bugün

/782
sözüm kasımpaşa maçında ki kendini taraftar sanan topluluğa. ulan protestoya kalkışıyorsunuz onu bile beceremiyosunuz. tutup önce ibrahim üzülmez diye bağırın sonrada ibrahim toroman diye bağırın. üzülmez kim sebebine gönderildi acaba ? beşiktaş tarihinin en kazma oyuncularından baki mercimek diye bağırmak nedir? herşeyi geçtim quaresma ney lan ? adamın bir senede verdiği katkının fazlasını olcay veriyo takıma ama adam yerli olduğu için beğenilmiyo. kabul olcay çok yetenekli bir oyuncu değil ama elinden geleni yapıyo. q7 denen adam ise yeteneği olduğu halde birşey yapmıyodu. en önemli maçlarımızdan atletico maçı ortada. bir de yönetim istifacılar çıktı ohh evlere şenlik. sen sekiz yıl sus demirörene, yetmez demirören diye bağır ama ormana istifa neden? size yıldız almadı çünkü, size beleş bilet demiyo çünkü, insanlara sporun sahada bir rekabet olduğunu anlatmak için bir bildiri yayınlattı çünkü. q7, guti, fernandes barlarda gezerken ses çıkarmayın ama yerli yapınca oooo. (yanlış anlama olmasın ben hiçbir sporcunun gece hayatı olmaması yanındayım. buradaki iki yüzlülüğü ortaya çıkarmak için dedim.) orman bu kulübe geldiğinden beri yaptıkları ortadır. demirörenin sekiz yıl boyunca her mayıs vurduğu kazmayı stada vurdu. 28 olan kartal yuvası sayısı 48 oldu ve yapılan yeniliklerle kartal yuvalarında çeşitler arttı. 150 milyon dolarlık vodaone anlaşması. 16 milyon dolarlık arçelik anlaşması. 25 milyon dolarlık adidas anlaşması ve daha bir sürü anlaşmalar. slaven biliç önder özen ikilisi. basketbolda yavaştan düzelmeye başlayan takımımız. erkek voleybolve kadın voleybolda yükselişimiz. bunları bir gözardı etmeyin. hatası yok mu var ormanın kırk defa dedim kırkbiride söyleyim passolig zımbırtısında taraftar yanında olabilirdi. kartal yuvası kayıp 500.000 lira. bunlar hataları. ayrıca birde tekrarlanan kasımpaşa maçı beşiktaş için büyük bir zaferdir. eskiden olsa o maç tekrarlanmazdı. bu demek oluyoki azda olsa artık bir lobimizin olduğu ortaya çıkmaya başlıyor. sebaya, bilgiliye yapılanlar bu adama yapılmasın.
çanakkale savaşı öncesi forma rengi kırmızı beyaz olan, ancak savaşta bir çok yöneticisini ve oyuncusunu kaybettikten sonra matem rengi denen siyahı formasına katan takım.

allah bilir kör kütük taraftar grubu bilmez bunu da. çarşı bunu bilir mi acaba?
çok kötü bir başkana sahip olan türkiyenin tek güzel takımı. bu kadar içine sıçılmasına rağmen hala güzel lan.
Uğruna canım feda, denecek tek aşk.

(bkz: sevemez kimse seni benim sevdiğim kadar)
Taraftarı ve takım ruhuyla tüm takımların örnek alması gereken bir takımdır. Beşiktaşlı olmak ayrıcalıktır .
ilk 11 için;

üst düzey 1 stoper
üst düzey 1 orta alan
üst düzey 1 santrafor (yırtıcı bir siyahi)

alması şart olan takım. olmazsa olmazları bunlar çünkü. gerisi doldurulabilir bir şekilde ancak omurga oturtabilmek için bu sayılanlar zaruri.

----------tolga---------

------stoper---ersan------

----------atiba---------

---oğuzhan------orta alan----

----------santrafor------- omurgasında etrafı doldurulması gereken takım.
Vay anasını dedirten takım.

Lescott etoo hunt.

(bkz: Eto o bitmiş)

Hayallerde yaşıyo... neyse. Umarım olur da izleriz ligimizde.
aşkla sevdayla bağlı olduğumuz camiadır, türk spor klubüdür... https://www.youtube.com/watch?v=6mWxx_PrNtE
(bkz: galatasaray takımının fenerbahçe ye küfür etmesi)
galatasaray ve fenerin bu hallerini gördükçe tekrardan ve daha gönülden iyiki beşiktaşlıyım diyorum.
geçen sene üçüncü olmuştur. bu sene de üçüncü olacaktır. gelecek sene ilk beşe girmesi zor.
seneye muhtemel kadrosu şöyle olması gereken takımım.
tolga-yabancı sağ bek, yabancı stoper, franco, ismail-olcan,veli,hunt,diego,olcay-yabancı santrafor.
yabancı sayısı 5 (hunt türk statüsünde oynayacak diye kabul edilmiştir tarafımdan)
yedekteki yabancı atiba.
olcay ile töre veya jimmy durmaz yer değiştirebilir. bana göre en iyisi jimmy.
yedekler töre (olcay), cenk tosun, ersan, emrah başsan, oğuzhan, yerli türk stoper, şişmanoğlu, cenk.

bence dadından yenmez.
gücüne güç katmaya geldik formanda ter olmaya geldik beşiktaşım !
Anlatılmaz yaşanır bir gururdur.
elazığsporu erken goller bularak rahatça yenmesi gereken takım. zira, iş sonlara kalır da biz eveliyor geveliyor olursak puan kaybı muhtemel.
atacaksın maç başlar başlamaz iki tane. rakibin gardı düşecek elazığ düşüyorum psikolojisiyle moralman çökecek sen kontrayla skor bulmaya devam edeceksin. tabii bunun için maça mükemmel başlamak şart. ki elazığspor için mükemmel bir futbola dahi gerek olmayabilir.
bu arada diego kadar kaliteli bir sağ bek ve stoperi de önceliğine alması gereken kulüp.
görsel
benim hayat tarzım ben birine iyilik yaptım kötülük mü buldum üstüne ben buna yine iyilik yaparım ne zaman oda doğr yolu bulursa işte o zaman güzel olur herşey. demek istediğim fikret orman bir iyilik yapmıştır karşılığı kötü olmuştur. susmasın tabikide yine çıksın konuşsun yapılanı ayıplasın. ben yine desteklerim ormanı fakat desteklediğim için biri bana gelip sen fener forması al diyemez. kimse kimsenin beşiktaşlılığını sorgulayamaz. ben daha 6 7 yaşlarında soğuk odada radyodan beşiktaş maçı dinlediğimi bilirim. babamın bana doğum günü hediyesi olarak ilk kez televizyonda lig tv de beşiktaş fener derbisi izlettirdiğinde ne kadar sevindiğimi bilirim. 10 yaşlarında ilk aldığım formam çakmada olsa onu giyindiğimde ne kadar mutlu olduğumu bilrim. khaled el amin li basketbol takımının galatasaraya yenilmesinden dolayı ağladığımı 8 0 yenildikten sonra okula gittiğimde dalga geçmek isteyenlere sevinmek için sevmedik dediğimide bilirim. samsunda ilk beşiktş maçına gittiğim duyguyuda bilirim. yol kardan dolayı kapalı fakat beşiktaşın maçı var o maça gitmeyide bilirim.20 yaşında bir delikanlının üniversitede hesabında kalan 10 lirasının 5 lirasını maç var ona ayırdım deyip bir hafta cepte 5 lira ile gezmesinide bilirim. sevdiğim kıza maç olduğu için onu ekip maç izlemesinide bilirim. takımıma katkı olsun diye sürekli kartal yuvasından alış verişte yapmasınıda bilirim. bu örnekler dahada uzar gider. diyeceğim kimse kimsenin beşiktaşlılığına karışamaz.
türk sporunun 111 yıllık yıkılmaz taşı. türkiye'nin en şerefli ve namuslu kulübü. tüm beşiktaş'lı insanlar benim akrabam gibidir. yardım edebileceğim bi' konu olursa çekinmeden bana gelebilirler. gerçek beşiktaş'lı adamdan zarar gelmez.
diego ribas ın imzayı atıp formayı giymeden gelmesine inanmadığım takım.
türkiye'nin şanlı, tertemiz maziye sahip takımı. kirli kırmızı renkleri tokatlamakla ünlü ayrıca

(bkz: galatasaray hakkında unutulanlar bilinmeyenler)
2014-2015 sezonu şampiyonu olacak takımdır.
bu kafayla biraz zor şampiyon olur takımıdır.

her şey kafada biter kafada. önder özen kafası ne yazık ki iş bitirecek bir kafa değil.

süslü, cazibeli fakat içi boş bir hediye paketi düşünün. hah, işte önder özen tam da budur. bizim klasik sorunumuz da içe değil dışa bakıp etkilenmemiz değil mi zaten? görünüş, işlevden daha cazip değil mi bizim için? önder özen'in sevilip tutulmasının tek nedeni budur.

beşiktaş'ın matematiksel düşünen kafalara ihtiyacı var.

matematik şu değildir: dany maliyetsiz, kramponlarını alıp gelecek, ş.ligi tecrübesi var o yüzden alınmalıdır.

gülerler adama. profesyonelleşeceğiz diye gelip amatörlüğün dibine vuranlarla, bu kulübün bir yere varamayacağı aşikar.
bir zihniyet geri dönüşüne ihtiyacı olan kulüp, giittikçe özündn uzaklaşıyor. sokarım transferine...

(#23658253)
yokuşlarıyla daracık sokaklarında insanı dili dışarda dolaştıran semt, semtimiz.
70 derece eğimli yokuş mu olur lan?

dipnot: maşuklar'dan başka yokuş, abbasağa'dan başka park tanımayız.
hedefi zafer olmayanlar, başarısızlığa üzülmezler.

ne yazık ki beşiktaş camiasının geldiği nokta budur.

bütün vasatlıklar, başarısızlıklar, mağlubiyetler, aksaklıklar; kulübün içinde bulunduğu durum nedeniyle "olağan" gösteriliyor. işte bizi bitiren de bu olağanlık.

şu algı var: "demirören har vurup harman savurdu, fikret orman onu düzeltmeye çalışıyor."

demirören'in her sezon transfere 50-60 milyon euro harcadığını düşünenler var sanırım. yok öyle bir şey.

mühim olan ne harcadığın değil, harcadığın paradan ne kadar nitelik aldığındır.

beşiktaş bu sezon 15 milyon euro harcadı.

nitelik? beleşe gelen atiba, beleşe gelen motta, beleşe gelen gökhan töre.

allahtan tolga var da paranın yüzde yüzü çöpe gitmiş olmuyor.

mesele niteliktir. mesele verdiğinin karşılığını almandır. bu yönde hamleler yapmandır.

demirören de verdiğinin karşılığını alamadı. o zaman ne fark var?

stat mı yapılıyor. hmm. yapılsın bakalım.
gelecek sezonki kadrosu şöyle olmalıdır:
tolga
yabancı sağ bek- ersan- sivok- evra
veli-oğuzhan
gökhan töre- diego- yabancı sol açık
eto'o
© copyright 2005 - 2026