bugün
- akplisin yani15
- sözlük erkeklerinin bicepsleri74
- aykirikadin13
- duanın bir şeye yaramaması22
- kürtaj hak mıdır sorunsalı7
- asla akp'ye oy vermem tabi ki devlet bahçeli6
- traveler of secret moments adamlığı6
- 21 ekim dünya diyarbakırlılar günü7
- kaynana donu yakma geleneği5
- az kişinin bildiği müthiş lezzetler7
- fingirdeklerin kabuklarına çekilmesi7
- neden 50 tane arap devleti var11
- fon vurgunu49
- izmirbeyefendisi'nin yakışıklı olması11
- gazanfer metin nickli vitaminsiz3
- akşamki tantana15
- kalın dudaklı erkekler2
- ekepeliler den kurtulacağını zanneden hayalperest5
- dinden uzaklaşan avrupa'nın çöküşü5
- bugün uyuyakalmışım11
- 9 5 çalışan ipneler12
- terlikle döven anne13
- saatlerce sözlükte gezip entry girmeyen yazar7
- cenazende kötü bilirdik denmesi12
- sözlük yazarlarının seksi yaprakları6
- fatma betül sayan kaya18
- yan sen derdine benden ala mal yok yine sana9
- bismillahirahmanirahim4
- anonim yazar olmak3
- yapay zeka moderatörü5
- ekin türkmen2
- arap neferler9
- fransa da kısmi sokağa çıkma yasağının uzatılması6
- 25 yıldır hebele hubele akepe gidiyeeee2
- açtığınız başlığa entry girilmemesi7
- tavuk olmasa bu kadar insan ne yiyecekti3
- türküm doğruyum çalışkanım16
- 21 ekim 2026 lille galatasaray maçı22
- hesabını gizleyen erkek yazar8
- dolarla sigarasini yakan ogrenci4
- sözlük kızlarının pek azgın olması3
- karısını aldatan yazarlar4
- karın seni çok üzüyor diyen metres3
- güne yulaf ezmesi ve kahve ile başlamak4
- uludağ sözlük ün insana hiçbir şey kazandırmaması16
- sözlükten bir yazarın cenazesine gitmek4
- uludede ile camiye gitmek5
- laf yetistirmek2
- sevgili nedir7
- müşekkel3
aşk, fırında pişen tatlıyı beklemek gibi beklemektir onu, heyecanla ,umut ve sabırsızlık içinde.
aşk, kek hamuru yemek gibidir, mutluluktan ağzın kulaklarında.
aşk, en sen olduğun halin olmaktır onun yanında, suyunu evden getirebilmektir.
aşk, onun kokusunu kahve ,çikolata kokusuna tercih etmektir.
aşk, sıcağı sevmediğin halde ,onun teninin sıcağında kavrulmak istemektir.
aşk, terlemek isteyebilmektir ,teninin tuzunun ağzında bıraktığı tadı sevebilmektir.
aşk, kek hamuru yemek gibidir, mutluluktan ağzın kulaklarında.
aşk, en sen olduğun halin olmaktır onun yanında, suyunu evden getirebilmektir.
aşk, onun kokusunu kahve ,çikolata kokusuna tercih etmektir.
aşk, sıcağı sevmediğin halde ,onun teninin sıcağında kavrulmak istemektir.
aşk, terlemek isteyebilmektir ,teninin tuzunun ağzında bıraktığı tadı sevebilmektir.
hiç gitmeyecek zannettiğimiz * insanlarla hiç bitmeyecek gibi yaşadığımız bir şey.
onun adını duyduğunda kafanı kaldırmaktır.
onu düşünürken sarhoş olmaktır.
gittiğinde yıkılmak ve bir daha kendine gelememektir aşk..
onu düşünürken sarhoş olmaktır.
gittiğinde yıkılmak ve bir daha kendine gelememektir aşk..
kesin bir tabiri olmayan hisler dünyasının derin manalı öbek öbek cümlelerle açıklanamayacak durumdur. kişiye göre değişir aslında.
Var midir? "Bana da ugrasa ya" denilesi üc harften meydana gelen sacma kelimedir.
yoktur. varsa da kalıcı değildir. hastalık halidir. geçer.
sevginin cinsel arzularla harmanlanmış haline verilen isim.
hiçbir zaman yaşayıp yaşamadığıma emin olamayacağım hadise.
