bugün
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri11
- true'nun yetkili olması10
- cinsel ilişki teklifini reddeden erkek9
- anın görüntüsü15
- türkiye laiktir laik kalacak14
- selahattin demirtaşın serbest kalması8
- yok mu lan başka kupa10
- ulunun en iyi 10 yazarı8
- ülkü ocaklarında demli çay içilmesi16
- ak parti anketlerde önde10
- diploma iptaline ilişkin tebligat31
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması8
- en son ne içtiniz32
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz54
- vatan haini nasıl olur12
- abdullah öcalan'a küfür etmenin suç olması14
- 20'li yaşlarda ev araba sahibi olmak8
- pkk'nın bitmesi sırada kemalizmin olması26
- selam arkadaşlar napıyorsunuz11
- v a m p i r o v16
- küresel12
- aktrolleri engellemek22
- lozan antlaşması19
- devlet bahçeli'nin apo'ya kurucu önder demesi9
- nervio'nun 42 yaşında olduğunu öğrenmek10
- müge anlı'da uludağ sözlük'ün anılması39
- 14 mayıs 2025 trabzonspor galatasaray maçı12
- otukenormanindakitayga lar8
- 14 mayıs 2025 büyük silivri mitingi33
- 1997 doğumlu yazarlar11
- dem parti8
- 13 mayıs boğaziçi olayları19
- polyester t shirtlerin moda olması8
- ateistlerin cevap veremediği tek soru14
- ak parti'nin dem'i satışa getireceği gerçeği12
- 13 mayıs 2025 boğaziçi üniversitesi protestoları9
- true gelmiş16
- pkk12
- 14 mayıs 2025 ankara lozan parkı mitingi14
- villa da yaşamak12
- nervionun basamak atlayamaması13
- rte'nin mezar taşına yazılabilecekler14
- abb'de bardak ve çöp poşeti vurgunu iki kelle aldı13
- sizce ben şişman bir camış mıyım8
- 295 milyon euro nerede15
- recep tayyip erdoğan12
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim9
- pkk'nın kendini feshetmesi akla uygun değil12
- arkadaşlar sizce bu hırka nasıl17
- arkadaşlar yeni şapkam nasıl8

entry'ler (191)
uyarıyorum, uzak durun. online takip sistemi yok bu ilkel kargo sistemin.
yargılamayalım da besleyelim mi? sorusu kaçınılmaz oluyor bacım afedersin. ayrıca hakkaten intihar edecekse, lütfen yargılansın.
internet mahir, he kisses us all
islamın 5 şartına işaret etmektedir, tehlikenin farkında mısınız ?
(bkz: yahudi oyunu)
(bkz: yahudi oyunu)
"ama bir yıl hazırlık okudum" da akabinde gelecek açıklamardan biri olabilir.
bi müddet sonra yaran değil bayan diyaloglardır.
çocuk oyuncu varsa, muhakkak ki ilerki bölümlerde ya kaçacak ya da kaçırılacaktır.
tıpkı bir sahnede silah gösterildiyse, ilerleyen sahnelerde onun çekileceği gibi.
tıpkı bir sahnede silah gösterildiyse, ilerleyen sahnelerde onun çekileceği gibi.
- baba ça..
- dur!
- şey..
- dur!
- tamam
- dur! du!
şeklinde konuşma çalışmalarını tamamen bloke eden astral bir ziyarete çıktığının resmidir bu anlar.
- dur!
- şey..
- dur!
- tamam
- dur! du!
şeklinde konuşma çalışmalarını tamamen bloke eden astral bir ziyarete çıktığının resmidir bu anlar.
akıncılar olarak bebelerini öne süren gruplardır bunlar.
an itibariyle web sitesinden 05/31/09'da başlayacağını söylemiş dizidir, ben onların yalancısıyım.
"sorduk muuuu, ha sorduk muuğğ??"
sol framede görünce, benden habersiz başladı mı yoksa diye birden heves yaptırmıştır. fareymiş faare. ama mayısta başlaması gerekiyordu. web sitesinden hala bir duyuru yok! genç dextercılar rahatsız!
edit: salaa bak salaa kötülüyo, yürü git len! öyt!
edit: salaa bak salaa kötülüyo, yürü git len! öyt!
bundan önceki başarılarından ciddi şekilde haberdar değilim, tamamen benim cahilliğim. ancak şayet o satırlarda yazan şeyleri gerçekten söylemişse hakkaten ayıp etmiştir. senin görevin güvenliği doğru şekilde sağlamak, maraz durumlarda gerekli icraatlarda bulunmak, damarlarındaki asil türk kanının getirdiği, aile yapısını yargılamak değil. sorgularsın eyvallah, ama yargılamak?
sanıldığının aksine, en temiz günlerini sınav veya ödev zamanları yaşar. dersten kaçmak için yılana sarılınır çünkü.
an itibariyle bıyıkları trend olmuş filozof. sokakta niceleri niçe bıyığı bırakmaya başladı. dünyanın en yüzeysel insanı olarak taksimden bildirdim uğur dündar.
ben ki, bi şarkı üç buçuk dakikadan fazla olmasın'ın en ateşli savunucularındanım, bu şakı ki, 6 dakika 8 saniyedir. bi insanın ömrü hayatında duyabileceği en kaliteli, kompozisyonu tam şarkılardandır.
hele dolores'in bi, "i can't sleep, here!" diyişi vardır ki, tadından yenmez. bütün şarkı listelerine zorunlu olarak sokulmalıdır, ilaç gibidir.
hele dolores'in bi, "i can't sleep, here!" diyişi vardır ki, tadından yenmez. bütün şarkı listelerine zorunlu olarak sokulmalıdır, ilaç gibidir.
bakıyorum, bu tür konular hala reytingi çok bol konular. ben çocuktum, gene bunu tartışıyodu büyükler, şimdi biz büyüdük adeta mirası devraldık, bunu tartışıyoruz. ancak yıllara mukabil değişen bişey oldu, o da tarafların kalitesi. giderek daha da gerzek bakış açılarıyla yaklaşmaya başladılar olaya, don - satanizm imlemi falan. tadında bırakılsaydı keşke.
sizleri alkışlarla yerlerinize uğurlarken, bir kuple cemil meriç çalalım, beyninizin pası silinsin:
"ne güzel tarif; Gerici: bir toplumun gelişmesini sağlayacak hiçbir yeniliği istemeyen, her yönüyle eskiyi özleyen ve eski düzeni getirmeye çalışan (kimse). (Meydan-Larousse). Tarifin tek kusuru bu ucubenin hangi çağda, hangi ülkede yaşadığını söylememesi.
Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir.
IV. Murat'a, "Süleyman devrine dön!" diye haykıran Koçi Bey'den Reşit Paşa'ya kadar Osmanlı Devleti'nin bütün ıslahatçıları gerici. Dante, yaşadığı çağdan iğrenir. Balzac eserini iki ezelî hakikatin ışığında yazar: kilise ve krallık. Dostoyevski maziye âşık. Dante gerici, Balzac gerici, Dostoyevski gerici."
öptm, kib.
humbara'nın uyandırmasıyla gelen edit*: alıntı, yazarın bu ülke isimli eserinden. yazar bölüm bölüm analiz ettiği dönemin, halkı dışlayan, kendi handikaplarından sıyrılamış türk aydınlarına velev ki bir ışık tutar diye sunduğu özeleştirilerinden biridir, kitabı hatta kitaplarını okumak genel bakış açısını kavramak adına daha sağlıklı olacaktır.
sizleri alkışlarla yerlerinize uğurlarken, bir kuple cemil meriç çalalım, beyninizin pası silinsin:
"ne güzel tarif; Gerici: bir toplumun gelişmesini sağlayacak hiçbir yeniliği istemeyen, her yönüyle eskiyi özleyen ve eski düzeni getirmeye çalışan (kimse). (Meydan-Larousse). Tarifin tek kusuru bu ucubenin hangi çağda, hangi ülkede yaşadığını söylememesi.
Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir.
IV. Murat'a, "Süleyman devrine dön!" diye haykıran Koçi Bey'den Reşit Paşa'ya kadar Osmanlı Devleti'nin bütün ıslahatçıları gerici. Dante, yaşadığı çağdan iğrenir. Balzac eserini iki ezelî hakikatin ışığında yazar: kilise ve krallık. Dostoyevski maziye âşık. Dante gerici, Balzac gerici, Dostoyevski gerici."
öptm, kib.
humbara'nın uyandırmasıyla gelen edit*: alıntı, yazarın bu ülke isimli eserinden. yazar bölüm bölüm analiz ettiği dönemin, halkı dışlayan, kendi handikaplarından sıyrılamış türk aydınlarına velev ki bir ışık tutar diye sunduğu özeleştirilerinden biridir, kitabı hatta kitaplarını okumak genel bakış açısını kavramak adına daha sağlıklı olacaktır.
yaşanmışlıklarını okuyunca, bu moderatörler, "iyi günler, ben aylin" insanıymış gibi canlandı birden gözümde. böyle neşeli neşeli mesajlara hafif dozda ayar enjekte edilmiş hoş cevaplar falan, vapurlar. insanın bir derdim var'a yazanlara muhattap olası geliyor. küçükken hep resepsiyonist olmak istemiştim..**