bugün

/782
sakatlıklardan yana çok çeken takım. tam bir şeyler yoluna giriyor gibi oluyor 2 önemli oyuncu bilmem kaç ay yok oluyor. futbol gibi fiziki mücadelenin korakor olduğu bir oyunda sakatlık normal de bu denli sık yaşamak büyük problem teşkil ediyor. çünkü sakatlık sonrası oyuncunun tekrar form tutması diye de bir eşik var. yani sakatlık akabinde pat diye beklenen verimi yakalayamıyorsun.

tam takıma ısınıyor derken sosa, bu sene daha iyi bir yıl geçiren pektemek'in sakatlıkları hücumda atraksiyon yapabilme şansımızı sekteye uğratır. zira bilic'in töre, oğuzhan ve olcay üçlüsünden herhangibirinin kötü olması durumunda yedek kulübesi mustafa ve sosa'sız hala çok iç açıcı değil. kerim frei, necip uysal, cenk tosun, ismail köybaşı daha hazır gibi görünen yedekler...

tam bilic'e eli kuvvetlendi diyorduk ki konumu itibariyle mühim 2 adamdan yararlanamıyoruz. cenk futboldan soğutulmamalı, çünkü mustafa'nın yokluğunda elimizdeki yedek tek forvet.

beşiktaş ligde milli maç arası sonrası karşılacağı sivas'ı mutlak surette yenmek zorunda. önemli bir derbinin olacağı haftayı 3 puanla kapatmak demek ciddi yol almak demek.

bir de unutmadan hayli oyuncu yolladık milli takımlara. bahsettiğimiz 2 sakatlığa yenilerini eklememiz bu dönem zarfında pekte iyi olmaz.
an itibariyle lig lideridir.
En başarılı değildir.en büyük olup olmadığı da tartışmalıdır.zira bana göre öyledir size göre değildir.

ama bunun ne önemi var? Sevmemiz için illa en büyük ya da en başarılı mı olmalı? illa sınıfın en güzel kızına mı aşık olmalıyız?

Seviyorum işte kardeşim, seviyorum.varsın biz de çirkin olalım.seviyorum.

http://m.youtube.com/watch?v=0w-zQ_uwLmU

Hadi selametle.
süleyman seba sezonunda şampiyon yapılmaya çalışıldığı iddia edilen takım.
gerçek galatasaraylı olmak için fenere, gerçek fenerli olmak için galatasaraya gol atılmasının gerektiği bir futbol aleminde gerçek beşiktaşlılık için sakatlanmak gerekmektedir. buradan bile ne kadar komik bir takım olduğunu anlayabiliriz. taraftarına her zaman saygım vardır. ama tottenham deplasmanında alınan bir puan bile kendilerini galatasaraydan yüce görmelerine sebebiyet vermiştir. şimdi diyecekler ki ''sizin uefa kupanız var olom''. ama merak ediyorum acaba o kadar dalga geçtikleri uefa bizim değil de onların müzesinde olsaydı nasıl bir tavır sergilerlerdi. bu o kadar dalga meselesi haline getirilebilecek bir konu değil kanımca. zaten kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş . bilic ayrı ama. eminim ki fenerlisi de galatasaraylısı da keşke bizim hocamız olsa diyordur ki ben diyorum.
adettendir: galatasaraylıyım
görsel
şikeciler.net
lider olunca turkiye bu haldeyse sampiyonlar ligi şampiyonluğunu siz düşünün.
eğer stadları yoksa bizim arka mahallede halı saha var orada oynayabilirler maçlarını.
-tabi komisyonumu alırım haa.
taraftarının bu günleri, kendisine yapılan kahpelikleri unutmaması gereken takımım. vodafone arena bittikten sonra milli maçlara dahi verilmemesi gerek. Ayrıca bu sezon kazanacağı şampiyonluğun en efsane şampiyonluklardan biri olacağı takımım. geriye dönüp bakıldğında koca istanbulda beşiktaşımı misafir edecek bir tane stad bulunamadı, gittik iç saha maçlarını ankara' da yaptık, ama buna rağmen şampiyonluğu kazandık denilecektir.
takımım...
KOMBiNESi OLAN iSTANBULLULARI DÜŞÜNMEYEN KULÜP.
YA DA KOMBiNE ALAN ANKARA YA DA GELiR DiYE DÜŞÜNMÜŞLER DE OLABiLiR.

TABi BEŞiKTAŞ I ZOR GÜNLERiNDE YALNIZ BIRAKAN iSTANBUL KULÜPLERiNi DE UNUTMAMAK GEREK.
GÜN GELECEK BEŞiKTAŞ IN KAPISI ÇALINACAK.

GALATASARAYLIYIM:EDiT.
ne diyon sen yarram. Ulan göt anltıkların dogruysa neden Beşiktaş vana somaya yardım yapıyor senin götünün umrumu boş koyup sallama dangalak.
Tolga, Olcay, Gökhan, Oğuzhan, ersan a milli , atiba Kanada milli takımı , Sivok Çek milli takımı, Franco Kolombiya milli takımı, Veli Avusturya milli takımı,ba Senegal milli takımı oyuncusu. Çalışınca oluyor galiba.
Beşiktaşın Bsini büyük yazmayan piç. sen Beşiktaşlı değilsin..
yine kahpe basının üzerinde goygoy yapmaya başladığı takımdır. ankara'da oynanacak sivas maçında kombinelerin geçerli olmayacağı açıklandı. gayet mantıklı hareket, çünkü kombineli taş çatlasa 1500-2000 taraftar gelecek, bunun yerine kulüp çevre illerden gelen taraftarlardan da para kazanmak istemiş. ama beşiktaş fazla para kazanacak diye basının götü tutuşuyor, taraftarları gaza getirmeye çalışıyorlar: http://www.ntvspor.net/ha.../besiktas-taraftarina-sok

ben ankara'da yaşıyorum. kombinem var, her yıl alırım ve yılda 4-5 kere istanbul'a gidip maç izlerim. buna rağmen ankara'da kombinenin geçersiz olması beni rahatsız etmedi, 50 lira daha verip beşiktaşımın sivas maçını tribünden izleyeceğim. ben bundan rahatsız değilim ama götveren basın rahatsız.
acıların takımı. evet.
Kombinesi olan taraftara Ankara da tekrar bilet aldırtan yönetime sahip takımımdır. Tüm kombineleri geÇerli ve stad biletlerini 25-50 tl olarak düzenlemesi gerekirken yönetim hata yapmıştır. Her şey para değil bu hayatta.
beşiktaşlı olmak şereftir diyerek bize şerefsiz damgası yapıştırmış takım.
bilic sayesinde tekrar liderliğe oturmuş güzide kulübümüz. normal şartlarda 650 günde bir, o da 2-3 günlüğüne liderliğe oturuyordu Beşiktaş. şimdi ise şampiyonluğa oynar oldu bilic in takımı, maazallah biz alışık değiliz böyle şeylere.
bir galatasaraylı olarak büyüklüğüne gıpta ettiğim takım.

şöyle ki, tffnin başına geçen adam bu takımın da bir dönem başkanlığını yapmasına rağmen bu takımı ikinci lige düşürememişse eğer, bu beşiktaşın büyüklüğünü gösterir. (kuyt mode: off)

ayrıca gökhan töre olayından sonra "biz şöyle şerefli takımız, böyle namusluyuz" tarzı ithamlarda bulunmayı bırakması gereken camia. bu ligde yer alan bir takımın bizim sandığımız kadar haysiyetli olma ihtimali yok maalesef. eğlenmene bakacaksın o yüzden, çok da kaptırmayacaksın kendini. en azından bence öyle.
futboldan anladığım gün tutmaya başlayacağım takımdır. geziden sonra sempatimi iyice kazanmış; çarşı grubuyla, semtiyle sevgi besleten takımdır.
mümkünse bir daha asla milli takıma futbolcu göndermesinler.

rezil oldu milli takım amk!
aşktır.

görsel
kendimi bildim bileli taraftarı, izleyicisi, müridi olduğum, ruhunu taşıdığım takım.
© copyright 2005 - 2026