Malesef inanamadığım şey. Tek taraflısından bahsediyorsan, ona inanırım arkadaş.
Öncelikle tipim sakat gibi. Çocukken bir kaza geçirdim bisikletten düşüp. Duvara çarpınca bayılmışım, kafam biraz yamuktur. Burnum kırılmış. Yine bakılmayacak gibi değil ama o çok beğenilen genç yaştaki şarkıcı oğlanlar, abercrombie erkekleri falan yakışıklıysa, ben lemur falan oluyorum o alanda. Tipim sakat gibi dediğim gibi.
Boy yok tabiki, 169 boyundayım. Kiloda fazla. Dersen ki şimdi neyini sevsinler, derim ki aşk bu kadar basit olmamalı. Sevdik bir kızı. 3 sene. Sağolsun elektrik alamadı. Sevgilileri oldu, taş gibi sevgililer. Biri hentbolcu, 190 boyu var zeki başarılı bir genç. Benden futbol sahası dışında her alanda iyi. Diğeride yakışıklı rock dinleyen bir oğlandı. 3 sene geçti hala kızla konuşabilmek için yırtınıyorum. Yok tabii aramızda birşey.
Eski ilişkilerimde sağolsun saatler sürenide oldu 2 gün sürenide. Güzel bahanelerle bu güzel insanlar sepetlediler, daha "kaliteli" erkeklere yöneldiler. Onların adonis kasları vardı, ben sevdiğim kız yüzümdeki yaralardan korkmasın midesi bulanmasın diye ilaçlarla geçirdim. Kilo aldım. Adonis yağlarım oldu, misler gibi. Gözüme cam girdi. Görüşümde problem yok, ama göz kapağım biraz aşağıda. Sakat gibiyim dedim işte, ne bekliyordunuz ? Karın kasları falan oralarıda geçin. Hep kilo aldım o ilaçlardan tedavilerden. Vücudumun derisi deforme oldu, çatlıyor. Kaşlarımda biraz kalın, alnımdada çizgiler var. Acıdan, stresten, sinirden saçlarda beyazlıyor daha çok gencim. Para falan çok olmadı, ama elime geçen parayı hep o 3 senede sevdiğim kız için harcadım. Hediye falan aldım doğumgününde. Beğenmeyip atmış ama aldım. Koymadı mı ? Koydu. Cebime değil kalbime. Elime geçen 70 lira para. Mutlu olamadıktan sonra ne halta yarar ? Yırtıktı ayakkabılarda, 4 sene giydik. Bana koymuyodu da, o kızlar diyemezdi heralde çocuğun ayakkabısı yırtık diye. Hoşlarına da gitmezdi. Parfüm alacak param hiç olmadı. Ya sevdiklerimin akrabalarımın paraya ihtiyacı vardı, yada istedikleri vardı. Her birine yetişmekten güzel kokmaya zaman olmadı. Yoktu olm işte hiç birinizin mi 2 lirası varken 3 liralık döner alamayacak durumu olmadı. Benimki uzun sürdü biraz işte, anlayın halden. 1 tane pantolonum vardı zaten hikayesi ilginçtir. 3 senelik sevdiğim kız doğum gününe çağırır diye sabah sabah gelin güvey olup hemen giyindim. Telefon elde tabi. Saçlar yapılıyo falan güzelce, gömlek alınmış o giyiliyor, o gün için alınmış parfüm sıkılıyor. 2 kızın ahaha diye güldüğü tipim, şeklim biraz düzelmiş. 4 senelik ayakkabıların 2. yılındayız henüz. Yırtığı yok, soğuk suyla silincede canlandı tabi. Çoraplar bu sefer 1 liralık değil 5 liraya alınan daha dayanıklı siyah çoraplar. 1 saat sürdü hazırlanmam, elim ayağım heyecandan dolaşıyor heyecandan tabi. Bekledim bekledim, yok tabi mesaj çağrı. Ne sikime çağırsın arkadaşlarının yanına böyle tipi. Günün sonunda malum siteye koymuş fotoğraflarını. Baktım, baktım, baktım. Gözümden yaş dökülmedi değil, 1 karede olmak isterdim. Güzel olurdu be birlikte bir fotoğraf. Ne arar tabi, diyorum ya sakat gibi tipli, boktan fizikliyiz diye. Maç yapılırdı it gibi oynar deli gibi basardım heryere. Sakatlanma korkusu, ölme korkusu hiç biri yok. Ne sevenim var ne sevdiğim umursuyo. Hırsımızı toptan alırdık. Bilgisayarım sağolsun hiç yalnız bırakmadı beni. Sorarlar hep nedir bu kadar çok ilgini çeken, sadakati derim. Arada bakımını yaptırırım oğlanın, sağolsun hiç yarı yolda bırakmaz beni. Arada mavi ekran verir, hep anlatılan minik sevgili tribidir der geçerim.
