bugün

/386
Defalarca izleyince alaşılıyor ki ekibin tamamı amsalak.

Kızacak bişey yok. 33-34-35. Bölümleri peşpeşe izleyin anlarsınız.

Ortada 2 tane cinayet var. Amirim gönülün peşinde. ilaveten savcıya da dıhalıyor. Harun düğün derdinde. Hayalet ılgını kovalıyor. Cevo harunun kardeşiyle nette goygoyda. Öbür piç hem edayla hem de takıldığı diğer karıyla uğraşıyor. Akbabuş bile büroya gelen gizemli telefonun peşinde.

Amsalak bu ekip.
beklemedeyiz..
özletmiştir.
Hayatımda hiç alkol almadım. Almam. Alanı da sevmem. Behzat ç. Hariç. Sırf bu adam yüzünden emniyet kupası aradım aylarca.
Polisleri sevdiren güzel adam.
Marjinal konulu vasat dizi. Yani tam bir ergen mıknatısı.
Yeniden başlayacak dediğiniz günden beri bekliyorum. E hadi başlasın artık.
ergenlerin ilah olarak gördüğü saçma dizi. evet.
son dönemlerin meşhur polisiye filmi, Karakterlerinin bir çok kişiyi polisliğe iteceğini düşündürür.
aga cinayet var. 3.kere bitircem inşallah.
igrenc bir dizi.
görsel
Akbaba milli olmamış.

Mobilden spoiler verilmiyor napak!
--spoiler--
şule: çok mu sevmiştin?
behzat ç: bilmem. ben sevmesini bilmiyorum herhalde. kimi sevdiysem bana düşman oldu.
--spoiler--

--spoiler--
Hiç kimse gerçekten merak edeceği birini geride bırakmaz..
--spoiler--

--spoiler--
Kül tablama kaç sigara sığdığını seni severken öğrendim.
--spoiler--

gibi anlamlı repliklere sahip efsane dizi.
Harun: Abi… Bi kere… Bi kere dedim ki bir şans ver dedim… Hayır dedi… Bir şans istedim hayır dedi abi… Hala Selim'i seviyormuş abi… Çok seviyomuş Selim'i bırakamazmış… Ben böyle dünyanın amına koyim o zaman!.. Ben zannettim ki… Beraber oluruz zannettim işte ne bileyim…

Behzat Ç.: Tamam lan… Hadi tamam…

Harun: Bana hayır dedi abii!

Behzat Ç.: Tamam lan işte tamam tamaam.

Harun: Tek bir şans vermedi abi bana…

Behzat Ç.: Haruunn… Oğluumm, insan sevdiği adama şans verir la! Sevdiği adama… Anladın mı la? He?..
“Bazı günler uyandığımda hangi günde olduğumuzu bir türlü hatırlayamıyorum. Pazartesi, perşembe, pazar, insanın hayatında günlerin bir anlamı olmalı. Hafta yedi ayrı gün değil de üç gün olsaydı ne değişirdi hayatımda? Ya da saatin kaç olduğu hangi günde olduğundan daha mı önemli? Bilmiyorum..”

“Alarmı icat eden adam insanların beş dakika daha uyumak isteyeceğini nereden biliyor? Çünkü kendi de beş dakika uyumak istiyor.”
özellikle Ankara'ya geldiğim zamanlarda daha çok izlemek istediğim dizidir.
Bir kez daha 30. Bölümde behzat amirin kimseye eyvallahi olmadığını gordum hatırlattım kendime efsane bolumdu. Emniyeti, tsk'si karışık be amirim haklisin. işte o konuşma;
Ben iyi bir adam olamadım. Ama kimsenin de adamı olmadım. Hep doğru bildiğim yolda yürüdüm Ama bugün siz beni yoldan çıkardınız. Kendi yolunuza soktunuz, Bana kendimden utanmayı öğrettiniz, Vicdanımı kirletiniz. Bana bu ödülü o çeteyi çökerttiğim için vermediniz, bana bu ödülü o katili serbest bıraktığım için verdiniz. Arz ederim.
Özledik be amirim..

görsel
“Ben onunla beraber olmak istemiyorum la. Yanımda olması yetiyor.”
izlemeye değer nadir Türk dizilerinden biri..Hatta en iyisi..
emrah serbes'in her temas iz bırakır adlı romanından uyarlanan dizi. benim en sevdiğim dizi idi. biri televizyonda olmak üzere üç kere bitirdim, şu anda 55. bölümdeyim; dördüncü kez izliyorum. umarım tekrar gazi üniversitesi' nde yapılır çekimler ve bende peşlerinden ayrılmam.
görsel
başlaması için sabırsızlıkla beklenen dizi.

ne kadar akp yanlısı olsamda hakkını yememek gerek.
"Unutmak kelimesi undan çıkmış. bildiğimiz un yani, hamur işi, öyleymiş. unutmak için un ufak etmek gerekiyomuş. birini bütün olarak unutamazmışsın zaten, öyle pat diye unutamazmışsın. öyle yavaş yavaş gidermiş, yavaş yavaş unuturmuşsun. gözleri, kaşı, burnu ile kulağı, sesini yavaş yavaş. unuttuğun zaman da o kişi olmazmış. hatırlamazmış. sonra unuttuğunu unuturmuş. ben unutmak istiyom la. her gün ne zaman unutcam diye soruyom kendime, her sorduğum zaman da her şeyi yeniden hatırlıyorum ben, daha net. unutamıyom ben. "

behzat amirin ağzından unutmak.

https://www.youtube.com/watch?v=qI1zRcPOpUg
© copyright 2005 - 2026