bugün
- ciddi ciddi aşure seven insan28
- pandela 319
- velvet48
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek3
- kürt hareketinin devşirme olması15
- bir ilişkiyi kim yönetir12
- fransa maçı varken sözlükte dolanan erkek5
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- elektriği ödeyen adam8
- aleyna tilki3
- ciguli kral16
- paraguay milli futbol takımı5
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı6
- deniz göktaş'ın atatürk şakası4
- amedspor12
- mony tontana11
- m r e r e c t o4
- scary movie 63
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- ismet el pedro nunez de balboa luis albertoevi3
- taksim delisi cenk4
- memduh bashgan9
- murat abi gf2
- fondöten sürmek2
- birader yazarlar bey biraderlerdir3
- 2026 dünya kupası33
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- fuhuş operasyonunda veresiye defteri bulunması3
- entry girerek kemalist devrim yapmak5
- samsung2
- iki ayyaş5
- yürüyüş flörtü9
- yunanistan milli futbol takımı5
- sözlükte kavga olacak hissi5
- ahtapot yemek9
- bik bik kaç yaşında10
- recep tayyip erdoğan4
- denizde karı kız kesen erkek3
- fas7
- kanada8
- evde kalmış kız kurusu7
- tabaktaki son bisküviyi yiyen tip3
- allahım beni karı yaratmadığın için şükürler olsun2
- karpuzcu libos panda3
- futbol28
- meksika ilkokulu2
- bilimsel tespitler2
- deniz göktaş34
- dünya16
entry'ler (32)
vize-final giriş yerlerini internetten de duyurması gerektiğini düşündüğüm fakülte. özellikle makro ekonomi gibi dersi yeni alan kadar alttan alanların da olduğu derslerde sınav giriş yerinizi panodaki duyurularda bulmak 10 dk harcamanıza sebep olabilir.
teşekkürler abd, bize savaşma hakkı verdiğin için. sen istemesen zaten bizim kendi başımıza harekat yapacak kudretimiz yok(!).
naz yapmasıdır. arkadaş uyuyamıyorum, midem yanıyor böyle davrandıkları zaman.
(bkz: boktan stancu) ben taa baştan demiştim bu adamdan bi cacık olmaz diye. yine benim dediğime gelindi.
hep kahrı çekilendir. (bkz: allah belanı versin)
çok güzel, bakımlı teksaslı playboy güzeli. kendisi aynı zamanda playmate of the year seçilmiştir.
şehitlerin sadece vatan evladı, zorunlu askerlik görevi yapan insanlar olduğunu bilmeyen bir maldır aynı zamanda. hiç dikkat ettiniz mi acaba bu duruma? pusu, baskın sırasında mesleği askerlik olanlar hiç ortalıkta olmuyor nedense...
yapıl(a)mayan transferlerden dolayı galatasaray taraftarını kısa bir süreliğine susturmak için kadroya kiralık olarak tekrar alındığı söylenen futbolcu.
edit: eksileyenleri anlayabilmiş değilim. yine çok bilmişlik yapanlar işte.
edit: eksileyenleri anlayabilmiş değilim. yine çok bilmişlik yapanlar işte.
türk uyruklu slav kızı da olabilir.
türk olmayan erkeklere hayranlık duymaları.
birisinin kendisine risale hediye etmesi ya da derslerinden yüksek not alması vs.
gandalf her türlü alır ne de olsa adam balroga çakmış.
gide gide atletico'ya gitti ya ona yanarım. adamlar galatasaray'la resmen alay etti. forlanla reyesi verecez diye kakaladılar urfalı hulusiyi.
bu sancılı süreci psikolojisi bozulmadan atlatabilen sürücü olur. ama canınıza tak edip " seni de arabanı da lan " derseniz sizin için iyimser ihtimaller azalacaktır.
katıldığı bir programda yabancı bir kıza yaptığı iltifatlarla beni şaşkınlığa uğratmış daha önceden hakkından duyduğum iddialara inanmamı sağlamıştır. yabancı kıza söylediği şu sözünü unutamıyorum: " very big cats ! ha ha ha ! "
erkek tarafından yazılamaz. zaten kadınlar yazsa yine anlaşılamaz, kılavuz sayılmaz.
hala gör(e)mediğim kız tipidir. esas olarak (bkz: kadınları seks objesi olarak gören erkek)
yapan kişinin rahat yapabilmesi için ellerinin normal insan ellerinden biraz büyük olmasını gerektirecek aktivite.