bugün
- pandela 319
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- velvet48
- ciddi ciddi aşure seven insan23
- bir ilişkiyi kim yönetir11
- kürt hareketinin devşirme olması15
- elektriği ödeyen adam8
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- birader yazarlar bey biraderlerdir3
- deniz göktaş'ın atatürk şakası3
- fuhuş operasyonunda veresiye defteri bulunması3
- taksim delisi cenk4
- ciguli kral16
- amedspor12
- mony tontana11
- karpuzcu libos panda3
- denizde karı kız kesen erkek3
- 2026 dünya kupası33
- tabaktaki son bisküviyi yiyen tip3
- sözlükte kavga olacak hissi5
- entry girerek kemalist devrim yapmak5
- iki ayyaş5
- fas7
- kanada8
- yunanistan milli futbol takımı5
- memduh bashgan9
- futbol28
- dünya16
- allah rahmet eylesin üstad kadir mısıroğlu3
- yürüyüş flörtü9
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- türkiye12
- doğu karadeniz de fırtına uyarısı2
- kaçak elektrik kullanan orospu çocukları2
- sözlüğün en çok başlık açan yazarı olmak2
- ahtapot yemek9
- arjantin milli futbol takımı2
- sözlükten avrat düşürmek2
- evde kalmış kız kurusu7
- bik bik kaç yaşında10
- yeşil burun adaları futbol takımı4
- izmirde cami yakma girişimi3
- korku filmi cekmeden once cinayet isleyen yonetmen3
- kahveye naber lan avradını siktiklerim diye girmek3
- sözlüğü 25 yaş üstü teyzelerin basması3
- atatürk ün çocuğunun olmaması4
- true üniversitesi6
- true'nun azılı bir muhalifken sonradan yumuşaması6
- sikmek icin entry ni beğendi6
yargının siyasallaştığı, yancılığın, yandaşlığın kol gezdiği bir ortamda yıldırım demirören'i hesaba çekecek bir merciinin olmadığını bilen camiadır.
8. haftada derbileri sıfırlamış takım
değerlendirebilirse ilk yarıyı şuan olduğundan çok daha iyi yerde bitirebilir..
değerlendirebilirse ilk yarıyı şuan olduğundan çok daha iyi yerde bitirebilir..
mûzedeki kupalara degil, gögsümüzdeki armayadır sevdamız.
bu sıralar samimiyet sınavında olan taraftarlara sahip camia. bizim beşiktaş'ta hep şu geyik vardır: " baba yüreklerini koysunlar mücadele etsinler yenilseler de ayakta alkışlarım" dostlar bu takım, o takım işte.. kapasiteleri yüksek değil ama yıllardır bu kadar istekli bir beşiktaş ben izlemedim. olcay efendinin kaçırdığı inanılmaz pozisyondan sonra benim gibi yere kapanan 6 futbolcu sahada ise ben bu takımı alkışlarım. öyle ya " sevinmek için sevmedik biz seni"
bugün, o son pozisyondaki kazma yandaki arkadaşına pas atsa 3 puan alacak takımdı.
bu yıl tamamen mecburiyetten ilginç bir şey deneyen takımdır. türk futbolunun klasik eğilimi olan yıldız oyuncuya dayalı oyun yerine bir sistem oturtmaya çalışıyor. ha olur mu olmaz mı, samet aybaba bunu yapmak için yeterli bir teknik adam mı, bunları bilemem. dedim baştan, mecburiyetten yapıyor bunu. yeni bir formül deniyor.
başarılı olursa ligde pek çok takım da bu yolu seçer, bir yol açmış olur. başarılı olamazsa sonuçlar nerelere gider bilmiyorum. kulübün maddi durumu ortada, bir sonraki sezon da avrupa kupalarına katılamama durumu var.
bakalım, göreceğiz sonuçları.
edit: ligde.
başarılı olursa ligde pek çok takım da bu yolu seçer, bir yol açmış olur. başarılı olamazsa sonuçlar nerelere gider bilmiyorum. kulübün maddi durumu ortada, bir sonraki sezon da avrupa kupalarına katılamama durumu var.
bakalım, göreceğiz sonuçları.
edit: ligde.
12 kişi oynadığı maçta kazanamamıştır.
Helal olsun. Siz ikinci yarı oynadığınız gibi oynayın, şampiyonlukların kupaların amına koyayım. Böyle rakibi maç bitsin diye dua ettirin her maç ciğerimi yeyin. Samet hoca sen böyle cesur, güçlü, saldırgan oynat, bu taraftar seni baş tacı yapar. Sen bugünkü hırsı devam ettir gerekirse taraftar tek başına alır MAÇLARı.
Kaçan iki puana çok üzüldük Ama oğuzhan'a, Fernandes'in hırsına, taraftarın aşkına beşiktaş ruhuna hayran kaldık. Tıpkı maç sonundaki gibi ellerimiz kızarana dek alkışlıyoruz.
