bugün
- hoşgörü dini islam9
- kürtler sizden nefret ediyor6
- ateist dövmek6
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı8
- velvet hanımkızımız5
- türk kahvesi eşlikçisi5
- kylie jenner3
- sevgililer nerede seks yapıyor9
- 0 0 721
- abur gel de yaz buraya2
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması10
- donsuz bedevi6
- şeyhin götüne priz sokmak4
- pandela16
- bik bik'e hediye edeceğim mutfak4
- aşure vs waffle7
- seni ne mutlu eder sorusu3
- klavyenizde ben aslında yazdıktan sonra ne çıkıyor7
- mıknatısların sevişgen olması3
- akepede kliklerin savaşı11
- ahmet burak erdoğan7
- ismet gürbüz ile berlin gece hayatına akmak4
- hergün dondurma yenir mi3
- istediğini almak2
- yakışıklı olmanın faydaları2
- sözlük erkeklerinin zeki seksi ve kültürlü olması2
- abd'nin iran'ı sıfırlaması5
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı3
- erdoğan olmasa türkiye bölünür4
- ülkenin burokrasini ele geçirerek darbe yapmak2
- para parayı çeker mi5
- chp grup toplantısı3
- israil9
- sözlük kızlarının dantelleri2
- yapay zeka ile kod yazmanin getirdigi tembellik5
- tek başına uzun yol gitmek7
- bik bik'in aşuresi6
- türkiye13
- atatürkçü zannedilen ünlüler3
- filistin in ermeni soykırımını tanıması35
- atatürk'ün dindar rte'nin laik olması4
- iran abd doha görüşmesi3
- sanal ortamda sevgili arayan evli erkek4
- dindar nesil yetiştirmek2
- aktrollerin bana bir şey olmaz sanrısı3
- bugün ne yaptınız5
- türk düşmanlığı allah'a düşmanlıktır3
- depremlerin sebebi2
- tuzla bit pazarı2
- ona bir cümle bırak8
dünya futbolunun 25 nci büyük futbol takımı.
dağılın.
dağılın.
karabük maçından 1 penaltısı ve golu verilmeyen takım.. suçu hakemlerde ararlar doğrudur, suç hakemlerdedir lakin H. almeida'nın konuşmasına bir bakalım..
--spoiler--
Portekizli yıldız, Top içeriden çıktığında orta hakem de, yardımcısı da pozisyonu net olarak gördü. O anda birbirlerine baktılar ve oyunu devam ettirdiler. ikisi de topun çizgiyi geçtiğini görmesine rağmen kasıtlı olarak golü vermediler. Bu pozisyon o kadar açık ve net ki, görmemeleri imkansızdı. Öyle seken bir topun çizgiyi geçmemesi fizik kurallarına aykırıydı. Ama hakemler tarihe geçecek bir şekilde Gol yok dediler, devam ettirdiler. Öğreniyoruz ki maçtan sonra arkadaşlarımıza ve yöneticilerimize, Tepkiniz haklı, özür dileriz demişler. Biz özür değil, attığımız golün verilmesini istiyoruz. Emeklerimiz boşa gitti. Dünyanın her yerinde bu pozisyona gol verilir. Ancak nasıl böyle bir karar alındı hâlâ anlamış değilim dedi.
--spoiler--
bunu üzerine hakemin dediği yoruma da bakınız..
--spoiler--
Pozisyondan önce ayağı burkulan yan hakem Sakat olduğu için çizgiye koşamadı iddialarına cevap verdi: Sapasağlamdım. Tedavimi oldum ve maça devam ettim dedi
--spoiler--
ve soyunma odasına giderken konuşulanlar:
--spoiler--
Abitoğlu topun çizgiyi geçip geçmediğini Ömer Güvenç'e sordu.
'Evet' cevabını alan iki hakem de adeta yıkıldı. Hem Beşiktaşlı hem Karabüklüler maçtan sonra hakeme isyan etti. inönü tribünleri 'ÖZGENER iSTiFA' diye bağırdı.
Almeida'nın çizgiyi geçen şutuna, 'Gol kararı' vermeyen hakem Mustafa Kamil Abitoğlu maçtan sonra yayıncı kuruluş muhabiri Ömer Güvenç'in yanına gelip, 'Abi siz görüntüleri izlemişsinizdir, top çizgiyi geçmiş mi' diye sordu. Ömer Güvenç'in, 'Evet geçmiş' demesi üzerine üzgün bir şekilde soyunma odasının yolunu tuttu.
