bugün
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları23
- hayatın boka sarmaya başladığı yaş5
- kürdistancıların vatandaşlıktan çıkarılması5
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- şeftali7
- islamda namaz yoktur34
- ilk buluşmaya başka bir ilk buluşmadan gelen kız8
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- imparator neron555
- sözlük yazarlarının ortaokul anıları3
- sözlüğün reisi kim anketi19
- doğru karpuz seçemeyen erkek12
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi13
- bir erkeğe iltifat etmek7
- asgari ücretle kaç litre akaryakıt alınıyor7
- sevilen kıza cv yollamak5
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması12
- gerçekliği bükmek2
- borsa5
- pestil3
- kurtlar vadisi pusu3
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- sözlükteki kaliteli yazarlar5
- sözlükteki her kızı öven tipler11
- sözlük erkekleri adet oluyor mu sorunsalı3
- yazarların akşama dair planları6
- öcalan bahçeli birlikteliği4
- anın görüntüsü21
- fransa da aşırı sıcaklardan 8 bin ek ölüm2
- sözlüğün reisi kim14
- imralı ülkü ocakları2
- sözlüğün kırbacı5
- hikayenin devamını getir8
- her telefona milyarlığ diyen çomar türü2
- uludağ sözlük kızları telegram grubu3
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz36
- g i l d e d l i l y15
- sözlükteki fetocular6
- farklı bir nick görünce feyk sanmak4
- market poşetlerini tekte taşıyamayan erkek5
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz22
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak2
- şeytanın bile israil'e karşı olması4
- bir insanı tanımanın en iyi yolu7
- yılan dövmeli insanların garip olması5
- popülist lavuk4
- erzurum hdp mitingi6
- tas kafa traşlı hırt sorunu5
- bu yıl sevdam kim olsun2
entry'ler (44)
gözüne sok.
lan erotik birşey zannettim damat falan da yazınca bu nasıl sapkınlık diye girdim nete araştırdım(çokomelli damat yazdım) lan o bambaşka birşeymiş eed gündemden uzak kalmaya çalışıyorum.
formasının rengine kurban olduğum.
seçim olmasın kura çeksinler bıktım amk artık yeter lan canı sıkılan seçim diyo çok matah bişeyse organize edin 3 ayda bir evden kullanalım online falan oyumuzu ama bitsin artık.
şehadet getirmek.
seçim bitti mi lan? bittiyse allah rızası için biri günde 14 saat tv de seçim konuşan kendini bir şekilde izlettiren insanlara haber versin.
kesinlikle katılıyorum zira ülke bir ziynet eşyası olmadığından dinliye de dinsize de emanet edilemez.devlet belki edilir oda kişiye değil kurumlara (yargı ordu hükümet öğretmenler emniyet teşkilatı v.b.)
dinsiz bir varlığa ülke emanet etmek cümlesini aynaya bakarak sesli bir şekilde söyle. sonra sakinleş varlık nedir ülke nedir emanet nedir biraz düşün sonra da uyu sakinleş. ayrıca niye sürekli birilerine bişeyler emanet ediyoz lan 85 milyon insan? çocuk emanet edilir araba belki ev emanet edilir ülke emanet edilmez ülkede yaşanır.
olum dinsizliğin her türlüsü ne lan ateist olursu (dinsiz) yada bir şeye inanırsın ayrıca bu ne gerginlik amk küçük planlar falan sanırsın bana illuminatinin baş yaveri.
lan olum bir sakin olun tamam 5 sene sonra seçim var koysun adaylığını seçilsin. ama bu mevzu bir kapansın artık işimize bakalım.
bu saçmalığı net olarak bitirip istanbul üzerinden tüm türkiyeye yargı dağıtacaktır.sonuçta beğen beğenme 16 senedir istikrarla seçilen ve bunun kıymetini bilen bir insandır kendisi.bence şu an beklemesinin nedeni parti içindeki partiye zarar veren tipleri tespit etmek.en son çıkıp sayın imamoğlu istanbul halkının dolayısıyla benim değer verdiğim bir insandır istanbulu en iyi şekilde yönetmesini bekliyorum hayırlı olsun diyecek bence.o noktadan sonra da herkesin yapması gereken 5 sene ülkeyi yönetecek iktidara destek verip şu ekonomik durumun falan düzelmesi için çalışmaktır.(yanlış anlaşılmasın akp yi erdoğanı sevin demiyorum memleketinizi sevin bunu gerekirse makul mantıklı eleştirilerle yapın.)sonuçta 16 senedir her seçimde halkın en az%50 sinin desteğini alan adamın kötü olduğunu ülkeye zarar vermek istediğini düşünmek en azından istanbulda %48 oy almış ekrem imamoğlunun istanbulu yönetmesinin ülkeye zarar vereceiğini düşünmek kadar saçmadır.
seçim bitti mi ?
aslında sadece adaylar açısından bakarsan doğru gibi.
tespit gibi tespit.
belaruslu nataliye kaba davranan hayvanlar mı varmış?
bende deli gibi istiyodum da acaba başlamasa mı lan olduğu gibi mi kalsa????
şu seçim işi bitsin artık bi 4 sene kafa dinleyelim.
görende astronot sanır çocuktan eğitim olarak farkı açıköğretime kayıt yaptırmak birde andımızı ezbere biliyor sanırım.
erkeğinin laciverdidir.