bugün

/636
bence budur..

http://g1206.hizliresim.com/y/b/7qb3u.png
kavuşamadığınız anların toplamına eşittir aşk. özlemdir.
Tek kelimeyle saçmalık.
Not:Aradığın(Evleneceğin) kişiyi bulana kadar.
"içimde garip bir şeyler oluyor, hava güneşli ve sıcacık, onu getiriyorum gözümün önüne, sanırım bu aşk olmalı"
alışkanlık .
"Aşkı anlatabilmek yeryüzünde var olan dillerden başka bir dil ister".
aşk herkes için aynı hemde çok farklı duyguları yaşamaktır bence. herkesin yaşadığı illaki 1 ortak hikaye vardır. ama birden çok farklı his, duygu, kelebekler efendime söyleyeyim kramplar, ağlamaktan gözleri şişmeler, kapıları kırmalar, duvarları yumruklamalar. ama ben size şimdi güzel bir aşk şarkısı ve bunu dile getiren 2 aşıktan bahsetmek istiyorum. çok etkili vallahi.

https://www.youtube.com/watch?v=xXgo7imn2hg
Saçmalıktır aşk.
yol ortasında "patates ketçap" diyebilme özgürlüğü.
kişinin kendisini olduğundan farklı hissedebilmesi.
hatta bazı zamanlarda "o" olabilmesi.
beyazıt'ın her yerini dolaşa dolaşa bir hal olma, inatla yorulmadan gezme tozmaya devam edebilme gayreti.
denize karşı el ele oturup, başını ona yaslayabilme lüksü.
nargileden boğulurken sesini çıkartmayıp, mentollü şeylerden nefret etmeye rağmen, naneli nargileden keyif alabilme yeteneği.
gözlerine bakınca, gözbebeklerini seyretmek yerine kendini başka bir gezegende bulma ihtimali.
güneş sistemindeki en parlak yıldızın güneş değil onun gülümsemesi olduğunu anlama şansı.
nefes alınan her anda, acaba o da beni düşünüyor mudur diye sorup, gururla, tabi ki düşünüyor, biz birbirimizi seviyoruz diyerek gülümseyebilmek.
olduğundan çok daha fazlası olmak. daha mutlu, daha heyecanlı, daha kararlı, daha çok "daha" olmak.
aşk, o olmak. sadecee o ve onun olmak. elini tuttuğunda gülümsemek, içinde kahkaha atan çocuğu saklayarak.
bir akşam, ansızın arayıp, sadece seni seviyorum diyip telefonu kapatmak.
bir teyzenin yaklaşıp iyi dileklerini iletirken, tarçın rengi bir golden'ı yere yatırıp deli gibi sevmek birlikte.
sabahın köründe kalkıp ona kek yapmak.
onun erkek kardeşini, olmayan kardeşin yerine koymak, hiç tanınmamış bir erkek çocuğuna sempati beslemek.
hayatları bütünleştirmek.
aşk, aşkın ta kendisi olmak.
yastığa sarılınca aklına gelen ilk kişidir.
geldiği zaman mutlu eden gittiği zaman ise müthüş hüzne boğan duygu.
bir fahişenin karnındaki çocuk kadar masumdur derler ama orospu çocuğudur işte..

yapacak fazla da bişey yok sanırım..
kurtulmak istesen de peşini bırakmayan, ne kadar nefret etmeye çalışsan da yılmayan duygudur aşk. eğer seni yakaladıysa sürekli karşına çıkar sen istemesende.
onun 3 sene önce paylaştığı şarkıyı dinlerken ve unuttuğunu sanırken aklına gelip istemsiz şekilde ağlamaktır.
aşk biraz kendine yalan söylemek gibi..
kendisi ile ilgili bu kadar çok tanım yapacak kadar karmaşık, kendisi ile ilgili bu kadar çok tanıma ihtiyaç duymayacak kadar sadedir.
erkek gücünün kadın naifliğiyle birleşimi, evrensel küme.
sivilceyi gamze görmektir.
karşılıklı ise bir süre sonra bitme ihtimali yüksektir ama karşılıksız ise bitmeyendir, acı verdiği halde olunandır. karşılıksız olanı güzeldir aşkın sizi sevmese bile onu görünce mutlu olursunuz göremeyince gözleriniz hep onu arar bulamayınca yaşarır.
Bir kız için dünyadaki bütün kızlardan vazgeçmek ve bundan zerre kadar pişman olmamak.
açıklayabilseydik aşık olmazdık şeklinde cevaplanacak sorunsal. aşkı çekici kılan, mantığa tümüyle aykırı oluşudur.
karın ağrısıdır ya da insanın karnında garip bir şeyler olmasıdır.
aşk ne değildir ? de denilebilir bir sorunsaldır. aslında kimsenin cevabını bulamadığı
felsefenin dahi cevap bulmaktan çok soru sormaya yönelik olmasının yansıması olan soru kalıbıdır. sanıyorum ki hiç bir zaman cevabıda bulunamayacaktır, varlığın ne olduğu, evrenin ana maddesi gibi cevabı bilinmeyen sorulardandır.
üstadın dediği gibi;

ben ol ki bilesin! ayrıca;
(bkz: #15630401)
hissetmediğin duyguları hissedebildiğini hissettiğin mükemmel duygu.
© copyright 2005 - 2026