--spoiler--
--spoiler--
Portekizli yıldız, Top içeriden çıktığında orta hakem de, yardımcısı da pozisyonu net olarak gördü. O anda birbirlerine baktılar ve oyunu devam ettirdiler. ikisi de topun çizgiyi geçtiğini görmesine rağmen kasıtlı olarak golü vermediler. Bu pozisyon o kadar açık ve net ki, görmemeleri imkansızdı. Öyle seken bir topun çizgiyi geçmemesi fizik kurallarına aykırıydı. Ama hakemler tarihe geçecek bir şekilde Gol yok dediler, devam ettirdiler. Öğreniyoruz ki maçtan sonra arkadaşlarımıza ve yöneticilerimize, Tepkiniz haklı, özür dileriz demişler. Biz özür değil, attığımız golün verilmesini istiyoruz. Emeklerimiz boşa gitti. Dünyanın her yerinde bu pozisyona gol verilir. Ancak nasıl böyle bir karar alındı hâlâ anlamış değilim dedi.
--spoiler--
bunu üzerine hakemin dediği yoruma da bakınız..
--spoiler--
Pozisyondan önce ayağı burkulan yan hakem Sakat olduğu için çizgiye koşamadı iddialarına cevap verdi: Sapasağlamdım. Tedavimi oldum ve maça devam ettim dedi
--spoiler--
ve soyunma odasına giderken konuşulanlar:
--spoiler--
Abitoğlu topun çizgiyi geçip geçmediğini Ömer Güvenç'e sordu.
'Evet' cevabını alan iki hakem de adeta yıkıldı. Hem Beşiktaşlı hem Karabüklüler maçtan sonra hakeme isyan etti. inönü tribünleri 'ÖZGENER iSTiFA' diye bağırdı.
Almeida'nın çizgiyi geçen şutuna, 'Gol kararı' vermeyen hakem Mustafa Kamil Abitoğlu maçtan sonra yayıncı kuruluş muhabiri Ömer Güvenç'in yanına gelip, 'Abi siz görüntüleri izlemişsinizdir, top çizgiyi geçmiş mi' diye sordu. Ömer Güvenç'in, 'Evet geçmiş' demesi üzerine üzgün bir şekilde soyunma odasının yolunu tuttu.
--spoiler--
erkek adam renkli takım tutmaz.
en büyük kim sorusunun cevabı.
türkiye'nin üç büyük kulübündne birisi.
her zaman fenerbahçe ve galatasaray rekabeti altında ezilecektir. çünkü devlet ve zengin burjuva kesimi böyle istiyor.
anadolu zengini, sonradan görme yahut sıfırdan başlayıp bugüne gelmiş paranın elinin kiri oldugunu bilen bugun var yarın yok mantalitesiyle har vurup harman savuracak ben kazandım ben kaybederim havasındaki herkes fenerbahçe taraftırıdır.
burjuva kesiminden gelmiş, aile itibarı olan şirket yöneticisi birinci kuşaktan bilmem kaçıncı kuşağa geçmiş, kendisini seçilmiş sınıf gözüyle bakan ve herkesin yönetici olamayacagını bilen kişiler de galatarasaylıdır. bu sebeple her güdük kaldıklarında uefa kupasındna bahsederler. çünkü bu kupayı fenerbahçe asla kaldıramayacaktır çünkü şimdiye kadar gördüğünüz üzere hala profesyonelleşemediler.
beşiktaş ise tüm bunların arasında kalıp kendine yer edinmeye çalışan garibanların takımı haline gelmiştir. ezilmişlerdir. orta direk devlet memuru, işçiler hep beşiktaşlıdır.
her zaman fenerbahçe ve galatasaray rekabeti altında ezilecektir. çünkü devlet ve zengin burjuva kesimi böyle istiyor.
anadolu zengini, sonradan görme yahut sıfırdan başlayıp bugüne gelmiş paranın elinin kiri oldugunu bilen bugun var yarın yok mantalitesiyle har vurup harman savuracak ben kazandım ben kaybederim havasındaki herkes fenerbahçe taraftırıdır.
burjuva kesiminden gelmiş, aile itibarı olan şirket yöneticisi birinci kuşaktan bilmem kaçıncı kuşağa geçmiş, kendisini seçilmiş sınıf gözüyle bakan ve herkesin yönetici olamayacagını bilen kişiler de galatarasaylıdır. bu sebeple her güdük kaldıklarında uefa kupasındna bahsederler. çünkü bu kupayı fenerbahçe asla kaldıramayacaktır çünkü şimdiye kadar gördüğünüz üzere hala profesyonelleşemediler.
beşiktaş ise tüm bunların arasında kalıp kendine yer edinmeye çalışan garibanların takımı haline gelmiştir. ezilmişlerdir. orta direk devlet memuru, işçiler hep beşiktaşlıdır.
beşiktaş'a ezilmişdiyen ya tarihi bilmiyordur ya kendini türkiye kupası alamayıp uefa ön elemesinden bile geçemeyen mhk ile iş çeviren acz içindeki ruhların bunu anlaması da beklenmemelidir.
hırsızlar sevişsin!
hırsızlar sevişsin!
bu gezegende üzerine başka taraftar grubu olmayan takımdır, ezer geçer 20 sini bekleyin.
şimdi galatasaray ve fenerbahçeliler gelmiş bu kutsal başlık altında '' fenerbahçe ve galatasarayın '' altında ezilmeye mahkum takım diye adlandırmış beşiktaşı. ulan kedi köpektiniz şimdi kardeş mi oldunuz ?
kediyle köpektende hiç bir zaman dost olmaz. birer birer hiç bir zaman beşiktaşa yetmediğinizden dolayı ikişer ikişer gelirsiniz ancak. ama beşiktaş büyük taştır altında kalırsınız.
kediyle köpektende hiç bir zaman dost olmaz. birer birer hiç bir zaman beşiktaşa yetmediğinizden dolayı ikişer ikişer gelirsiniz ancak. ama beşiktaş büyük taştır altında kalırsınız.
küçük takım desen, küçük takım değil.
büyük takım desen, büyük takım da değil.
arada kalmış takımdır. en kötü lan.
büyük takım desen, büyük takım da değil.
arada kalmış takımdır. en kötü lan.
küçük takım diyenler olmuş. arada kalmış diyen olmuş.
sizin demenizle beşiktaş küçülseydi, taktığınız çelmelerle bugün beşiktaş tökezleseydi, çökmüştük. hayallerde yaşamayın gençler.
sizin demenizle beşiktaş küçülseydi, taktığınız çelmelerle bugün beşiktaş tökezleseydi, çökmüştük. hayallerde yaşamayın gençler.
3 büyük var demişler. bizim bildiğimiz 2 büyük vardır 70cc lik rakı ve beşiktaş.
Kendini garibanların takımı olarak gören taraftara sahip kulüptür...Acaba biliyorlar mı gelir düzeyi en düşük taraftara sahio kulüp galatasaray dır..işçi sınıfının en çok desteklediği taraftar galatasaraydır..araştırmadan etmeden havadan bilgi..
biri son 5 hafta son sıradaki takımlara yatar, bursasporun düşmesini sağlar, son maç rakip takıma yatar. ancak ne fener ne de galatasaray kimin şampiyon olacağına bakmadan çıkar büyük külüp olarak gücünü ortaya koyar yatmaz.
not: şerefli ikincilikler mi, şerefli?
not: şerefli ikincilikler mi, şerefli?
taraftarı geçen sezona kadar "yeter yıldırım demirören" diye bağırıp yönetimi yollamaya çalışırken bu sezon aynı tezahuratı yapılan transferleri ve dolayısıyla yönetimi pohpohlamak için yapmıştır. ne mide varmış sizde arkadaş...
bir fenerbahçeli olarak avrupa'da türkiye'yi destekliyeceği için fikstür konusunda desteklediğim futbol takımı. lakin şu an hatırlamakta güçlük çekiyorum. galatasaray uefa'yı kazanırken, fenerbahçe şl'de çeyrek final oynarken benzer durumlarda federasyon ne yaptı?
galatasaray'da uefa'da oynarken maçları tatil edildi, fener cl de oynarken fikstür kolaylığı gösterildi, fener cl den çeyrek finalde elendi oda var bir baltaya sap olmuş gibi konuşmayın.
http://uludagbesiktas.blo...armzn-gol-sevincleri.html
http://uludagbesiktas.blo...armzn-gol-sevincleri.html
1983 den bu yana tüm kupa maçlarında fenerbahçe adlı rakibini sömeltmiştir.
Beşiktaş sadece futbol değildir hiçbir zaman. ilk onbirden, 3-5-2 den ibaret değildir. asidir, asildir, kim ne derse desin kıskanılandır. topun ağlarla buluşması değil, göğüsteki armadır heyecan veren. fena halde yaşamınızdaysa, siyah-beyaz iliklerinizdeyse anlaşır gözler.
#10772941 entry nin her şeyi açıkladığını düşünüyorum..
Beşiktaşlıyım demek sadece bir spor klübünün destekçisi olmak anlamına gelmez. Beşiktaşlı adamın görüşü, düşüncesi, yürüyüşü bir farklı olur bir kere. Beşiktaşlılık duruşu diye bir şey gerçekten vardır.
(bkz: iyi insan olmadan iyi besiktasli olunmaz)
(bkz: iyi insan olmadan iyi besiktasli olunmaz)
hasımsızlık yaratan yıldızlar geçidi.
yıldız diye anılan baroni ve maldanado'yu inönü'de izlemiş taraftarı vardır.
Gündemdeki Haberler