bugün

/782
Takım oyunu oynayan takım.

Uyum yakaladık sadece biraz daha tecrubelenmemiz gerekiyor.

Emre özkan sol bek için denenmeli, ısrar edilmeli. Ugur da bu sayede sol açık oynar.
herkesi göd etmiş takımdır. ben de dahil. helal olsun lan. sene sonuna kadar şu formu koruyamasanız da artık göze girdiniz. evet.
imkansız denileni çoktan başarmış takım. helal olsun. evet.
"bu sene kümeye oynar eki ekiii" diyenleri saklanacak delik aramaya iten takım(ım)dır.

belki de bu zamana kadarki en kritik maçı* kazandı. şimdi zirve zamanı...
bugün lig tv maraton'da izledigim, ama mac icinde kacirdigim bir detayla beni gururlandirmis takimim.

mcgregor'un hatali cikisinda ortaya cikan görüntü:

görsel

alti besiktas'li almeida dahil, hemen kale cizgisine yerlesiyor hatayi kapatmak icin. birinin digerinden haberi yok. harbiden takim olmuslardir. liderle arasinda kalan 1 puan pastanin üzerindeki ufak bir detaydir. isin asli takim olmaktir. yemin ederim ligi 10'uncu bitirseler bu sahneler bana ve bircok besiktas'liya yeter. 100. yildan sonra en anlamli sezonu geciriyoruz ve bu sahneler insani gururlandiriyor.

ha birde söyle bi görüntü vardi:

dakika 3:45
'' fernandes olmasa hiçsiniz lan'' diyen dalyaraklara dün neyin ne olduğunu gösteren takımdır. geliyoruz ulan bekleyin. ayaklarımız yere basa basa geliyoruz. sene başı '' şu takıma devre arasına kadar zaman verin'' diyorduk devre arasına lider girme şansımız bile var. devre arası 2-3 transferle ilk 2'de bitirecek bu takım.
2003 yılından sonra gerçekten karakartallar gibi mücadele eden takımın iskeletini oluşturan takım.
süleyman seba' nın en büyük aşkıdır. çok yaşa sen büyük başkan.
bir fenerbahçeli olarak ikinci takımım bu sezon. bu kadar kötü yönetime bu kadar maddi imkansızlığa rağmen savaşıyor çocuklar helal olsun.
basketbol takımının ruhsuz adamlardan oluştuğu topluluk. hayır anlamıyorum ''paranız mı yatmıyor, gazınız mı var nedir bu problem beyler?'' diyesim geliyor. gasper vidmar haricinde hiç bir oyuncu gerektiği kadar katkıda bulunmuyor. sorun sadece yabancılarda değil yerlilerde de. takımda çabalayan tek yerli oyuncu 32'lik muratcan güler. basketbol heyecanından hiç bir şey kaybetmiyor ve hep pozitif basketbol oynama uğraşında.

curtis jerrels, damir markota, vladimir dasic*, randal falker ruhu evde bırakmış, parkede koşuşturuyorlar. bunları sadece 1-2 maç için söylemiyorum, sezon başından beri öyle. tamam geçen seneki kadro ile kıyaslanamaz durum + bütçenin yetersizliğinin de farkındayım ama geçen sene de bu takımın bütçesi aşırı olmamasına rağmen canla başla oynayan oyuncular vardı. çoğu takımdan ayrılmış da olabilir ama şu gerçek ki bu takıma takviye değil takviyeler gerekli. ayrıca şahsım adına erman kunter hocaya güvenim sonsuz. her ne olursa olsun uzun yıllar bu takım başında kalmalı. son olarak da bu takıma güzel bir sponsor bulunup kaliteli yerli oyuncular ve verim alınamayan yabancı oyuncular yerine vidmar'ın alternatifi olarak bir pota altı gerekli. vidmar daha ne kadar sırtlayabilir bu takımı orası meçhul.
istanbul da bir semt. ayrıca jimnastik kulübü.
bu sene basketbolda başarılı olamayacak kulüp.

geçen sene beşiktaş basketbol takımı bizi gururlandırırken bu sene futbol takımıyla güleceğiz.
Süper ligi domalta domalta... iyi futbol oynayan takım. Bol gollü, keyifli futbolunu puana da yansıtan takımım...
basket takımının bu sezon başı iş bilmez yöneticileri yüzünden büyük darbe aldığı, her geçen gün aşağı giden, geçen yılı 3 kupayla kapamış olmasına rağmen o müthiş kadrodan hiçbir yabancının takımda kalmadığı güzide takımım. sezon başı gelen sponsorluk tekliflerini yeterli bulmadıkları için geri çeviren ve hawkins'i 500.000 dolar uğruna galatasaray'a satan yöneticilerimiz bu konuda oldukça beceriksizdir.
genç oyuncuların daha fazla şans bulduğu bir büyük takım.

her şerde bir hayır vardır beyler.

emre özkan, erkan kaş, muhammed gibi daha ilk on bire adapte olamamış yetenekli, gen ve yerli oyuncularımız var.
kırmızı formanın uğurlu geldiği takım.

kırmızı beşiktaş'ın gs doğmadan önce de rengi idi. yavru aslan.
BU HAFTANIN ENKARLI TAKIMIDIR. HEM SAMPIYONLUK POTASINA GIRDI HEMDE ARADA KI FARKI 1E INDIRDI. LIGIN EN COK GOL ATAN TAKIMI OLDUGUNUDA UNUTMAYALIM HAFTA ITIBARIYLE!
basketbolcu vladimir dasic ile yollarını ayıracak kulüp.

basketbolda geçen seneyi aratacak kulüp.
bu sene kısıtlı kadroya rağmen iyi sonuçlar almaktalar. başarılarının devamını diliyorum. *
form düşüklüğü yaşamazsa eğer gümbür gümbür gelecek takımdır.ama bir form düşüklüğünde vay halimize.
emre özkan'ı sol bek mevki için kullanması gereken takım.

uğur boral ise sol açık için düşünülebilir maç trafiğinde.
sezon başından beri bir gençleşmedir,küçülmedir alıp başını giden takım.sorması ayıptır ama geçen sezonki kamburlarınızdan başka ne gitti de durum bu kadar kötüymüş gibi konuşuyorsunuz ? değişen ne geçen yıldan ? iş bilmeyen bir başkan,sahada dolaşan quaresma,spiker adını söylemese hatırlayamacağımız simao,işi bitmiş ernst gitti sorunlarından kurtuldu.kayıp olarak egemen dışında ne var da herkes ''fernandes olmasa anadolu takımından farkı yok'' yorumu yapıyor anlamıyorum.ayrıca oğuzhan gibi harika bir yetenek geldi takıma bunun üzerine birde eskisinden çok daha iyi olan bir holosko ve necip var.ee daha ne ? geçen yıldan çok daha iyi bir beşiktaş varken niye bu kadar telaşe yapıyor herkes anlamıyorum.
bu sene ligde şampiyon olacağını düşündüğüm takım.
Kral takımdır.
şampiyonluk beklenmeyen takımdır.

beyler bu sene ilk 2 hedefimiz şampiyonluk beklentimiz yok zaten takımı bu kadar rahat oynatan da bu. ilk 2 bizim için bu sene büyük sonuç. türkiye kupasına da asılalım çünkü avrupa yok bari türkiye kupasında ilerleyelim.

önemli olan takım olgusu halinde mücadele etmemiz.
© copyright 2005 - 2026