beşiktaş

takım olma sinyalleri fln vermeyen takım. yahu arkadaşım sinyal dediğin öyle 1 hafta yanıp 6 hafta sönmez. bu takım karabük maçında da iyi sinyaller vermişti de ne oldu. kesinlikle çok kötü futbol oynayıp, fernandes'in bireysel becerileri sayesinde maç kazanmaya devam ediyoruz. takım olma sinyali verdik de ne yaptık allasen? toplu halde hücuma çıkıp seri paslaşmalarla rakibi mi yorduk? hayır. takım savunmasında müthiş bir direnç gösterip rakibe pozisyon mu vermedik?

kimse umut bağlayıp kendini kandırmasın. felaket tellallığı da yapmıyorum. yaz başından beri de gerek yönetime gerek teknik direktöre destek olmaya çalıştım ama gelinen zamanda bu desteğin hakkı olan bir futbol, bir düzelme, bir yenilik, bir hava göremiyorum. stoperde oynatamayınca ibrahim toraman'ı ön liberoya çeken samet aybaba mı yapacak yeniliği? aynısını carvalhal de yapmıyor muydu allaşkına. sol ayaklı stoperi sol bek oynatan samet mi yakalayacak yeni havayı? aynını tayfur yapmıyor muydu peki.

9 haftalık süreçte 3 galibiyet, 3 mağlubiyet, 3 de beraberlik alan bir takım. kendine denk ve kendinden güçlü takımlara karşı 3-4 pas yapamayan bir takım. 21. yüzyılda hala daha maç başında stoperden forvete top şişiren bir takım. almeida gibi dünyanın belki de en bilindik pivot forvetlerinden birini sol açık oynatan bir takım. hala daha tüm umutları duran top olan bir takım.

kusura bakmayın ama böyle bir takım bana ne umut veriyor ne de keyif. kızdığım nokta ise tüm bu yanlışları eleştirerek göreve gelen ve bu yanlışların aynını harfiyen uygulayan bir teknik heyete sahip olmamız. bu adamlar bu camiayı hak etmiyor. biz de böyle bir futbolu hak etmiyoruz.
© copyright 2005 - 2026