(bkz: sevemez kimse seni benim sevdiğim kadar)
Helal olsun. Siz ikinci yarı oynadığınız gibi oynayın, şampiyonlukların kupaların amına koyayım. Böyle rakibi maç bitsin diye dua ettirin her maç ciğerimi yeyin. Samet hoca sen böyle cesur, güçlü, saldırgan oynat, bu taraftar seni baş tacı yapar. Sen bugünkü hırsı devam ettir gerekirse taraftar tek başına alır MAÇLARı.
Kaçan iki puana çok üzüldük Ama oğuzhan'a, Fernandes'in hırsına, taraftarın aşkına beşiktaş ruhuna hayran kaldık. Tıpkı maç sonundaki gibi ellerimiz kızarana dek alkışlıyoruz.
(bkz: sevemez kimse seni benim sevdiğim kadar)
trabzonspor maçı'nın ikinci yarısında harikalar yaratan basireti bağlanmış takımdır. helal olsundur. böyle oynayın varsın şampiyon olmayın. gurur duyuyoruz sizinle...
bir yıldır hala bütçe yapamamış, hesabı kitabı belli olmayan, demirören gazisi takımımdır.
adamlar çıkıp bir hesap yapıyor, alacak verecek derken hesap bağlanıyor. tam bir ödeme planına sahip olundu derken, bir bakıyorsun 7-8 milyon euro daha bir yerlerden geçiriveriyorlar. yahu birader, bu eski yönetim lütfen bir brifing versin, daha kimlere ne kadar kazık atılmış, kimler davacı, kimler kandırılmış belli olsun. böylece, her yapılan hesap bağdattan dönmesin.
ben şunu hala anlamıyorum, anlayan varsa da anlatsın; şerefsiz, kulübü yemiş bitirmiş, şahsi kararlarla, kafasına yatmayanı, az sesini yükselteni kovmuş, ama öyle berbat sözleşmeler yapmış ki, kadroda bekleyip hiç oynamasa daha az zarar veriyor kulübe. şimdi bunların hesabı sorulmayacak mı. her şey ortada, beyzademin keyfi kararları apaçık biliniyor. şimdi bu adam mahkemeye verilmeyecek mi. attığı kazıklar burnundan getirilmeyecek mi.
adamlar çıkıp bir hesap yapıyor, alacak verecek derken hesap bağlanıyor. tam bir ödeme planına sahip olundu derken, bir bakıyorsun 7-8 milyon euro daha bir yerlerden geçiriveriyorlar. yahu birader, bu eski yönetim lütfen bir brifing versin, daha kimlere ne kadar kazık atılmış, kimler davacı, kimler kandırılmış belli olsun. böylece, her yapılan hesap bağdattan dönmesin.
ben şunu hala anlamıyorum, anlayan varsa da anlatsın; şerefsiz, kulübü yemiş bitirmiş, şahsi kararlarla, kafasına yatmayanı, az sesini yükselteni kovmuş, ama öyle berbat sözleşmeler yapmış ki, kadroda bekleyip hiç oynamasa daha az zarar veriyor kulübe. şimdi bunların hesabı sorulmayacak mı. her şey ortada, beyzademin keyfi kararları apaçık biliniyor. şimdi bu adam mahkemeye verilmeyecek mi. attığı kazıklar burnundan getirilmeyecek mi.
tek aşkım hayatımın anlamı olan kulüp. şu sıralar zor günler geçirse de en kısa zamanda düzlüğe çıkacaktır ben inanıyorum. siyahına beyazına kurban olduğum.
rengi, kokusu, tarzı ve dünyasıyla asil kartalların yegane yuvası. bu yaşıma geldim hala vazgecemedim sevmekten.
gidisi gidis degil. devletten yardim alamazsa iflas bayragini birkac seneye ceker.
Gençliğimi yiyip bitiren takım. Hele son dakika uzaktan yenilen goller yok mu?
an itibariyel süperlig 8.haftasında 12. olan takım! düşme potasıyla arasında 2 puan var..
önümüzdeki sezon maçlarını şükrü saraçoğlu stadında oynayacaktır.
Yıldırım demirören hem cepinden hemde kulüp de harçadığı paralar yüzünden maddi olarak çökmüş kulüp.
kanser eden takım.
(bkz: beşiktaş kanseri)
(bkz: beşiktaş kanseri)
26 ekim 2012 kasımpaşa beşiktaş maçı'nda attıkları ikinci golden önceki seri paslaşmalar orgazmdan bile daha zevkli anlar yaşatmıştır.
http://s7.directupload.ne...mages/121026/cqzcvocx.swf
http://s7.directupload.ne...mages/121026/cqzcvocx.swf
26 ekim akşamı bir ara barça gibi pas trafiği icra etmiş takımımdır.
o anlar seksten bile zevkliydi amk.
o anlar seksten bile zevkliydi amk.
takoz recep' in maç arasında manuel fernandes' e taktik verdiği takımım.
26 ekim akşamı oynana kasımpaşa maçındaki ikinci gol öncesi yaptıkları seri paslaşmalarla umutlandıran takımım.
ilk üç haftada umutlandırmıştı güzel oyunu ve paslaşmaları ile ancak bu teknik kadro ve futbolcu isteksizliği ile çok zor takım bir maç oynuyor, iki maç yatıyor, umursamıyor bile maçı...
umut hep var ne olursa olsun varda, son 1 yılda inanç yok ne taraftarda, ne yönetimde, ne takımda... bir uçuyoruz, dağıtıyoruz sonra yürümeye bile üşeniyoruz işte bunlar hep inançsızlıktan. umut mu o hep var. sorsan şampioynluk beşiktaş'ın bu senede, ama inanç yok...
umut hep var ne olursa olsun varda, son 1 yılda inanç yok ne taraftarda, ne yönetimde, ne takımda... bir uçuyoruz, dağıtıyoruz sonra yürümeye bile üşeniyoruz işte bunlar hep inançsızlıktan. umut mu o hep var. sorsan şampioynluk beşiktaş'ın bu senede, ama inanç yok...
takım olma sinyalleri fln vermeyen takım. yahu arkadaşım sinyal dediğin öyle 1 hafta yanıp 6 hafta sönmez. bu takım karabük maçında da iyi sinyaller vermişti de ne oldu. kesinlikle çok kötü futbol oynayıp, fernandes'in bireysel becerileri sayesinde maç kazanmaya devam ediyoruz. takım olma sinyali verdik de ne yaptık allasen? toplu halde hücuma çıkıp seri paslaşmalarla rakibi mi yorduk? hayır. takım savunmasında müthiş bir direnç gösterip rakibe pozisyon mu vermedik?
kimse umut bağlayıp kendini kandırmasın. felaket tellallığı da yapmıyorum. yaz başından beri de gerek yönetime gerek teknik direktöre destek olmaya çalıştım ama gelinen zamanda bu desteğin hakkı olan bir futbol, bir düzelme, bir yenilik, bir hava göremiyorum. stoperde oynatamayınca ibrahim toraman'ı ön liberoya çeken samet aybaba mı yapacak yeniliği? aynısını carvalhal de yapmıyor muydu allaşkına. sol ayaklı stoperi sol bek oynatan samet mi yakalayacak yeni havayı? aynını tayfur yapmıyor muydu peki.
9 haftalık süreçte 3 galibiyet, 3 mağlubiyet, 3 de beraberlik alan bir takım. kendine denk ve kendinden güçlü takımlara karşı 3-4 pas yapamayan bir takım. 21. yüzyılda hala daha maç başında stoperden forvete top şişiren bir takım. almeida gibi dünyanın belki de en bilindik pivot forvetlerinden birini sol açık oynatan bir takım. hala daha tüm umutları duran top olan bir takım.
kusura bakmayın ama böyle bir takım bana ne umut veriyor ne de keyif. kızdığım nokta ise tüm bu yanlışları eleştirerek göreve gelen ve bu yanlışların aynını harfiyen uygulayan bir teknik heyete sahip olmamız. bu adamlar bu camiayı hak etmiyor. biz de böyle bir futbolu hak etmiyoruz.
kimse umut bağlayıp kendini kandırmasın. felaket tellallığı da yapmıyorum. yaz başından beri de gerek yönetime gerek teknik direktöre destek olmaya çalıştım ama gelinen zamanda bu desteğin hakkı olan bir futbol, bir düzelme, bir yenilik, bir hava göremiyorum. stoperde oynatamayınca ibrahim toraman'ı ön liberoya çeken samet aybaba mı yapacak yeniliği? aynısını carvalhal de yapmıyor muydu allaşkına. sol ayaklı stoperi sol bek oynatan samet mi yakalayacak yeni havayı? aynını tayfur yapmıyor muydu peki.
9 haftalık süreçte 3 galibiyet, 3 mağlubiyet, 3 de beraberlik alan bir takım. kendine denk ve kendinden güçlü takımlara karşı 3-4 pas yapamayan bir takım. 21. yüzyılda hala daha maç başında stoperden forvete top şişiren bir takım. almeida gibi dünyanın belki de en bilindik pivot forvetlerinden birini sol açık oynatan bir takım. hala daha tüm umutları duran top olan bir takım.
kusura bakmayın ama böyle bir takım bana ne umut veriyor ne de keyif. kızdığım nokta ise tüm bu yanlışları eleştirerek göreve gelen ve bu yanlışların aynını harfiyen uygulayan bir teknik heyete sahip olmamız. bu adamlar bu camiayı hak etmiyor. biz de böyle bir futbolu hak etmiyoruz.
ismail köybşı ve pektemek sakatlanmasaydı çok daha iyi olabilecek takımdı.şu anda pektemek'in eksikliği açık şekilde köybaşı'nın eksikliğide part part hissedilmekte.bu oyuncuların iyileşmesi ve bir iki takviyeyle kafaya oynar.ve oğuzhan'ı kazanabilirsek, necip'in sürekli bahsedilen güven sorununu çözebilirsek çok kaliteli iki oyuncu kazanmış oluruz.şimdiye kadar demirören dönemini falanda gördük, artık en azından kulübün parası israf edilmiyor, forma alırken o paranın takımın ihityaçlarına harcandığını inanarak alıyorum bu bile bir şey.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar