bugün

/782
feda deyu bizi kanser eden biricik takımım.
Her istanbul'a gittigimde mutlaka ugradıgım, kıyısından kösesinden gecmessem rahat edemedigim, hatta takımını büyük bir hayranlıkla yıllardır destekledigim asık olunası semt, öte yandan Besikt(ask).
ferrari davasını kaybetmiş kulüp

tamı tamına 7.5 milyon euro ödeyeceklermiş!

of of..

edit: hemde 1 ay içinde, hemde nakit olarak ödemek zorundalarmış
görsel
ferrari'ye tüp takmaya çalışan tüpçü, gaz pompası girsin sana...
cas'ın ferrari konusunda verdiği ödeme kararıyla ilgili olarak, devre arasında ricardo quaresma, manuel fernandes, hugo almeida gibi isimleri elden çıkarmaya çalışacaktır.

şahsen fernandes'i galatasaray'da görmek isterim. form durumlarına göre melo'yla değişmeli oynarlar.
ferrari davası sonucu nedeniyle bir ay içinde ödeme yapacağı için herhangi bir oyuncuyu satma gereği olmayan takım.
Kartal yuvasının mayıstan beri forma ve feda organizasyonu sayesinde diğer ürünler hariç 13 milyon liradan fazla geliri var. Yani ferrari'nin ücretinin %75i gibi bir rakam. Yani taraftar o KADARını hibe etmiş yöneticilerde kalan %25 ini hibe edip ödeyiverSINLER. Ha bu borçla çökecek değil beşiktaş. Yönetim BU ÖDEME'NIN bir şekilde olacağını bildiği için hazırlığını Ona göre yapmıştır. Tek handikapı kısa vadeli olması. Inşallah hallederiz. Bunca şeye rağmen hâlâ Tüpçüden hesap sormayacaksa fikret oRman, HESABı Kendisi verir bir gün.
(bkz: yıldırım çorapören yeter)

not: her mali olaydan Sonra Burda robinHO pankartın hatırlatan angut; sen başkanından melo'yu, kaka'yı, Fernandes'i, hazarD'ı istemedin mi? Taraftarım tabiki yöneticiden emek karşılığı isterim.
bazı leş kargalarının zannettiği gibi fernandes'i almeida'yı satmak zorunda kalmayacak olan takımım. bu takım bir şekilde ayakta kalacaktır ağızlarınız sulanmasın.
demirören'in tecavüzüne uğramış takım. bindi üstüne vurdu kırbacı.
tüpçü lakaplı, gülüşü hoş insanın soktuğu kırbacı hala çıkarmaya uğraşan kulüp.

son olarak 8 milyon 157 bin 337 avro (19.18 milyon türk lirası) değerinde bir mebla girmiştir kulübe.
http://www.fotomac.com.tr...i-aciklamasi-397905922762

beşiktaşlılar hala transfer bekliyorlarsa unutmalarını tavsiye ediyoruz.
zaten alınacak futbolcuları taksitle alacaklardı ama kaybedilen davada ödenecek tutarı peşin ödeyecekleri için fedada yalan oldu, transferde yalan oldu..

edit: böyle taraftara böyle hezimetde bir ders olur.
http://galeri.uludagsozlu...e%C5%9Fikta%C5%9F-335504/
çıldırt bunları başkan !
bu takım için devir hesap sorma devri, devir sahte beşiktaşlıları artık bu kulübün kapısından geçirmeme devri.

ali koç, mustafa koç fenerbahçe için servet döküyor karşılık beklemeden, borç olarak görmeden eey zengin beşiktaşlılar neredesiniz rahmi koç, tuncay özilhan...

ayrıca demirören 100 milyon tl'yi hibe etmeli. insan isterken utanır.
kendisi ile ilgili bir yanımın ''seni her koşulda seveceğim'' diyen bir kore filmi gibi hissederken,
diğer yanımın ''ajitasyonu arabesk edebiyatını bırakın geçmişinizi bilip geleceğe yelken açın'' diyerek isyanlara gark olduğu güzel takım.
barcelona'yı yenmesi gereken kulüp.

türk basketbol tarihinin en önemli maçlarından biri.
(bkz: beşiktaş ın küçüle küçüle gözden kaybolması)
az önce kulüpçe, etiler nusret'te yemek yiyen topluluk.
az önce kulüpçe, sultanahmet'te şuursuzca gezen topluluk.
az önce kulüpçe, barbaros meydanı'nda sigara tüttüren kulüp.
bazılarına dert olan kulüp.

