/782
kendi sahasında 16 sayı farkla yendiği takıma deplasmanda 15 sayı farkla yenilmesi, rakibinde en yaşlı oyuncusu 25.
(bkz: partizan)
paritzana çok basit hatalar sonucu kaybetmiş takımdır. evet.
Çarşı gibi güzide taraftar grubuna sahip olan şanslı takım.
çarşı gibi rant peşinde koşan bir taraftar gurubuna sahip takım.
çarşı gibi keş bir gruba sahip takım.
çarşı tarafından götü sikilenlerin nefret edip kıskandığı takım.
Kimilerini merdivende, kimilerini maçka parkında.
stadında en çok çıkan ses; çekirdek yeme sesi olan rakip takımların 'pasif' taraftarlarınca eleştirilen yaşam biçimi.
geçen sezon forması trendyolda 50 tl olan takımdır.
Partizan'a resmen maçı hediye etmiş takımım. Ama kaybedilmiş birşey yok haftaya brose'yi ıstanbul'da yenersek top 16'dayız.

Bu arada tribünden çıkan sese çekirdek sesi diyen, gösteriş meraklısı olduğunu iddaa edenlere de sözüm yok. Kimin ne olduğunu dünya biliyor.
beşiktaş jimnastik kulübü. her ne kadar şimdi zor durumda da olsa her zaman desteklenecek olan sevdamız. bir yaşam biçimi.
dünyanın en güzel stadına sahip takım. denize bakıyor stad daha ne olsun.
http://live.sporx.com/fut...men-istemisSXHBQ303525SXQ

arkadaş şunu anlamıyorum scout ekibimiz var dünyanın dört bir yanına dağıldık diyorsunuz ama istanbuldan bile çıkmaya üşeniyorsunuz. arkadaş getirin angoladan 10 tane zenci toplam 200.000 dolar tutarsa adam değilim mutlaka biri tutar. ama çıkın artık istanbuldan gezin!
3-0 fenerbahçe maçı sonrası herkesin ilk 10'a girerse iyidir dediği, bu kadroyla olmaz dediği takımken şimdilerde şampiyonluğun en büyük adaylarındandir. Shuster'li dönemde bile bu kadar gol atamıyorduk lan. Hele almeida..
(#16808018)
savaşan futbolcuları ve fernandesi ile bende varım diye bas bas bağıran takımdır.
(bkz: aferin çocuklar)
siker dedik dedik inanmadınız bak ne oldu şimdi?
gönlümün en derin köşesinde pırpırlayan canım sevdamdır. Kanser eder, delirtir, çıldırtır, ama vazgeçilmez. ne maçtı arkadaş hala bacaklarımda fer yok!
ligin en ıyı denılen gs den 3 puan gerıde ve aynı sayıda gol atmıs, fbden 11 gol fazla atmısız, soyle bır ıyı bekle bır bıtırıcı forvetle lıgı domıne eder.
EKSILIYENLER ICIN EDIT: LIGIN ENIYI TAKIMINDAN 1 PUAN DUSUP BJK YE 2 PUAN EKLEYINCE NEOLUYOR. EMEK HIRSIZI BURAK OLUYOR!
ne yapıp edip fernandes'i kadrosunda tutması gereken takımdır. ben feda falan anlamam arkadaş. isterseniz evinizi barkınız satın. bu adam bu takımda kalacak o kadar. evet.
emeğin çabanın takım ruhunun adı.
küme düşer bu yıl bu takım diyenlere inat, adım adım lig zirvesinde yerini alacak takımım.

kanserin diğer adı beşiktaş.
futbol izleten ve bu yıl şampiyonluk beklenen, şampiyon olamasa da vazgeçilmeyecek olan.
uğur boral, olcay şahan, ibrahim toraman 3lüsüne acil bi şekilde çare araması gereken takım. toraman sağlıklıysa oynar mantığından uzaklaşıp, olcay'ın yerine de daha aktif bir oyuncu bulmak zorundayız. ismail gelince uğur zaten kulübeye çekilir.
beşiktaş taraftarının tıpkı Kendisi gibi durmadan saldıran, sürekli mücadele eden takım hayalini bu yıl gerçekleştirmiştir.
Her şeyi geçtim. Benim şu son 5-6 haftada en çok hoşuma giden Olay şu: şimdiki gözünü başarı hırsı bürümüş yeni yetmeler bilmez. ESKIden beşiktaş kendi taraftarı dışında heRKESIN deyim yerindeyse ikinci takımıydı. Çünkü o süleyman seba'nın, baba hakkı'nın takımıydı. Kendi çocukları ile sadece dürüst yolda koşar, kaybetse bile taraftarının aklında "şu oyuncu yeterince mücadele etmedi mi?" diye şüphe olmazdı. Üzerine oyunlar oynansa bile, maçlar şampiyonluklar kaybeder, gene de şerefine laf Ettirmezdi.
Yıldırım demirören döneminde bu imaj silindi. Beşiktaş artık Şerefin değil Tüpçü'nün takımı olarak anıldı yıllarca.
Ama artık yine eskisi gibi şeref'in beşiktaşını geri aldık. Bakıyorum şöyle bir aynı eskisi gibi yine herkes beşiktaşımı kazansa da kaybetse de ayakta alkışlıyor. Fenerlisi cimbomlusu beşiktaşın sahadaki mücadelesini takdir ediyor. kendi takımı kadar ilgiyle izliyor beşiktaşı.
Işte bize böyle beşiktaş lazım. Sahada Tribünde bizim harcadığımız emek kadar emek harcayan, maçı bizim istediğimiz kadar isteyen oyuncularla yürüyoruz güneşe.
güzel günler göreceğiz güneşli günler.
Çok yakında!

EDIT: fikoyla olmaz.
erotik film gibidir. izleyenleri orgazma uğratır. hem de defalarca...
antalyaspor maçının bitmesiyle bidahakı maçımız kimle ne zaman diye bakmama vesile olan takım. sezon başı butun soyledıklerımı gotume soktunuz.
böyle giderse ligi galatasaray'ın ardından 2. bitirebilir.
© copyright 2005 - 2026