bugün
- cayır cayır yanan kız11
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler7
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- dul kalmak4
- yazın terli memeleri öpmek3
- cinsel niyetleri komik duruma düşürmek3
- iki parmakla sümkürme3
- kaslı erkek isteyen şişman kız4
- chp de grup krizi kürsü kavgası3
- m r e r e c t o5
- en klas salgı2
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- şişman kezoyu eskrim hamleleri ile zayıflatmak2
- dönere asgari 200 gr porsiyon sınırı gerekliliği4
- asidik bir cehennem3
- ilk buluşmada yanaklarını trompetçi gibi şişirmek2
- güzel bir kadını terk etmek2
- park sorunu6
- muşlettin amca2
- satranç haram yasaklansın16
- başbirader2
- kemal kılıçdaroğlu21
- gir içime hünharca12
- tampon takan erkek2
- onlyfans4
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek8
- arkadaşlar bakar mısınız9
- türkiye18
- saraca2
- cahil halk bilimi2
- dövüş ustası olmanın silaha karşı işe yaramaması2
- file çorap giyen bir kıza aşık olmak4
- kemal kılıçdaroğlu'nun chp grup toplantısı2
- aylık 337 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- crocs terlik almanın mantıklı açıklaması2
- timsah2
- müzik haramdır5
- beyazsemsiyeliyabanci48
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- rahmi koç'a kızıp 16 bin liralık kartı iptal etmek2
- faik öztrak5
- true yazar mı sorunsalı5
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler5
- dinlemeyi bilmek5
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- kürt mutfağı7
- karşı cinste çekici gelen şeyler4
- devlet bahçeli'nin abdullah öcalan açıklaması2
- uludağ sözlük online sayısı5
- kongo2
entry'ler (339)
Benim gerçekleştirebileceğim eylem. Ulan zaten daha bugün hukuk fakültesinden mezun olmuşum. Bu gazla yemin ederim alayınıza dava açarım. Öyle vay kaderimse np'nin nick altına kırıcı, hakaret edici cümleler yazayım vay efendim özel mesajla küfür edeyim, vay efendim girdiği entrylere kötü oy vereyim gibi düşüncelere kapılmayın. Yeminle zebellah gibi tazminat ödettiririm size bi daha bırak uludağ sözlükte yazmayı modemi bile açamazsınız. *
Edit: ciddiye alanlar olmuş. Şeker gibi insanım la ben abartılmadığı sürece kimseye öyle bişey yapmam. Ama abartmayın yinede siz.
Edit: ciddiye alanlar olmuş. Şeker gibi insanım la ben abartılmadığı sürece kimseye öyle bişey yapmam. Ama abartmayın yinede siz.
Adamın dibi yazar. Ha zerre tanımam kendisini. Ama tanısam kesin adamın dibi olurdu.
eğer gerçekten bayansa ve ergen veya kezban değilse kendisinden bana özel mesajla 'bonit' in anlamını açıklamasını istediğim yazar. kafa dengi birine benziyor.
Şişman bayan yazarlarımızdan.
%80 ihtimalle bir kaşarla aşk yaşayacaksındır.
bu kadar ergen dolu olan sözlükte verilen cevapların ciddiye alınmaması gereken soru.
henüz ayağa düşmemiş ama yakın zamanda kafelerde, clublarda, sokaklarda, arabalarda durmadan çalacak şarkılardır.
--spoiler--
Tungevaag & Raaban - Samsara
https://www.youtube.com/watch?v=_eVNU59Q_MU
demedi demeyin.
--spoiler--
--spoiler--
Tungevaag & Raaban - Samsara
https://www.youtube.com/watch?v=_eVNU59Q_MU
demedi demeyin.
--spoiler--
saklı paylar dikkate alınır.
ferdinand porsche: işletme mezunu işsiz
parlament aqua bluedur. size pahalı gelirse bilemem.
hani watsaptan oynaştığınız, size memelerinin fotoğrafını gönderen kızlar varya hani. şu kaşar olanlar. işte buraya fotoğraflarını atan kızlarda onlardan.
Kıymetli evrak yardırarak dahil olduğum birliktir. Radyo Voyage sponsorluğunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hadi lan bu hayatının son final dönemi olacak go on!
Yok olacak olmalarıdır. insanlar 70-80 yıla kadar uyanır diye tahmin ediyorum.
Kırmızı bianchi snake'imle dahil olduğum grup. Benimki de hala taş gibi duruyor.
Çocukluğunda bianchi'ye bineni ilerde mercedesten aşağısı kesmes. Zenginlik hep dert.
Çocukluğunda bianchi'ye bineni ilerde mercedesten aşağısı kesmes. Zenginlik hep dert.
Sanat dünyasının ibret alması gereken şarkıdır.
(bkz: 2 girls 1 cup)
(bkz: 2 girls 1 cup)
Havaların ısınmasıyla içinde bulunduğumuz sezon. Haydi kolay gelsin herkese.
Kendi dedemin 12. Eşini alarak içinde bulunduğu durum. 12si aynı anda değil, hepsi tek tek. Al, boşan, yenisini al mantığı. Bakalım şimdikini ne zaman bırakacak.
'şimdi ne yapmak istersin?' diye sevgiliye sorulması gereken durum. doğurmak isterse karşı çıkanın anasını sikeyim. ha durum oturup anlatılır ama hala doğurma kararında ısrarcıysa hemen düğün hazırlıklarına başlanmalı. sonuçta bu boku beraber yediniz. sonuçlarını öngörebilmen gerekiyordu.
ha yok aldırmak istiyorum derse ilk uçakla kıbrıs'a gidilip (türkiye'de yasak diye biliyorum) gereken operasyon yapılmalı. sevgiliye operasyondan önce ve sonra psikolojik destek olunmalı, eli hiç bırakılmamalı.
ha yok aldırmak istiyorum derse ilk uçakla kıbrıs'a gidilip (türkiye'de yasak diye biliyorum) gereken operasyon yapılmalı. sevgiliye operasyondan önce ve sonra psikolojik destek olunmalı, eli hiç bırakılmamalı.