bugün
- pandela24
- birazdan temmuza giriyoruz16
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası8
- 0 0 717
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı12
- yazarların akıl hocaları9
- 2026 dünya kupası şampiyonu2
- matrix'deki zencinin torbacı olması3
- yengeç burcu zamanında olmamız8
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- atatürk'ü sevmemek7
- samuel chukwueze'nin trabzonspor'a transferi2
- sevişirken yapılması gerekenler8
- tai lung17
- beyler bik bik erkek8
- çin mahallesindeyim çabuk çince küfür öğretin6
- boyalı da saçların6
- almanya6
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- siyonizm yahudilik değildir5
- meksika6
- eski sevgilinin kabotaj bayramını kutlamak5
- hür iradenin bir yanılsama olması3
- sözlüğün en şişko kadın yazarı9
- fransa8
- hoşgörü dini islam12
- isveç6
- iyi futbol oynar mısınız5
- ben geldim naneler7
- sözlükte dillere destan bir aşk yaşamak istemek7
- velvet52
- kocamın ayaklarını yıkarım6
- futbol33
- gerizekalı yazarlar zirvesi4
- 2026 dünya kupası38
- hiç kız olmayan sözlük5
- en sevilen gavur adı soyadı4
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı9
- ateist dövmek11
- ferdi özbeğen dinleyen erkek5
- türkçülük3
- dünya16
- şeyhin götüne priz sokmak8
- ekvador5
- iremga6
- en son seviştiğin zaman3
- askerde en sevdiğiniz komutan4
- arkadaşlar bakar mısınız lütfen5
- lp3
- meme uçlarım kaşınıyor emsene diyen kız4
her turlu tartisma ortaminda mevzuyu alevlendirebilecek alengirli soz obegi. kavga esnasinda, ozellikle mahalle kavgalarinda bazi tipler olur. araya girerler ve "beyler sakin" diye yuksek sesle canhiras bagira cagira ortami sakinlestirirler.
okulumda ve yurtta heralde ismimden sonra en çok duyduğum söz öbeğidir. artık alışıldığı için çok da fazla bi etki göstermemektedir.
sebebini anlayamadığım; fakat acayip bir biçimde okulda zavallı elemana karambol yaparken arkadaşlarla kullandığım bir söz öbeği.
Nickine yakisir sekilde ortami germeden farkli bakis acilarini yansitabilen, ayni zamanda uzlasma ortami dogurabilen efendi yazar. *
kendisiyle barışmış, hatta barışıklık sistemdeki gelişimini nick'ine ve etrafına yansıtabilen sakin bir yazar.
beni cok seven yazardir. aynı hisleri bende kendisine karsi beslemekteyim. lakin kendisinden uzak durmamı rica ediyor. (bkz: emredersiniz komutanım)*
kavga edenlerin illa erkek olduğunu düşünen; kadınların da ne kadar kavgacı, ne kadar cazgır, ne kadar çirkef olabileceğini düşünemeyen kişinin ortaya ettiği laftır.
#3805138 entry'si ile çok doğru bir konuya değinmiş, takdirimi kazanmış yazar.
(bkz: gayler sakin)*
metal düşmanı. kendisine ibrahim erkal'ı tavsiye ederiz. bu arada metal kullanmamasını da bekliyoruz kendisinden.
beyler ayip oluyor insanidir o. güzel tespitleri var, şiir falan deniyor arada; hayallerini yıkmak istemiyorum da severek okuyoruz.
hali saha mottosudur. illa bir alfa erkek cikip oyunun herhangi bir sekansinda bu lafi etme gereksinimi duyar.
(bkz: kendimden biliyorum)
(bkz: kendimden biliyorum)
sol framedeki anormal hareketliliği görünce aynı kulvarda at koşturduğum yazar arkadaşlarıma dediğim şey. bu gazla bir sonraki sözlük zirvesi kanlı bitebilir, en iyisi futbol-seks-magazin triosuna dönelim 3 günlük dünya.
genelde okullarda sık kullanılır. bu cümleyi kullananın ibnelik seviyesinin yüksek olması muhtemeldir.*
(bkz: ayağa kalkın)
mekan sahibi ya da etkinliği organize eden kişi söylemidir. ama artık o kişinin katli vacip olmuştur.
(bkz: dördüncü nesil silik)
muhtelif yalaşmalara karşı söylenmesi makbûldür.
halı sahaların vazgeçilmez repliği.
aynı lafı söyleyen adam bunu da söyledi: (bkz: çııııııııııııııık) *
aynı lafı söyleyen adam bunu da söyledi: (bkz: çııııııııııııııık) *
o artık gammaz asteğmen.
hakikaten lan, referanduma evet referanduma hayır şuan onlarca yazar birbirinin boğazına sarılmış geber ulan köpek vaziyetinde. ben de payıma düşen hakaretleri aldım onore oldum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar