bugün

satıcı "o" harfini tepesinde şapkayla telaffuz edince çocukların daha bi şevke gelip, satışların arttığı rivayet edilir.
bir çocuğun duyduğu an gözlerinde şimşekler çakmasını ve kalbinin pır pır etmesini sağlayan büyülü söz.
çocukça zihniyette açılan başlıkları ve entryleri görünce söylenilen cümle.
baloncuların balonlarını satmak için söylediği söz.
ufak bi problem teşkil eden reklam cümlesi.
sayın baloncu, bebeleri hedef alarak hedef kitleyi daraltmaktadır, farkında değildir. * halbuki balon herkes içindir.* *
bbp diye bilinen partinin , kim tarafından uyduruldugunu bilmediğim açılımının bir parçası.
bebelere balon partisi * *
8-9 yasındaki cocukların birbirlerini kızdırmak için soyledikleri soz.
bir baloncu sloganından ziyade daha çok arkadaşlar arası bir tartışma esnasında kızdırma ve dalga geçme maksatlı kullanılan söz.
duyunca suratima kocaman bir gulumsemeyi ozenle yayan sloganik soylem. bebelere nedir ya? *
evet ayrica balon herkes icindir niye kategorize edip, balon almak isteyen olgun bunyeleri zor duruma dusuruyosun, mahcup ediyosun? *
(bkz: bebe)
orta okuldayken sıkça kullandığım ifade *
yüklemi eksik olan cümledir.
bebelere balon alınız; lazımdır.vb.
(bkz: ikizlere takke)
(bkz: bana bebek deme)
fatoş'un sitesi
http://www.bebelerebalon.com/
bizim mahalledeki ufaklıkların hala kullandığını görüp bir anda çok mutlu olduğum söz.

- gooool! ronaldinho vuruyor ve top ağlarda!!(ağ mağ yoktur tamamen hayal ürünüdür)
+ ne golü oğlum top direğin üstünden geçti!(burda direk irice bir taştır)
- ne üstü oğlum ben gördüm tam yanından geçti!
+ hayır oğlum yaa gözümle gördüm ben daha yakındım!
- ya tamam tamam sus yaa!
- (takım arkadaşlarıyla beraber) bebelere baloooon!!
ortaokuldan önce hazırlık okurken 1 üst sınıfın yani orta 1. sınıfın bile muhattap olmak için ' bebelere baloooon' şeklinde kullandıkları söz. severim ben balonları iyidir, burdada söylenebilir. hazırlığı miss gibii bitirmiştim ben ne de olsa.
(bkz: melih gökçek)
duygusal bir anlam yüklü.
6. nesil yeni yazar, hoşgelmiştir. anketçi ya da forumcu olmamasını temenni ederiz.
genellikle yaşından küçük davranan kimselere söylenen sözlerdir.
balonun hedef kitlesi angara bebesi değildir.
(bkz: la bebe)
bebe bildiğimiz taşsal kadınlara söylenen bebeği ve balon da kondomu temsil ediyor olabilir tabii.
son derece ayrıştırıcı, insanları ötekileştiren, kategorize saiki güden bir ifade.

balonun yaşı yoktur güzel kardeşim. 30 yaşındaki adam da gayet balon alıp onu tekmeleyerek eve kadar gidebilir. insanlara belli gömlekler giydirmekten vazgeçelim. sene olmuş 2013 hala böyle ifadelerle karşılaşıyorum. ondan sonra façalı çok agresif, façalı çok kindar, façalı geçen gün beni emikledi. yapmayın gardeş yapmayın yhaa!
Bebelere biberon diye devam eden halk atismasi.