bugün
- yazarların nickleri nereden geliyor8
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- birader ne demek8
- nervio burak demirbilek evliliği7
- sozlugun hafizasi6
- gocu meriç7
- tai lung18
- yeni parti46
- baş meriç7
- sözlüğe bilgi içerikli entry girmek6
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- kız nick altı meriçleri13
- bir erkek yazara instagramdan ulaşmak4
- kafiyesiz şiir saçmalığı3
- arabayı yavaş süren tipler16
- ismet gürbüz7
- merfulu gitmesin kampanyası15
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor13
- gammazların tarafsız olması gerekliliği13
- apoya küfür edince kuduran kürtçü9
- gammazlar ve biraderler arasındaki kirli ilişki10
- artık bilgi içerikli entryleri tek tek okuyacağım2
- sular kesikken gelen kaka3
- bana onu sormayin birader2
- nervio moderatör olsun kampanyası10
- beni seven yazarlar10
- parayla limon almak3
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay14
- bırakın kavgayı maç başlıyor7
- öykü serter8
- arkadaşlar sizce ben5
- cesur yürek mansur yavaş nerede2
- yakışıklı erkeklerin gay olması10
- mehdi ile islam gariplikten çıkacak2
- sözlük yazarlarının çayları12
- sözlük yazarları nasıl hissediyor3
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum11
- gocu bey meh meh reyiz2
- hatırladığınız en eski anı7
- online yazarlar neden yazmıyor12
- aslan eti4
- göz makyajı2
- sersem herif2
- sanat sepet tayfa6
- bu kitabı okuyum mu4
- uludağ sözlük için öneriler8
- burak demirbilek6
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak6
- gammazlar adam mıdır sorunsalı6
- debe'nin nick altı entry dolması7
insandır, çocuktur, türktür, kürttür her neyse..
Gelecekte ne olacağı hakkında tahmin yürütülerek "iyi oldu, ölmese terörist olacaktı " diyebilen ruh hastaları oldukça siyasi bir simge olarak kalmaya devam edecektir.
Ve böyle dendikçe kimse kimsenin ölüsüne saygı duymayacaktır.
Üzülmek bambaşka bir şey. Üzülmek zorla olmaz , içten gelir.
Gelecekte ne olacağı hakkında tahmin yürütülerek "iyi oldu, ölmese terörist olacaktı " diyebilen ruh hastaları oldukça siyasi bir simge olarak kalmaya devam edecektir.
Ve böyle dendikçe kimse kimsenin ölüsüne saygı duymayacaktır.
Üzülmek bambaşka bir şey. Üzülmek zorla olmaz , içten gelir.
türkiye de ölmüş insan nasıl huzura kavuşturulmaz bunun kanıtı olan çocuktur. üzerine bir sürü şey yazılabilir yazadabilirim ama yazmayacağım sadece çocuktu diyorum ve susuyorum .
Ekmek almaya elinde sapan ve taşla giden çocuk. Tabi ne kadar çocuk olduğu tartışılır.
Kurban eti dağıtırken ölen çocuğa "ama o çocuk taam mı.s" diyemeyen gominis arkadaşların ölüsü üzerinden prim yaptığı kişi.
Edit: bana göre devletin polisine taş atan çocuk falan değil. Biz o yaşta sokakta TOP, bilye vs oynuyorduk amk. Çocukmuş. hadi oradan. Bir kaç yaş büyüse savcı mehmet kiraz'ın katili gibi bir dhkp-c'li olacaktı işte.
Edit: bana göre devletin polisine taş atan çocuk falan değil. Biz o yaşta sokakta TOP, bilye vs oynuyorduk amk. Çocukmuş. hadi oradan. Bir kaç yaş büyüse savcı mehmet kiraz'ın katili gibi bir dhkp-c'li olacaktı işte.
cenazesine binlerce kişi katılan çocuk.
sizin bir yakınınız polis tarafından öldürülmeden tabularınızı yıkamayacağız ama Allah size bu acıyı yaşatmasın.
sizin bir yakınınız polis tarafından öldürülmeden tabularınızı yıkamayacağız ama Allah size bu acıyı yaşatmasın.
Martı kaşlı güzel çocuk.
Kubbaney.
Kubbaney.
Çocuk öldü. Tartışmayın lütfen. o öldü. haklı ya da haksız. Öldü. Lütfen uplamayın daha fazla.
polise molotof atar. ekmek almaya gidiyodu derler.
bi gitti daha gelemedi aq. nerden alıyosa ekmeği.
bi gitti daha gelemedi aq. nerden alıyosa ekmeği.
''orada ne işi vardı dedirtir.''
E be çocuk öldüğün yer barlarla dolu bir mekandı orda ekmeğin ne işi var.
Sokaga cıkma yasagı varken ölen sözde sivillerle aynıdır.
Boku bokuna ölüp gitmiş, öldürülmüş, 15 yaşında öldürülmüş bir `çocuğun' arkasından hâlâ konuşuluyor ya ne diyeyim bilemedim.
Milliyetçilık,islamcilik, ya da her ne sikimin peşinden koşuyorsaniz koşun. Ama önce insan olun. Fikirlerinizi yaymak için ınsana ihtiyacınız var, ve insana değer vermezseniz sadece kendi çöplüğünüzde ötmeye devam edersiniz. Bunu görün bari.
insan hayatından önde tutulan her ideolojinin ve bu ideolojilerin peşinden koşan herkesin amk!
Milliyetçilık,islamcilik, ya da her ne sikimin peşinden koşuyorsaniz koşun. Ama önce insan olun. Fikirlerinizi yaymak için ınsana ihtiyacınız var, ve insana değer vermezseniz sadece kendi çöplüğünüzde ötmeye devam edersiniz. Bunu görün bari.
insan hayatından önde tutulan her ideolojinin ve bu ideolojilerin peşinden koşan herkesin amk!
ölmüştür.
Vicdanı olan 'ben insanım' diyen herkesin kardeşidir,evladımızdır.Unutulmayacaksın çocuk.
adına Fenerbahçe'min taraftarı -bizler- tarafından, berkin daha ondöndürdünde bombalar yağdı minik düşlerine vuruldu, düştü ekmek elinde, ölmedin ölmeyeceksin berkin.
şiiri yapılmış masum çocuk.
Berkin elvan ölümsüzdür!
şiiri yapılmış masum çocuk.
Berkin elvan ölümsüzdür!
sadece harcanmış bir çocuktur.
kimin figüranı bile olduğunu anlayamadan ölen, orada burada, onun bunun saçma sapan gönderilerine malzeme olan çocuk.
sadece çocuk.
kimin figüranı bile olduğunu anlayamadan ölen, orada burada, onun bunun saçma sapan gönderilerine malzeme olan çocuk.
sadece çocuk.
Devlet terörüne kurban gitmiş yavrucaktır.
zivanadan çıkmış kolluk kuvvetleri çiçek atmıyor herhalde halka dimi ?
zivanadan çıkmış kolluk kuvvetleri çiçek atmıyor herhalde halka dimi ?
dünyanın en masum çocuğu değildir. hepimiz çocuk olduk, bırakın artık şu gereksiz romantizmi.
Sırf bir alevi olduğu için öldürülen polis mağduru güzel insan . Unutmicam seni çocuk unutmicam ...
ölümsüzdür.
hep yaşayacaksın. katillere inat, hep gönlümüzde olacaksın.
hiç üzülmediğim çocuktur. kimse üzülmek zorunda da değil. yasa dışı örgütlere katılıyor, elinde sapan ile ekmek almaya gidiyor. garip.
Solculardan cok sagcilarin konustugu cocuk. Ilginctir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar