/782
dünya futbol tarihinde matematiksel olarak şampiyonluk ihtimali olduğu halde şampiyonluk ihtimali sona ermeden rakibinin şampiyonluğunu ilan eden ilk kulüp. beşiktaş'ı değil yöneticileri yargılayacağım. ne kadar yazık değil mi?
(bkz: beşiktaş ın şl için trabzonspor u suçlaması)
sahip olduğu efendiliği diğerlerinin anlamakta zorluk çektiği, asil klüptür.
şerefiyle oynar, hakkıyla kazanır.
şaibeli şampiyonluktansa "şerefli ikincilikler" ile yetinir.
ligimize renk katan bir taraftar grubu vardır.
sosyal konularda da hassastırlar.
transferleri slaven bilic'in yapması gereken takımdır. ne önder özen ne de futbol şubesi olaya burnunu sokmamalı sadece bilic'in istediği futbolcuları almaya uğraşmalılar. daha sonra hesabını da hocadan sormalılar. herkes kafasına göre transfer yapınca olanları görüdük, 3 kişi kadro dışı 5 kişi sakat, umut vaadeden yetenekler yedek.
önümüzdeki sezonun kadro yapılanması merak edilen kulüptür.
son hafta oynanacak olan gençlerbirliği maçının gelirlerini bağışlayacak olmalarını takdir ettiğim kulüptür. en kısa zamanda diğer takımlardan da bekliyorum...
soma duyarlılığı ile yine öncü bir kulüp olduğunu göstermiştir.
türkiye'nin en delikanlı takımı...

yaş olmuş 32 fanatik galatasaraylıyım bilen de bilir... de gezi olayları olsun, taraftar gurubu duyarlılığı olsun, kulüp kültürü, her şeyi ile kendimi sorgulamama sebep olmuş spor kulübüdür...

mal gibi sadece bir gösteri için saçma sapan ısrar etmenin anlamı yok, adamı 32 yaşından sonra dönek yapan kulüptür...

taraftarı olduğum takımdır...
http://www.trtspor.com.tr...n-somaya-bagis-71863.html
gençlerbirliği maçındaki duyarlı davranışı ben pazar günkü galatasaray basketbol karşılaşmasındanda bekliyorum. evet belki 80 binle akatlar arena 3 bin olan tribün hasılat olarak aynı olamaz ama burda önemli olan bu davranışı sürdürmek..
kendilerinden zerre haz etmesem de bu hafta iç saha maçı gelirlerini Soma'ya bağışlamalarını takdir ettiğim takım. yalnız bu hafta Galatasaray'da evinde oynuyor niye gelirleri bağışlamıyor deyip bok atmazsanız sevinirim. çünkü ceza sebebiyle kadın ve çocuklara. tff'ye başvuru yapılmış iptali için ama tüpçü hayır demiş.
gençlerbirliği maçının gelirini somada maden felaketi sonrası ihtiyaç sahiplerine bağışlayacak olan adam gibi adam spor kulübü.
soma için fenerbahçeyle maç yapacak olan takımım. üç büyüklerin hepsine helal olsun lan. gs atletico, beşiktaş fener maçları çok güzel hareketler bunlar.
Her zaman halkın yanında olan, sevdalı olduğum takımım.
Fenerbahçe'yle el ele verip, yardım maçı yapacak takım(ım).

Bu sefer karşı karşıya değil, yan yana.
yabancı sınırı konusunda yaptıkları haysiyetsizliklerden ötürü başına büyük belalar gelmesini istediğim kulüp. nefret ettirdiniz lan kendinizden. fener yalakalığınız, ağlaklığınız, yıldırım demirören, yabancı sınırındaki götlükler derken iğrenç, tiksinç bir kulüp olup çıktınız. küme düştüğünüzü, batıp iflas ettiğinizi görür umarım bu gözler. nazarımda fenerden daha itici olan bir kulüptür. aziz gitti mi fener yine eski sempatisini kazanır ama bunların yaptıkları kolay unutulmaz..
sezon başlarken güzel transferler yaptık bilic, pedro, atiba, gökhan, tolga, ramon ligede güzel başladık. güzel sponsorluk anlaşmaları geldi peşine fakat gs maçında olanlardan sonra takım çöküşe başladı bundan sonra ne teknik ekip, ne ye yönetim bu süreci yönetemedik tam toplandık derken bu sefer kasımpaşa maçı olayları takımı bitirdi devri. asıl yönetimsel ve teknik ekip olarak sıçış zamanımız devre arası oldu. yönetimin ronaldinho diye götünü yırtmaya başlamasından sonra peşine lescott felan diye uğraşırken adam akıllı transfer yapılmadı son anlarda dany ve jones geldiki bu ikiside katkı veremediler takıma hatta kodumun gsli danysi ile her maç sıçtığımızın resimleri çıktı piyasaya. biz zaten dany ile ligi üçüncü bitirecez dedik en başta. hayır neden alınırki en büyük rakibinden bir oyuncu hem de kiralık olarak adam kendi takımında istenmezken sen dur ben sana yardım edem kardeş dedin gsye. amk adam saolsun zaten canlı bombaydı gs maçındada yaptığı sikimsonik hipersonik penaltı ve sonra verdiği amaannn koy götüne gitsin benim bu saatten sonra gsde yerim rahat yani sülalem rahat panpa pozuyla iyice çıldırttı bizi. yetmezmiş gibi yerini daha sağlama almak için karabük ve sivvas maçlarındaki adam kaçırmaları üstüne bir de göt herifin paramı vermezseniz oynamam demesi bizi iyice delirtti. tabi doğal olarak taraftarların bir kısmı yönetimin istafısını isterken bir kısmıda istifa etmeyin ama amk böyle sikim sikim işte bir daha yapmayın dedi. birde amk atık bu yönetim bir çeki düzen versin kendine bazı şeylerde en başta rakipten oyuncu almasın. sezer ve dany bunun en iyi örnekleri. ayrıca pedro, ramon ve atiba dışındaki bütün yabancılar gitsin. holosko adam sağda solda iki oyuncu varken sen git topu ikisinin ortasına gönder. takıma sağ bek, stoper, ofansif orta saha ve forvet lazım bu eksikleri kapatmamız lazım ayrıca kerim frei seneye olcayın yerini alsın artık.
5+0+3 yabancı kontenjanını eski başkanı demirören ile birlikte savunan kulüp.

düşünün amk işte ne yazsam boş.

lan sen 2. lig için mücadele ediyorsun, son maç kazanman lazım ama kazanamıyorsun, seneye şampiyonlar ligi'ne önelemeden katılacaksın belkide gruplara kalacaksın ama savunduğun sistem bu...

kimle birlikte? yıldırım demirören ile birlikte.

memleketin hali boktan, başımızda akp, futbolu yöneten bjk.

amk.
tüm hazırlıklarını 5+0+3 e göre yapan şerefli üçüncü. temmuz ayında kevgire dönüşünüzü izlemek büyük keyif olacak!
https://twitter.com/qambe...status/402569989607002112
bazı geyfebelilerin ve ultravestilerin bok attığı sanssız iyi yönetilemeyen ve borçlu bir halk takımı. umarım avrupa da gs nin şansının yarısı beşiktaş a gelir. ekstra not: bu bütçeyle ve şanssızlıklarla başarılı sezon geçirmiş diyebileceğimiz takım.
yavsaklara dert olmuş takım.

tinerciler siksin ananizi. nefret etmislermis. edin lan. cokta sikimizdeydi.

yabancı kuralına uyup, simdi hakkıni yedirmedi diye laf atılan takim.

kitabina göre oynayın sonra bok atın.
at ile şike yapan kulüp.

fenerbahçelilerin savunması normal yani.

ahahahaha amına koyim eğleniyom ya ahahaha
Bazı yazarların, "5+0+3" uygulamasını savunmasından dolayı nefret ettiği klüp.
Bu karar alınırken yaklaşık bir buçuk yıl önce tüm takımların imzasıyla alınmıştır. Klüpler planlamalarını bu kurala göre yapsın diye de bu uzun süre verilmiştir.
Sözünden dönen göt oğlanları şerefli Beşiktaş şerefsiz olmuştur.
Not: "5+0+3" uygulamasına ben de karşıyım.
Asillik sembolü, tüm rakip taraftarlarının saygı duyduğu sevdiği belkide tek takımdır Beşiktaş'ım.
© copyright 2005 - 2026