bugün

entry'ler (22)

recep tayyip erdoğan'ı en iyi anlatan şarkı

manda yuva yapmış söğüt dalına.

serenay sarıkaya

çoğu yazarların survivordaki serenay sandığı ancak alakası olmayan oyuncu.

galatasaray ın sevilmeme nedenleri

hangi şerefli insan sever ki ? mis gibi türk takımları dururken neden fransız yosması ?

yalan mı söyleyeyim yani diyen öküz erkek

büyük ihtimalle zaten söylüyordur. kendini haklı gösterme çabalarında olduğu çok net.

sözlük yazarlarının şu an istedikleri şeyler

cuma gününe geri dönülsün.

ayrılık cümleleri

sorun sende değil bende.

hoşlanılan kızı beş zenciyle eve girerken görmek

araya kaynasam farkederler mi düşüncesinin temelidir.

en yakın arkadaş

aşık olduğunda bıkmadan usanmadan sabaha kadar seni dinleyendir.

sakalın erkeğe getirileri

çekicilik.

beşiktaş

gençlerbirliği maçının gelirini somada maden felaketi sonrası ihtiyaç sahiplerine bağışlayacak olan adam gibi adam spor kulübü.

başbakanın soma da markete kaçması

halkından korkan lider canlandırmasıdır.

küfrediyorum çünkü

küfrediyorum çünkü 201 can gitti ve elimizden hiç bir şey gelmiyor. küfrediyorum çünkü bu güzel ülkeyi batağa sürükleyen, kirleten ve kendisine bolca küfür ettiren bir yönetime sahibiz.

kömür ocaklarında olanlar olağan şeylerdir

başbakanın diğer ülkelerdeki maden ocağı kazasında ölen vatandaş sayısıyla bizim ülkemizdeki ölü sayısını kıyaslayan sinir bozucu konuşmasından bir cümle.

seni her halinle seviyorum

seni her güzel gördüğünde ' süslenmene gerek yok seni her halinle seviyorum ' diyip arkanı döndüğünde başka kızlara bakan erkek yalanı. söz meclisten dışarı.

aşk

hissedilebilen en güzel duygu. nefesini kesebilecek kadar güçlü, aşkı hissettiğinle göz göze geldiğinde seni utandırabilecek kadar acımasız.

sözlük yazarlarının itirafları

itiraf ediyorum ağabeyimin evindeki kalorifer peteğini ben kırdım.

kişinin 15 yaşındaki haline vereceği öğüt

çevrendekileri dinle ve ders çalış. başka kurtuluşun yok. aşkı aramak için uğraşma, o senin karşına çıkacaktır. tek derdin ' ya kilo alırsam ' olsun.

sözlük yazarlarının doğum günleri

6 ağustos. hediye almaktan çekinmemelisiniz

birisi ergenlere ergen olduğunu söylesin

siz ergensiniz tamam mı ? bak unutmayın ama valla ergensiniz. allah belamı versinki ergensiniz. yine kabul etmediler neyse kader

saat gece 12 olmasına rağmen gitmeyen misafir

saçından tutup duvara sürtme suretiyle kıvılcım çıkartmak istenesi insan parçası.
© copyright 2005 - 2026