beşiktaş

karabük maçından 1 penaltısı ve golu verilmeyen takım.. suçu hakemlerde ararlar doğrudur, suç hakemlerdedir lakin H. almeida'nın konuşmasına bir bakalım..

--spoiler--
Portekizli yıldız, Top içeriden çıktığında orta hakem de, yardımcısı da pozisyonu net olarak gördü. O anda birbirlerine baktılar ve oyunu devam ettirdiler. ikisi de topun çizgiyi geçtiğini görmesine rağmen kasıtlı olarak golü vermediler. Bu pozisyon o kadar açık ve net ki, görmemeleri imkansızdı. Öyle seken bir topun çizgiyi geçmemesi fizik kurallarına aykırıydı. Ama hakemler tarihe geçecek bir şekilde Gol yok dediler, devam ettirdiler. Öğreniyoruz ki maçtan sonra arkadaşlarımıza ve yöneticilerimize, Tepkiniz haklı, özür dileriz demişler. Biz özür değil, attığımız golün verilmesini istiyoruz. Emeklerimiz boşa gitti. Dünyanın her yerinde bu pozisyona gol verilir. Ancak nasıl böyle bir karar alındı hâlâ anlamış değilim dedi.
--spoiler--

bunu üzerine hakemin dediği yoruma da bakınız..

--spoiler--
Pozisyondan önce ayağı burkulan yan hakem Sakat olduğu için çizgiye koşamadı iddialarına cevap verdi: Sapasağlamdım. Tedavimi oldum ve maça devam ettim dedi

--spoiler--

ve soyunma odasına giderken konuşulanlar:

--spoiler--

Abitoğlu topun çizgiyi geçip geçmediğini Ömer Güvenç'e sordu.

'Evet' cevabını alan iki hakem de adeta yıkıldı. Hem Beşiktaşlı hem Karabüklüler maçtan sonra hakeme isyan etti. inönü tribünleri 'ÖZGENER iSTiFA' diye bağırdı.

Almeida'nın çizgiyi geçen şutuna, 'Gol kararı' vermeyen hakem Mustafa Kamil Abitoğlu maçtan sonra yayıncı kuruluş muhabiri Ömer Güvenç'in yanına gelip, 'Abi siz görüntüleri izlemişsinizdir, top çizgiyi geçmiş mi' diye sordu. Ömer Güvenç'in, 'Evet geçmiş' demesi üzerine üzgün bir şekilde soyunma odasının yolunu tuttu.

--spoiler--
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026