bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- gammaz olmuşum13
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- aquila bicipite8
- kel erkek3
- eski dizileri izlemek2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- gecenin şarkısı4
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kemal kılıçdaroğlu35
- ona bir cümle bırak4
- ses yakışıklılığı2
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- bizim delilere bakayım4
- pazarda su satmak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- gençler iş beğenmiyor3
- elit olmak için gerekenler13
- gazlamak2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- sevgiliyle kavga etmek2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- şato3
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- düşkün2
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- gocu26
entry'ler (1463)
Bugün masada işimle ilgili evraklara bakıyordum, 8 yaşındaki kızım da yanımdaydı ve anlamamasına rağmen benim gibi kağıtları inceliyordu.
Bunu farkedip kendisini seyretmeye başladım bir süre. Sonrasında çok ilginç bir şekilde tıpkı annesinin mimik ve jestleri ile dikkatini kağıtlardan dağıtıp kalktı, beni öptü ve gitti. Bunu bile isteye bir şekilde değil tamamen refleks olarak yaptığından şüphem yok ki bilinçli yapıyor olması da yeterince mutlu olacağım bir anı
Hayatımın son 15 senesinde sevdiğim kadını tekrar tekrar yaşıyor olmak sanırım büyük şans.
Bunu farkedip kendisini seyretmeye başladım bir süre. Sonrasında çok ilginç bir şekilde tıpkı annesinin mimik ve jestleri ile dikkatini kağıtlardan dağıtıp kalktı, beni öptü ve gitti. Bunu bile isteye bir şekilde değil tamamen refleks olarak yaptığından şüphem yok ki bilinçli yapıyor olması da yeterince mutlu olacağım bir anı
Hayatımın son 15 senesinde sevdiğim kadını tekrar tekrar yaşıyor olmak sanırım büyük şans.
Dizinin bağımlılığı bir yana; youtube yorumları ayrı bir bağımlılık konusudur.
Fav yorumum(73.bölümde):
Arkadaşlar dakin olun; dizi bitmiyor. 79'dan sonra 1 geliyor.
Fav yorumum(73.bölümde):
Arkadaşlar dakin olun; dizi bitmiyor. 79'dan sonra 1 geliyor.
ALAYINIZ KOLPACI, BABANIZ BEŞiKTAŞ.
Saat mantığı var bunda da.
Mesela saat 9:15 iken tamamlanan saat 9., doldurulan ise 10. Saattir.
Doğum gunu 6 aralık 2000 olan birinin de 5 aralık 2025 saat 23:59'a kadar doldurmaya devam ettiği ve tamamladığı yaş; 25. Yaşıdır.
Bu vesileyle doğum günü olan 6 aralık 2025'te de aynı saat mantığındaki gibi; tamamlanmış 25 yaşı ve 1 günü vardır; yani henüz 26 tamamlanmamış olduğundan "25 yaşımdayım" denir.
Ancak doğum gününde yeni doldurmaya başladığı 26. Yaşı olduğundan tamamlanan 25. Yaşını değil; doldurmaya başladığı 26. Yaşı kutlanır.
Özetle:
(takvim yılı-doğum yılı) = doldurarak bitirdiğin, tamamladığın, soran olursa söyleyeceğin yaşındır.
(Takvim yılı-doğum yılı+1)= yeni girdiğin, kutlafığın, doldurmaya başladığın fakat tamamlayamadığın yaştır. Pastasıni keser kutlarsın.
Mesela saat 9:15 iken tamamlanan saat 9., doldurulan ise 10. Saattir.
Doğum gunu 6 aralık 2000 olan birinin de 5 aralık 2025 saat 23:59'a kadar doldurmaya devam ettiği ve tamamladığı yaş; 25. Yaşıdır.
Bu vesileyle doğum günü olan 6 aralık 2025'te de aynı saat mantığındaki gibi; tamamlanmış 25 yaşı ve 1 günü vardır; yani henüz 26 tamamlanmamış olduğundan "25 yaşımdayım" denir.
Ancak doğum gününde yeni doldurmaya başladığı 26. Yaşı olduğundan tamamlanan 25. Yaşını değil; doldurmaya başladığı 26. Yaşı kutlanır.
Özetle:
(takvim yılı-doğum yılı) = doldurarak bitirdiğin, tamamladığın, soran olursa söyleyeceğin yaşındır.
(Takvim yılı-doğum yılı+1)= yeni girdiğin, kutlafığın, doldurmaya başladığın fakat tamamlayamadığın yaştır. Pastasıni keser kutlarsın.
Eppek var mı pampa?
Sokim arabına.
Sarışındır, renklidir.
Neyse ki ülkemizde beşiktaş gibi bir gerçeğin olduğunu 1.rafa hazretleri yüzüne çarpmıştır.
Haddini bil selçuk; senin geldiğin yere benzemez beşiktaş...altında kalırsın
Neyse ki ülkemizde beşiktaş gibi bir gerçeğin olduğunu 1.rafa hazretleri yüzüne çarpmıştır.
Haddini bil selçuk; senin geldiğin yere benzemez beşiktaş...altında kalırsın
Babasının izinden gidecekti.
Tek yanlışı bu oldu.
Tek yanlışı bu oldu.
Ne dedi ne dedi?
Eril tavırlılar.
Olm zaten bir erkek olarak; erkeklere katlanamayan bize bunu neden yabuyonuz.
Olm zaten bir erkek olarak; erkeklere katlanamayan bize bunu neden yabuyonuz.
Ne koydular be...
Neyse 30-40m eurluk olduğunu iddia ettiğiniz çöplerinizden bir sıfır silersiniz artık.
Neyse 30-40m eurluk olduğunu iddia ettiğiniz çöplerinizden bir sıfır silersiniz artık.
Adamı yorar, hiç efektif değil.
Kompakt model tercih sebebidir.
Ed: formülü veriyorum
if boy between 150 and 170
Then ideal_kilo = boy ÷ 2,45
Kompakt model tercih sebebidir.
Ed: formülü veriyorum
if boy between 150 and 170
Then ideal_kilo = boy ÷ 2,45
Eliminen dayı...eliminen.
Karanlık kuruldu geceye derim tüm renklilere yeter.
https://m.youtube.com/wat...sxLFrIGt1cnVsZHUgZ2VjZXll
https://m.youtube.com/wat...sxLFrIGt1cnVsZHUgZ2VjZXll
Anlamadığım bir nokta var.
Senaryonun; filmin Son sahnelerinde bandırmalı ömer'in karakola sızan terörist doktor'u mete yüzbaşı şehit edilmeden önce öldürme fırsatı varken neden bu şekilde ilerletildiği.
Sanki teröristlerin başarıya ulaştığı/ulaşabileceği veya bedel ödetebileceği mesajı verilmek istenmiş.
Bu haliyle hoş olmamış. Yerine; mete yüzbaşı hayatta kalıp eşine dönseydi, arkadaşı orhan'ın aile ve kabristan ziyareti yaparak film bitirilseydi de diğer şehitlerin son mutlu anları finalde paylaşılmasaydı çok memnun eder içime sinerdi.
Senaryonun; filmin Son sahnelerinde bandırmalı ömer'in karakola sızan terörist doktor'u mete yüzbaşı şehit edilmeden önce öldürme fırsatı varken neden bu şekilde ilerletildiği.
Sanki teröristlerin başarıya ulaştığı/ulaşabileceği veya bedel ödetebileceği mesajı verilmek istenmiş.
Bu haliyle hoş olmamış. Yerine; mete yüzbaşı hayatta kalıp eşine dönseydi, arkadaşı orhan'ın aile ve kabristan ziyareti yaparak film bitirilseydi de diğer şehitlerin son mutlu anları finalde paylaşılmasaydı çok memnun eder içime sinerdi.
Babanız beşiktaş.
Bir dalyarağın; şu yaz gününde 27 derece ve sıcağa ayarladığını gördü gözler.
Üşüyormuş ve hastaymış; ik ya şikayet etmiş.
Tişörtle oturduğunu, hastaysa ofise gelip bizi de riske atmanası gerektiğini söyleyip ben şikayet ettim bu sefer.
Sen ne ayak la düdük makarnası.
Üşüyormuş ve hastaymış; ik ya şikayet etmiş.
Tişörtle oturduğunu, hastaysa ofise gelip bizi de riske atmanası gerektiğini söyleyip ben şikayet ettim bu sefer.
Sen ne ayak la düdük makarnası.
Karaciğer.
Israil adamı yatak odasında vuruyor
Iran rastgele sallayip 3 5 sivil hedrf vuruyor.
Gaza gelmeyin yani.
Iran rastgele sallayip 3 5 sivil hedrf vuruyor.
Gaza gelmeyin yani.