bugün
- göğüs kıllarım çıkmıyor14
- abdullah öcalan orospu çocuğudur16
- sırrı süreyya önder26
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi12
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da4
- deccaliyet çağı5
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- dün gece ne oldu12
- silver ile evlenecek erkek53
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- sözlüğün kendini tekrar etmeye başlaması3
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- stt geçmiş kondom kullanmak3
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- sözlük yazarlarının yuvaları3
- alman turistlere turist rehberliği2
- insan olmaya ceyrek kala4
- insan olmaya çeyrek kala8
- sarapci koala59
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması8
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı3
- stt geçmiş kremle intihar etmek3
- arif kocabıyık9
- true'nun çaylak olması5
- sözlükteki linç kültürü8
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- atatürk den daha iyi cumhurbaşkanı yok2
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak11
- gocu35
- popeyes6
- cezerye2
- araba sileceği5
- iki tas çorba5
- kurtlar vadisi ünsal2
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu4
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- sözlükteki bayan azlığı6
- öbür sözlük2
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- ayak fantezisi3
- müstehcen resim atmak3
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- ellerim bos gonlum hos28
- yazarlar şuan ne yapıyor3
- sedef hastalığı2
- ismet gürbüz gürbüz mü sorunsalı3
- babysharkdodododododod o2
entry'ler (736)
Türk kızı gururludur. Arap kızında rahatlık vardır. Türk kızı kıskandırır, arap kızı kıskandırmaz
Harikulade kelimesi. 70 yıllık insan ömründe belki 10 kere kullanmayacak insanlar var. Benim hayran olduğum bir kelime zor olsun benim olsun tarzında
Konuşmadan bakışlarla anlaşabilen bir ilişki türüdür. Yengecin sabrına hayranım, gel-gitlerinden nefret ediyorum. Çözülmesi zor burç belki de ondan çok seviyorum bu yengeçleri
Susması. Fırtına öncesi dinginlik olur. Anlarsın ama elden bişey gelmez.
ilk aradığı şey güven. Ondan sonra da sadakat. Bu ikisi vazgeçilmez
Sevişmeden uyumayalım, anlaşmadan ölmeyelim.
Bu kadar gel-gitli olmak sizleri yormuyor mu? Çok zorlardır. Hayatlarına bir kabuk örmüşler. Eğer onu kırıp o yengecin kalbine inerseniz savunmasız, narin,uysal,sevgi dolu bir kadın bulursunuz. Bu arada sizi en iyi biz anlarız (bkz: balık burcu erkeği)
Kendiminde dahil olduğu burçtur. Balık burcu kadınını bilmem ama 6 ay önce falan merak edip burcuma bakayım dedim (not:28 yaşındayım ) içimizdeki duyguları anlatmaya kalksak ne karşıdaki bizi anlar ne de biz kendimizi anlatmaya yetecek doğru kelimeleri seçeriz. iyi bir anlatıcı değiliz ama karşımızdakini iyi dinleriz. insanları şaşırtmayı hele bu sevdiğimiz insanlarsa bayılırız ama bunu istemeden içimizden geldiği gibi yaparız. 2 balık burcu yan yana geldiğimizde bu aynaya bakmak gibi oluyor. Bu arada üzmeyin bizi biz zaten kendimizi üzmekle meşgulüz.
anlamak çok zor değil farkı yok aslında sonların...
reebok Yaşasın Britanya!
hiçbirşey yapmalarına gerek yok kısa boylu kız tatlığıyla her türlü götürürler.
BJK:0 Feyenord:1 şeklinde bitmesi muhtemel karşılaşma şimdiden başarılar Beşiktaş!
Konuyu açmak gerekirse efenim; obje nedir: object, o nedir: nesne. yani tanımımız esasen "kızları seks nesnesi olarak gören erkek". peki, seksin bir "nesne" si olduğunu varsaydığımıza göre aynı şekilde bir "özne"si de vardır ki o da herhal, zevk almak, paylaşım, çocuk sahibi olmak vs gibi bir değişkendir. o da güzel. bu durumda heteroseksüel bir erkeğin tabiatıyla kadınları seks nesnesi olarak görmesinden başka bir yol var mıdır?
Hayır yani çocuk yapmak öznesine takılıp, sperm bankasındaki deney tüpünü seks nesnesi olarak görse daha sağlıklı bir adam mı olacak?
Yanisi "kızları seks nesnesi olarak gören erkek" anlam kaybetmiş bir pseudo kalıptır.Elbette heteroseksüel erkeğin seks nesnesi kadın, heteroseksüel kadının seks nesnesi de erkektir. default böyle gelir. asıl bunun dışındaki seks nesneleri incelenmeye teşnedir kanımca.
Hayır yani çocuk yapmak öznesine takılıp, sperm bankasındaki deney tüpünü seks nesnesi olarak görse daha sağlıklı bir adam mı olacak?
Yanisi "kızları seks nesnesi olarak gören erkek" anlam kaybetmiş bir pseudo kalıptır.Elbette heteroseksüel erkeğin seks nesnesi kadın, heteroseksüel kadının seks nesnesi de erkektir. default böyle gelir. asıl bunun dışındaki seks nesneleri incelenmeye teşnedir kanımca.
Abhaz bağımsızlık şarkısı.
her akşam yemekten sonra 4,5 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 4,5 adet yaş nane, zencefil kökünün yarısını bıçakla kesin ince ince doğrayın üzerine bir demlik sıcak su ekleyin 5 dakika demlendikten sonra afiyetle için spor yapmak isteyen varsa hemen kilo verir.Spor yapmadan (misal ben) ayda 8 kilo verirsiniz. 2 bardaktan fazla içmeyin