bugün
- trakyalı yazarlar6
- boşnak olmak ister miydiniz5
- bir bela geliyor4
- lahmacun9
- kaan sezyum7
- mladiç piçtir piç kalacaktır3
- ellerim bos gonlum hos27
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- arif kocabıyık14
- basmane tren garı7
- habire1219
- ay diyen erkek9
- biraderin koşturması3
- apo yu eleştirmek vs apo'ya küfretmek4
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- sırta zincir vurarak zikir etmek3
- atatürk düşmanlarının ortak özellikleri2
- sobadan kurtulmak5
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- silvermist9
- trakyadan adam çıkmaz diyen insan4
- gocu37
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- ben evlendiğimde 51 kiloydum3
- gocu bey bay reyiz2
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi2
- raikagetokatlayan4
- vexillarius the slayer8
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- günün tweeti2
- sarapci koala63
- renkli rüyalar oteli5
- aşk3
- ben geldim naneler15
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- habire12nin çaylak olması5
- araba kullanırken ara gaz verebilen kız2
- tekerlek toplayan cocuk3
- ak partililerin bebek katili apo sevgileri2
- sersem herif5
- torpille bir yerlere gelenler4
- ben sizin anonim11
- dinler tarihi5
- ebu muhammed el culani2
- erlik dinleyip gaza gelmek3
- gammaz çetesi9
- mantı8
- tribünlerde apoya küfür edilmesinin yasaklanması6
- kemal kılıçdaroğlu8
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci7
entry'ler (86)
evlenmek.
başlıkta bir sorun var çünkü şu anki şakirtlerin tek derdi dershane. başlığı açan şahıs, müslümanların kardeş olduğnu bilen ve zulme karşı çıkan müslümanları şakirt olarak görme gafletine düşmüştür. ahmet şafak bilmelidir ki, biz müslümanlar zulmün her türlüsünün karşısındayız, ırk, din, dil farketmeksizin. unutmasın ki; bosnada, çeçenyada, afganistanda işgaller olduğu zaman islamcı camiadan mücahitler savaşmaya gitmişti oralara ve şehit düşmüşlerdi. siz ülkücüler neredeydi? haydi gidin türkenistana savaşın, mücadele edin, bir akımın başlatıcısı olun? neden bunca zaman islamın emri olan zulme karşı durmayı kendine düstur edinen müslümanlara bu denli iftiralar atmak yerine, kendiniz birşeyler yapmayı denemiyorsunuz?
rap müziğin tarihsel konjuktördeki rolüne bakacak olursak, başlıktaki olayın bu süreçte ne kadar saçma olduğu anlaşılacaktır. rap müzik candır, gerisi erzincandır.
dini bütün genç nesillerin oluşturduğu bir nesildir.
gana, u20' deki kadrosuyla çıksa, Türkiye'ye fark atar.
murat yılmazyıldırım-aşk ve özleyiş üzerine.
pek ilgi görmese de, aslında çok zevkli ve çekişmeli, bol gollü bir karşılaşma olacağından eminim. tabi ki iyi olan kazansın .
final öncesi akıllarda birçok soru işareti olan ve bunları nasıl bağlayacaklarını merak ettiğim dizidir. muhtemelen ercüment çözer kısmını filmde açıklayacaklar. ama tadında bırakması gerekliydi ve türkiye şartlarında bize fazla olan bu dizi bu sezon itibariyle bitiriliyor. özleyeceğiz.
beşiktaş yönetimi tarafından muhtemelen gönderilmek istenen, taraftarın sevgilisi portekizli futbolcu. bu ülke için fazladır.
(bkz: komple futbolcu)
bunun adı kıskançlık ve eziklikten ne yapacağını bilemeyen insan(!) topluluğunun yaptığı faşistliktir.
gökhan gönülün kafasına tekme atmamıştır, gökhan tekmeye kafa atmıştır.
ölümüne sallamıştır.
di maria pezevengini oynatan mourinho gibi bir teknik adamı kınıyorum. maçın en kötüsü. bu adam türk olsa avrupada yüzüne bakılmaz.
şampiyonlar liginden soğutmuştur.
felsefe değil, felsefe yapmak öğrenilir.
eğer sen teknik direktörsen taktiği vermek, takımını sahaya sürmek zorundasın. eğer ben teknik direktörsem, sana emrediyorum geç şu takımın başına ve gerekli taktikleri vererek bu maçı al. (bkz: hasan şaş)