Şimdi bu gün, o kızla beraberim. Yerseniz. Rüyalarımda anca beraberim. Bu sakat tipe, bu deforme vücuda, beyazlamaya başlayan saçlara o kız aşık olmaz. Kimse aşık olmaz. Kalan ömrümü sevgilisiyle ona bölüştürsemde, benim gözyaşlarıma karşın mutluluklarıyla daha uzun süre olayı dengede tutsalar. Haybeye yaşamışım. Siktir edeceksin hayatı hayat dediğin böyleyse.
Öncelikle tipim sakat gibi. Çocukken bir kaza geçirdim bisikletten düşüp. Duvara çarpınca bayılmışım, kafam biraz yamuktur. Burnum kırılmış. Yine bakılmayacak gibi değil ama o çok beğenilen genç yaştaki şarkıcı oğlanlar, abercrombie erkekleri falan yakışıklıysa, ben lemur falan oluyorum o alanda. Tipim sakat gibi dediğim gibi.
Boy yok tabiki, 169 boyundayım. Kiloda fazla. Dersen ki şimdi neyini sevsinler, derim ki aşk bu kadar basit olmamalı. Sevdik bir kızı. 3 sene. Sağolsun elektrik alamadı. Sevgilileri oldu, taş gibi sevgililer. Biri hentbolcu, 190 boyu var zeki başarılı bir genç. Benden futbol sahası dışında her alanda iyi. Diğeride yakışıklı rock dinleyen bir oğlandı. 3 sene geçti hala kızla konuşabilmek için yırtınıyorum. Yok tabii aramızda birşey.
Eski ilişkilerimde sağolsun saatler sürenide oldu 2 gün sürenide. Güzel bahanelerle bu güzel insanlar sepetlediler, daha "kaliteli" erkeklere yöneldiler. Onların adonis kasları vardı, ben sevdiğim kız yüzümdeki yaralardan korkmasın midesi bulanmasın diye ilaçlarla geçirdim. Kilo aldım. Adonis yağlarım oldu, misler gibi. Gözüme cam girdi. Görüşümde problem yok, ama göz kapağım biraz aşağıda. Sakat gibiyim dedim işte, ne bekliyordunuz ? Karın kasları falan oralarıda geçin. Hep kilo aldım o ilaçlardan tedavilerden. Vücudumun derisi deforme oldu, çatlıyor. Kaşlarımda biraz kalın, alnımdada çizgiler var. Acıdan, stresten, sinirden saçlarda beyazlıyor daha çok gencim. Para falan çok olmadı, ama elime geçen parayı hep o 3 senede sevdiğim kız için harcadım. Hediye falan aldım doğumgününde. Beğenmeyip atmış ama aldım. Koymadı mı ? Koydu. Cebime değil kalbime. Elime geçen 70 lira para. Mutlu olamadıktan sonra ne halta yarar ? Yırtıktı ayakkabılarda, 4 sene giydik. Bana koymuyodu da, o kızlar diyemezdi heralde çocuğun ayakkabısı yırtık diye. Hoşlarına da gitmezdi. Parfüm alacak param hiç olmadı. Ya sevdiklerimin akrabalarımın paraya ihtiyacı vardı, yada istedikleri vardı. Her birine yetişmekten güzel kokmaya zaman olmadı. Yoktu olm işte hiç birinizin mi 2 lirası varken 3 liralık döner alamayacak durumu olmadı. Benimki uzun sürdü biraz işte, anlayın halden. 1 tane pantolonum vardı zaten hikayesi ilginçtir. 3 senelik sevdiğim kız doğum gününe çağırır diye sabah sabah gelin güvey olup hemen giyindim. Telefon elde tabi. Saçlar yapılıyo falan güzelce, gömlek alınmış o giyiliyor, o gün için alınmış parfüm sıkılıyor. 2 kızın ahaha diye güldüğü tipim, şeklim biraz düzelmiş. 4 senelik ayakkabıların 2. yılındayız henüz. Yırtığı yok, soğuk suyla silincede canlandı tabi. Çoraplar bu sefer 1 liralık değil 5 liraya alınan daha dayanıklı siyah çoraplar. 1 saat sürdü hazırlanmam, elim ayağım heyecandan dolaşıyor heyecandan tabi. Bekledim bekledim, yok tabi mesaj çağrı. Ne sikime çağırsın arkadaşlarının yanına böyle tipi. Günün sonunda malum siteye koymuş fotoğraflarını. Baktım, baktım, baktım. Gözümden yaş dökülmedi değil, 1 karede olmak isterdim. Güzel olurdu be birlikte bir fotoğraf. Ne arar tabi, diyorum ya sakat gibi tipli, boktan fizikliyiz diye. Maç yapılırdı it gibi oynar deli gibi basardım heryere. Sakatlanma korkusu, ölme korkusu hiç biri yok. Ne sevenim var ne sevdiğim umursuyo. Hırsımızı toptan alırdık. Bilgisayarım sağolsun hiç yalnız bırakmadı beni. Sorarlar hep nedir bu kadar çok ilgini çeken, sadakati derim. Arada bakımını yaptırırım oğlanın, sağolsun hiç yarı yolda bırakmaz beni. Arada mavi ekran verir, hep anlatılan minik sevgili tribidir der geçerim.
