bugün
- dinci ve müslüman kavramları8
- hiçbir kadının sevgisine ihtiyaç duymayan erkek6
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- nervio hamferdi12
- anne pizzası10
- sporcu motorcu müzisyen uzun boylu olmayan erkek3
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- popkek yiyen erkeğin namusu5
- aşık olduğunuz yazarın başkasını artılaması2
- motoru olan kaslı çocuk2
- ayakları çirkin kadının ortopedi doktoruna gitmesi2
- serin günde balkonda kahve içip dağları izlemek2
- nevşehir merkezli sahte mehdi operasyonu4
- trileçe7
- giysi fiyatlarının uçması8
- ciguli2
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı22
- putin türkmüş11
- dilim ekmek pizzası3
- kendine sarılmak3
- stonehengede kimsenin farketmediği tasarım hatası3
- diyanet'in japonya da ne işi var6
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- kızlar bu kadar parayı nereden buluyor2
- yaşlılar2
- selam sözlük2
- türk vatandaşları türktür9
- uludağ sözlük evreni13
- osuruktan şiirler41
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak4
- akşam yemeği2
- bencillik3
- true'nin libidosu neden yüksek7
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler7
- true'nin acile kaldırılması9
- zorunlu eğitim10
- gece yürürken yanınızdan geçen gizemli siyah araba2
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- tulumba tatlısı8
- her şeyi hatırlayan insan4
- ismet gürbüz10
- en sağ şeritteyken sola dönmeye çalışan şoför2
- plotonik aşkınızın fotosuna bakarak ne yaptınız2
- anın görüntüsü32
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- laz böreği3
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
Yaşantısı çok saçma geldi bana.
Ölümü de arabesk şarkı gibi oldu. Azrail, kendisini toros dağları eteklerindeki lokantada yakaladı.
Bergen, Norveç
Norveç'te bir kent
Bergen, tarihsel ismiyle Bjørgvin, Norveç'in güneybatı kıyısında Hordaland eyaletine bağlı ve Norveç'in en büyük ikinci şehridir. 2019 sayımlarına göre nüfusu 283.929 kişidir. Bergen, Norveç'in en büyük ikinci şehri olan Bergen Bergenshalvøyen yarımadasında 465 kilometrekarelik bir alanı kaplar. Dağlarla çevrili olan şehir bu yüzden "yedi dağ şehri" olarak bilinir. Şehir dışı banliyölerin çoğu adalardadır. Bergen, Vestland ilçesinin idari merkezidir. Şehir Arna, Bergenhus, Fana, Fyllingsdalen, Laksevåg, Ytrebygda, Årstad ve Åsane olmak üzere sekiz ilçeden oluşur.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Bergen,_Norve%C3%A7
Norveç'te bir kent
Bergen, tarihsel ismiyle Bjørgvin, Norveç'in güneybatı kıyısında Hordaland eyaletine bağlı ve Norveç'in en büyük ikinci şehridir. 2019 sayımlarına göre nüfusu 283.929 kişidir. Bergen, Norveç'in en büyük ikinci şehri olan Bergen Bergenshalvøyen yarımadasında 465 kilometrekarelik bir alanı kaplar. Dağlarla çevrili olan şehir bu yüzden "yedi dağ şehri" olarak bilinir. Şehir dışı banliyölerin çoğu adalardadır. Bergen, Vestland ilçesinin idari merkezidir. Şehir Arna, Bergenhus, Fana, Fyllingsdalen, Laksevåg, Ytrebygda, Årstad ve Åsane olmak üzere sekiz ilçeden oluşur.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Bergen,_Norve%C3%A7
norveç'in başkent oslo'dan sonra ikinci büyük şehri.
Yüzüne sevgilisi tarafından kezzap dökülmüş, bir gözünü de bu olay sonucunda kaybetmiş ve en sonunda sevgilisi tarafından öldürülen arabesk şarkıcısıdır.
(bkz: Bergen Coşkun)
kozanlı bir işe yaramazın yol ettiği müzik devi.
buyurun bir tane çıkmıyor artık,yazık oldu.
buyurun bir tane çıkmıyor artık,yazık oldu.
Az önce radyoyu açmamla beni yıllar öncesine götüren merhume. Bu dünya sana layık olamadı abla.
bir norveç şehridir.
New jersey'de bir ilçe.
Bergen county.
Bergen county.
acıların kadını.
Filmine gidemedim. Netflix e düşse de izlesek.
Mezarı hemen evimin 300 metre ilerisinde olan şarkıcıdır.
Benim filmi zamanında çok araştırdığım, öldürüldüğünden dolayı psikolojim bozulan ve hala şarkısını dinlediğimde psikolojim bozulan, benim bergen'in gündemini takip etmememle çok şükür gündemden çıkmış bir şarkıcı.
doğal seleksiyona uğramış gibi duruyor. kadınlar yıllardır bayılıyor kendilerine eziyet eden erkeklere.
keşke çıkmasaymış dediğim film. belki de filmi çıktığı için araştırmıştım ama google kendi önermiş ya da kendi isteğimle araştırmış da olabilirim ancak bergen olayı benim psikolojimi inanılmaz bozmuştu ama neyse ki artık geçti.
-spoiler-
///.
-spoiler-
///.
-spoiler-
sen affetsen şarkışını dinlemişim. sen tanrısın affedersin sen affetsen ben affetmem demiş.
sanki sen affetsen ben affetmem şarkısını dinlemiştim.
bugün maalesef gündemim ve kafaya taktığım şey haline gelen sanatçı. kocası da hem namusum için öldürdüm diyor hem de tahrik ettiği için demiş.
Kendisinin konservatuvara piyano ile birincilikle girdiğini bilmiyordum. Çello eğitimi de almış.
ulan şu kadının adını bilen yoktu doğru düzgün, şarkıları dinleyen kitle belliydi.
şimdi herkes bergen bergen diye dolanıp duruyor.
aynı durumu müslüm filminde gördük.
2 ay sonra adını herkesin yine unutacağı ara ara gündeme gelecek filmdir.
şimdi herkes bergen bergen diye dolanıp duruyor.
aynı durumu müslüm filminde gördük.
2 ay sonra adını herkesin yine unutacağı ara ara gündeme gelecek filmdir.
Eskiden beri dönem dönem aklıma gelip hatırlayıp biraz daha araştırırım. Hikayesi beni Hep etkilemiştir. Eminim film de çok güzel olmuştur Ama inadım inat filme gitmeyeceğim. Ölmüş insanların filmlerini yapıp üzerinden para kazanılması sinirinme dokunuyor. Madem o kadar kıymet verdin de yaptın geliri bağışla misal.
Bu arada herşeyi biliyordum ama küçücük yaşında ilk aşkı tarafından tecavüze uğradığını yeni okudum. Hakikaten azıcık hayatında bir bu acı eksikmiş o da eksik olmamış. Allah rahmet eylesin.
Bu arada herşeyi biliyordum ama küçücük yaşında ilk aşkı tarafından tecavüze uğradığını yeni okudum. Hakikaten azıcık hayatında bir bu acı eksikmiş o da eksik olmamış. Allah rahmet eylesin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar