bugün

/782
Hayatımın aşkı. Açık oynuyor, atıyor, attırıyor(bkz. uğur boral). ancak uğur boral kazmasının yerine en azından ismail köybaşı gelirse sol taraftaki açığımız da kapanacaktır.

Siyah ulan, beyaz ulan!
Şerefiyle kıskanılan takımdır.
2012-2013 süper toto süper lig'de zirveye oynayan takımım.

(bkz: geliyoruz)
sirf son oynadigi iki macla degil, sezon basindan bu yana stsl'in en iyi futbol oynayan takimi. verdigi maclar, kacirdigi galibiyetler olsa da, takim belli bir seviyede maclarini oynamaktadir. ilk ibb maci disinda, hicbir maci kötü gecmemistir ve izleyen herkesi futbola fazlasiyla doyurmustur. eger devre arasinda adam gibi 1-2 transfer yapilir, ismail köybasi ve mustafa pektemek de takima hizli sekilde adapte olursa, ortaligin anasini aglatmamasi icten degildir.
kediciklerin hakkında konuşarak kendisini kirletmeye götüm kadar dahi şerefi yoktur. benim güzide takımıma iftiralarda bulunan herkes bilsin ki orospu çocukluğu gölgelerinden bile anlaşılmaktadır. götüm kadar şerefiniz yok sizin.

son dört maçta on dört(!) gol atmamız bazı tüysüz leş yiyen kedileri göte giren şemsiyenin açılması durumuna sokmuştur adeta. hakem kararlarıyla maç kazanıyorlar diyen orospu çocukları vardır bir de. bunlar sikmeyip sabaha bırakılması gereken cinstendir.

ulan dallama, hadi bir anlık diyelim ki hakem kararlarıyla maç kazanıyoruz. e peki sizlere ne demeli? siz hakem kararlarıyla şampiyon oluyorsunuz lan sığırlar. allahın öküzleri.

(bkz: haluk ulusoy)

sakın ama sakın o kokmuş ağzınızla beşiktaşımıza laf etmeye çalışmayın. siz gidin kuşlar kendi aranızda kapışın bize kimseler karışmasın. oyunumuzdan anlayışımızdan o kadar memnunuz ki Allah nazarlardan korusun. sikmişim sizin yıldızlarınızı da haram şampiyonluklarınızı da. semt takımı olalım kime ne. biz memnunuz arkadaş. beşiktaşta bizim dolmabahçe de bizim. siyahta bizim beyaz da bizim. ne politik çevreler ne uyuşturucu ayakları.. hiçbirinden gelecek parayı istemiyoruz. kendi yağımızda kavruluyoruz. hadi şimdi siktirin gidin birbinize iftira atın.
maçlarına "üst" oynayıp tüm sakatatları basmak mantıklı hale gelen takım.
2012/ 2013 sezonuda takım oyunu oynamayı öğrenmiş takımdır.
Sol bek mevki için 88 doğumlu emre özkan'i kullansa, sivok-ersan ikilisinin bozmazsa, skoru yakaladığında çift ön libero sistemine dönerse çok daha büyük işler yapacak genç ve yerli takım.
herkes sene başı dalga geçip sonradan herkesi susturan takım. galatasaray gibi kriz döneminde formasını sahaya koyup kümeye değil üst sıralara oynayan takım.
tek eksiğinin sol bek olduğunu düşündüğüm takım.yediğimiz ataklar hep uğur'un kanadından geliyor, bu sebeple kesilip alternatiflerinin değerlendirilmesi lazım.tanju falan bile olur ki tanju geçen yıl gördüğüm kadarıyla iyi sayılabilecek bir oyuncu.ayrıca mc gregor yerine cenk oynasa şahane olur.ama bunada şükür ne diyelim.
Can FEDA.
çok güzel bi şey lan, bambaşka...

gel de anlat...
Sevginin aşkın adresidir. Kimisine göre bu sevgi boştur ama beşiktaşlı olan için hayatın merkezidir beşiktaşk.
cuma akşamı inönü Stadı'ndaki buluşmayı iple çektiren sevgidir.
yine şaşırtan keratalar...
ölüsü yeter denir ya aynen öyle.
bundan sonra sinirlenmek, heyecanlanmak, üzülmek yok diyor doktor yoksa ölürsün. adam gülüyor doktor sen ne diyorsun ben beşiktaş lıyım.

kanserdir, vebadır, tümördür beşiktaş ama aşktır aşk.
Yarin saat 8 de oynanacak besiktas- akhisar belediyespor macinda, rakibini 2 veya daha fazla fark atarak devirmeyi basarmasi halinde ligde liderlik koltuguna oturacak takim.
Tabi bu cok buyuk ihtimalle sozlukteki gerizekali renkliler icin(gerizekali olmayan renkliler ustune alinmasin) birsey ifade etmeyecek ve gerizekali renkliler "siz bu sene kume duseceksiniz olum hehehehehehe" demeye devam edecektir.
38 yaşında taraftar ıslıklayinca "bu formayı bana taraftar giydirdi ve şimdi de çıkartmamı istiyor" deyip futbolu bırakan Baba hakkı'nın takımıdır.
Hastalığını feda eden şeref beyin takımıdır.
Metin ali feyyaz'ın takımıdır.

Sevinmek için sevmeyenlerin takımıdır.
babamın gençlik yıllarında sıkı bir taraftarı olduğu futbol takımı. küçükken sırf onun için bütün beşiktaş-galatasaray maçlarının berabere bitmesini isterdim. peder sayesinde sempati ile baktığım kulüptür. bu sezon oynadıkları futbol ile şampiyonluğu kolay kolay galatasaray ve fenerbahçe'ye bırakmayacaktır. kolay kolay bırakmayacaktır ama işin sonunda üzülecekler gibime geliyor. eğer ara transferde holosko ve olcay'dan daha kaliteli bir oyuncu almazlarsa(en azından 1 tane) ve tabi ki sol bek olarak uğur boral ısrarı devam ederse üzüleceklerdir.
bugün* çoğu taraftarının ikiye bölüneceği takımdır.

bizi seçim yapmak zorunda bırakanlar utansın beşiktaş'ım.
aynı gün ve saate basket takımının ve futbol takımının maçlarını koyanlara iyi koymuştur bu gece.

(bkz: 23 kasım 2012 beşiktaş akhisar belediye maçı)
(bkz: 23 kasım 2012 beşiktaş brose baskets bamberg maçı)

(bkz: combo)
bu sene ligde şampiyonlukta ciddi bir aday olmuştur artık. lig maçlarına yorgun çıkacak fenerbahçe ve galatasarayın avrupada şubat ayını görmesi kesinleşmesiyle birlikte beşiktaş savunmayı düzeltirse şampiyon olabilir.
bu sezon 3 sayısıyla kafayı bozmuş takımımdır. 3-0 öndeyken stres had safhadadır.
liderlik koltuğuna galatasaray halen o koltuktayken oturmuştur. *
sevdalı yüreklerde beyaz sürgündür, sevinmek için sevmemektir, gözümüzdeki yaştır, sigaramızın dumanıdır. senden başka hiç bir aşk heycanlandırmıyor be beşiktaş.....
(bkz: lider BurAYA)
Hem rakiplerine, Hem federasyona Hem de hakeme koyarak ligin en tepesine pençesini çakmıştır.
Ha bu yürekler yola çıktı bir kere. BuGÜN bizi nasıl durdurmaya çalışacağınızı gördük. Ama biz bu filmi 2004te gördük. Ama artık yemezler. Taraftarı ikiye böler birazını abdi ıpekçi'ye birazını inönü'ye Yollarsınız Ama yürekler bir. Inönü de abdi ipekçi de istanbul da beşiktaş diye inledi. (ilk yarı inönü biraz durgundu iki maça konsantre olma sorunundan dolayı. Ama ikinci yarı iyiydi)
kısacası; yola çıktıysa bu yürek,içten patlamaLı motor olsanız durduramazsınız.
(bkz: gel bu sene son verelim dertlere)
© copyright 2005 - 2026