Şimdi bu gün, o kızla beraberim. Yerseniz. Rüyalarımda anca beraberim. Bu sakat tipe, bu deforme vücuda, beyazlamaya başlayan saçlara o kız aşık olmaz. Kimse aşık olmaz. Kalan ömrümü sevgilisiyle ona bölüştürsemde, benim gözyaşlarıma karşın mutluluklarıyla daha uzun süre olayı dengede tutsalar. Haybeye yaşamışım. Siktir edeceksin hayatı hayat dediğin böyleyse.
aşk çay gibidir. çok sıcakken dilini yakar soğudukça tat vermez.
karşı cinsin tamamını bir kenara çekip, sadece onunla seks yapma ve sadece ondan çocuk sahibi olma isteğidir.
aşk monogamidir, üreme güdüsünün farklı bir boyutudur.
aşk monogamidir, üreme güdüsünün farklı bir boyutudur.
acıdır. heyecandır. umuttur. yaşamdır. ölümdür. beyaz gibidir, içinde çok şeyi bulundurur ama eşsizdir. tektir.
aşk bir hatıradır maziden kalan, bir gün gitsen bile hatıran yeter.
(bkz: ferdi tayfur) (bkz: uludağ sözlük ferdici yazarlar birliği)
(bkz: ferdi tayfur) (bkz: uludağ sözlük ferdici yazarlar birliği)
en güzel tanımı can yücel yapmıştır.
http://www.youtube.com/watch?v=WxzxpyxH-eU
http://www.youtube.com/watch?v=WxzxpyxH-eU
zor olanı güzeldir.
insanın kendi kendini sikmesidir. mutluluktan olsun, acıdan olsun farketmez.
belirli bir tanıma sıkıştırılmaya çalışıldığında, bir boka benzemeyendir.
başlangıçta zihinsel anlamda konsantrasyon gerektirir. sonrasını daha çözemedim *
burjuva hastalığıdır.
materyalist tarih anlayışında ve bilimsel sosyalizmde aşk yoktur; sınıfların çıkarları vardır!
salak olmayın ulan, beyninizi yıkıyorlar bu fasın duygularla emperyal güçler!
materyalist tarih anlayışında ve bilimsel sosyalizmde aşk yoktur; sınıfların çıkarları vardır!
salak olmayın ulan, beyninizi yıkıyorlar bu fasın duygularla emperyal güçler!
iki tane ikiyi yan yana koyarak cevabı bulunamayacak olan bir soru bu. ikilerden birini diğerine bölüp sonuca iki kişi girebiliyorsan yaklaşırsın cevaba.
bu soruya verilecek bir cevabınız varsa hissettiğiniz şeyin aşk olmadığı ortaya çıkar. ona bir isim yüklemek, bir duyguyu yerine koymak tiksindirici bir şeydir.
tanımı yoktur.
hayatı pembe gösterir. muma çevirir.
hayatı pembe gösterir. muma çevirir.
aşk bir sudur, iç iç kudur.
aşk bir vişne, ye ye kişne.
aşk bir vişne, ye ye kişne.
(bkz: eşşegin zikidir)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar