bugün

/386
Netflix e geleceği falan söyleniyordu.
adam güya suça karşı izlenimi veriyor ama bir sahnede şehit anneleriyle terörist annelerini aynı kefeye koyuyor ve artislik yapıyor vatandaşa.
kusura bakmasınlar ama bizden biri gibi davranırken arada bize akıl vermeye kalkan yarım akıllılardan geçilmiyor ülke malesef.
atarlı yeni nesil yazarları rahatsız eden dizi. ulan. neyse.
pardon amirim.
Kitaplarını okumak ayrı, dizisini izlemek ayrı bir keyif olan polis tiplemesi.
Emrah serbes sonunda t yok.
Biz amirimi fetonun zırzır zamanında siktir çektiği için sevdik. Şimdi herkes feto profesörü olmuş, Behzat amirim kes lan fetocu bile dese çok yandaş duracak, hem zaten Emrah serbes madde etkisinde kaza yapmış 3-4 kişi ölmüş, kaçmış ondan sonra kameralara karşı ben Emrah serbes sonunda te yok diye pozlara girmiş, yeminle bu dakkadan sonra eski tadını vermez, veremez artık. Çünkü çıta zaten arşa yükselmiş amk!

Hea ama nedir, yere gaste serip eski bölümlerini bira tuzlu fıstıkla seyretme temalı etkinlikler yaparım la isteyenle, eşantiyon Neşet cd’si De hedayemiz olsun, arkasına Neşet karışık yazarım keçe kalemnen araya gitmez hem.

Tüm behzatseverlerin hissiyatına tercüman olabilmişsem ne mutlu bana!
Tıpkı kaybedenler kulübü gibi sikik ergen turnusolü.

Deepturkishweb umarım kaybedenler kulübüyle taşşak geçtiği gibi bununla da geçer.

Emrah serbes sonunda t yok
T yok t yok t yok sonunda t yok.
Zamanında çekilmiş bitmiş yapımları hortlatma furyasının son kurbanı olacak gibi duran dizi.
Zamanında terörist grupların propagandasını yaptıkları iddiasıyla sıkıştırılmış ve kapatılmıştır. Tekrar netflixte başlayacağı söyleniyor.
Inanç konukçu, instagram hikayesinde "Behzat ç 97. Bölüm. 6 sene sonra" diye bir senaryo paylaştı.

Bu sefer harbiden geliyor.
kesinlikle tekrar yayınlanmaması gerektiğini düşündüğüm dizi. türk polisini sürekli küfür edip sağa sola saldıran alkolik biriymiş gibi gösterme gafletine düşülmez umarım yine açık ve net.
Bu d0ru mu?
yeni bölümlerinde seda bakan ve fatih artman yokmuş
nejat işler olacakmış harun rolünde.
harun karakterinin olmaması büyük eksik ama cevdet'i ekibe iyice dahil ederek bu eksiği kapatabilirler bence.
alkolik küfürbaz ergenlerin favori dizisi açık ve net.
sürekli bir yeniden başlıyor denip başlayamayan dizi.

ama bu sefer umutluyuz amirim.
Başlıyor efsanevi dizi.
Blu TV almış, Twitter dan ilan ettiler resmen geliyor.

Da üzüldüm lan Blu TV olmasına, halihazırda Netflix vardı zaten sırf Behzat ç için sıfır 1 i çeken, oynayan kekolara para kazandırmak ne kadar doğru bilmiyorum. Olm harbi Netflix olmalıydı ya, Blu TV ne anasını satayım.
Harun ve akbaba olmazsa zaten izlemem, Blu TV almamak için bahane arıyorum zaten.
bende deli gibi istiyodum da acaba başlamasa mı lan olduğu gibi mi kalsa????
Blu TV ye 96 bölümün tamamı yüklenmiş efsane. Bakalım sansür var mı.
şuan 30.bölümündeyim 4.sezonu başlayana kadar yetişirim.
Hoş dizi.
Blutv'de yeniden başlayacak dizidir. Blutv yöneticileri resmen Twitter'dan belli ettiler.
© copyright 2005 - 2026