(bkz: format sikmek)
sezon sonunda köybaşı'yı cimboma kaptırma ihtimalini düşünmesi gereken kulüp. adamlar akbaba gibi nerde beleş oraya yerleş.
Naime Sultan Yalısı, Orhaniye Kışlası, Ortaköy Camii ve bunun gibi birçok mimari eseri barındıran istanbul ilçesi.
yıldırım ÇORAPören gibi bir rezalete sahne olmuş kulüptür.
Son günlerde şu ferrari davasından Sonra içim acıyor lan iyice. Tam o konuyu unutuyorum bi yerde karşıma çıkıyor, tüm sevincim yok oluyor yaşama dair.
Beşiktaş ferrariye 17 milyon lira ödeyecek. Yani şu ana kadar satılan 155 bin feda TIŞÖRTÜ, 70 bin forma, feda ALBÜMÜ, atkısı diğer kartal yuvası ürünlerinin geliri (13-14 milyon lira civarı bir tutar) ferrari'ye gidecek. Kalan 4-5 milyon liralık kısım da kaSadan çıkacak.

Yazık Vallaha. Ayın 7'si gelse de kartal yuvasına koşsam diyen öğrenciye yazık.
Ay başında maaşını alınca Evinin giderlerini listelerken, 3-5 Neyse " bu da beşiktaşın rızkı" diyen asgari ücretliye yazık.
Sigarasından, boğazından kıstığı parayla deplasmana giden "beşiktaş işçisi"ne yazık.
Bütün yaz sanayide, bakkalda, manavda, fırında çıraklık yapıp forma ALAN çocuğa yazık.

- olum ben feda TIŞÖRTÜ alacağım diye diş tedavisi olmadım lan kaç hafta. Haftalarca adam gibi yemek yiyemedim.
- Geçen yıl Takım lige havlu attığı anda bile, millet kafelerde parklarda kız götürürken ben çay ocağında maça bakıyordum lan.
- Lisede millet sene sonu ders notlarını hesaplarken, ben olmayan matematiğimle Tüpçü şereFsizine borcu nasıl öderiz diye hesap yapmaya çalışıyordum. ( o zaman bu kadar çok da değildi borç Tüpçüye)
- ben maça gidebilmek için iki hafta aç gidip geldim okula. Iki hafta yürüdüm para biriktirmek için.
- millet yürümekten çekindiği yollarda "Yanımda beşiktaş aşkı var, sıkılmam yolda" diye kilometrelerce üzerimde formayla marş söyleyerek koştum ben.
- maça gidebilmek için cebimdeki son parayı verdiğim için hayatım da hiç ıslanmadığım kadar ıslandım ben yağmurda.

Hepsi feda olsun beşiktaşım'a.
Sezon başından beri Verdiğimiz para FERRARI'YE gitmiş. Olsun. Aldığımız ürünleri Hiç almamış sayar birer tane daha alırız.

demirören; sana beddua etmiyorum Ama hakkım haram olsun. Allah çocuklarına çektirmesin Senin günahlarının bedelini. Ama bu taraftarlardan aldığın ah seni ondurmaz.

100 milyon lira alacağın var diye hesaplamışsın. Resmi reklamlarının parasını düşmüşsündür. Ama bu KULUP başkanıyken yaptığın reklamı düşsek alacağın kalmaz, üstüne borçlanırsın kulübe.
Beşiktaş başkanı olmasan ronaldo'yla, mourinho'yla ortak olabilir miydin? O apolet olmasa demirören avm açılışında ronaldo'yla gövde gösterisi yapabilir miydin? Düşün.

Yazımı yıldırım demirören yeter diye bitirmeden önce tüm renkdaşlarıma güneşli günlerin yakın olduğunu hatırlatıp, 3 maçtır kupa kazanamayan basketbol takımına kırgınlığımı dile getirmek istiyorum. Saygılar.
yarın trabzonspor'dan 3 yiyecek takım.
yarınki trabzonspor maçı ile yeniden çıkışa geçecek takımdır.
üstündeki karabulutları ne zaman atacağını merakla beklediğimiz güzide türk kulübüdür.
yıldırım demirören'den hesap soramayan güya atarlı klüp.
© copyright 2005 - 2026