bugün
- sözlük yazarlarının gerçek adları12
- kahvaltıda sevgilinizden nasıl çay istersiniz10
- ktç'nin küçükken sarışın yeşil gözlü olması6
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek19
- mazotun litresi 101 lira32
- g i l d e d l i l y27
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler25
- mühendis erkek subay kadın evliliği5
- erkekler açılsın5
- ioçk'nin damak zevki5
- terminator gerçek mi oluyor9
- benim dedem çok fakirmiş diyen olmaması5
- erkek parfümü kullanan kadın7
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz7
- 38 yaşında olup 20 liklere çıtır gözüyle bakmak14
- claudian clouds13
- domates çorbanıza size sormadan kaşar atılması5
- yaşlılığı kabullenemeyen insan5
- aç değilim ya senin tabağından atıştırırım3
- kendinden büyük kadınla evlenmek7
- mühendis erkek hemşire kadın evliliği4
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz44
- sözlük yazarlarının bitki çayları3
- yüz kırışığı için öneriler2
- eve gelen misafirin git sinyallerini okuyamaması7
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- orman yangınlarını akp çıkarıyor zannetmek3
- sıkıldım11
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları35
- gammazlar çetesi3
- yürüyen merdivende sol tarafta duran kişi5
- puahahahah2
- küs olduğun birine yanlışlıkla selam vermek6
- chpli biriyle siyaset tartışmak8
- evde tek başına dans etmek4
- seni tanıyorum2
- sözlükteki dedikodu gruplarına dahil olmak5
- öcalan a villa tahsis edecek halimiz yok4
- dereotlu poğaça yapan kız2
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması30
- anın fotoğrafı20
- mehmet pişkin4
- market arabasını düzgün süremeyen erkek5
- boş otobüste yanına oturan insan3
- neden dayak yediğini bilmeyen çocuk2
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı19
- misafir varken evin babasının donla gezmesi3
- yazarların 2000li yıllarda counter strike nickleri3
- lümpen sosyalizm ve slogan milliyetçiliği2
- siparişle gelen ketçap paketlerini saklamak5
entry'ler (48)
Biz ilkokula gidince hem Türkçe hem de okuma-yazma, matematik vs hepsini aynı anda öğreniyoruz.ilkokula kadar hiç konuşmadığımız bir dili ilkokulda sizlerle beraber hem dil hem de okuma yazma öğrenip, aynı sınavlara girip çok güzel sonuçlar çıkardığımıza göre kelime dağarcığımız bu başlığı açandan, birçok kişiden daha geniş.Çünkü ilkokulda öğrenmeye başladığımız için 2. dilimiz oluyor aslında.
Ayrıca ilkokula giderken hem dil öğrenmek hem de okuma-yazma, matematik vs öğrenmek, kolayca çözmek ayrı bir zekadır.
Extradan da Kürtçe biliyoruz.Bir dil bir insan.Kürtçe,Türkçe,ingilizce ve ispanyolca bildiğim için 4 insan oluyorum.Bilmem anlatabildim mi?
Hem biz dil öğrenmeyi farklılık, çeşitlilik ve farkındalık olarak görüyoruz.O yüzden dil öğrenmek için çabalıyoruz.inkar etmiyor, karşı çıkmıyoruz.Bu da bizim için önemli bir kazanımdır.Sen Kürtçe'yi bilmek kötü bir şey olarak algılarken, ben ve binlerce kürt anadilini senden daha iyi konuşuyor, anlıyor ve düşünüyoruz.
Ayrıca ilkokula giderken hem dil öğrenmek hem de okuma-yazma, matematik vs öğrenmek, kolayca çözmek ayrı bir zekadır.
Extradan da Kürtçe biliyoruz.Bir dil bir insan.Kürtçe,Türkçe,ingilizce ve ispanyolca bildiğim için 4 insan oluyorum.Bilmem anlatabildim mi?
Hem biz dil öğrenmeyi farklılık, çeşitlilik ve farkındalık olarak görüyoruz.O yüzden dil öğrenmek için çabalıyoruz.inkar etmiyor, karşı çıkmıyoruz.Bu da bizim için önemli bir kazanımdır.Sen Kürtçe'yi bilmek kötü bir şey olarak algılarken, ben ve binlerce kürt anadilini senden daha iyi konuşuyor, anlıyor ve düşünüyoruz.
Barış çok mükemmel bir şeymiş yaşayarak görüyoruz.
-Hafif göbekli ve çok yakışıklı olan kirli sakal,iştahla yemek yiyen ve beraber yemek yemek için can atacağınız kişi ibo.
-Şeker gibi adam ve çalışan,
-Çok temiz çalışır.
-Yusuf(evlat),çok yakışıklı ve firmanın marangozu,kurum ve sökme işine o bakıyor genelde.Çok temiz iş yapıyor.
-En aktifleridir bunlar.
Bırakınız evinizi, her şeyi emanet edebileceğiniz çalışan grubu ve firması.Ben bayıldım.
-Şeker gibi adam ve çalışan,
-Çok temiz çalışır.
-Yusuf(evlat),çok yakışıklı ve firmanın marangozu,kurum ve sökme işine o bakıyor genelde.Çok temiz iş yapıyor.
-En aktifleridir bunlar.
Bırakınız evinizi, her şeyi emanet edebileceğiniz çalışan grubu ve firması.Ben bayıldım.
-Şiddetle tavsiye ettiğim,
-iyi aile çocuklarının olduğu,
-Terbiyeli,tertipli,anlayışlı,müşteri memnuniyetini önemseyen,çalışanlarının yakışıklı olduğu(ilgili kızlara),
-Kel ve çok karizmatik,kara güzel gözlü bir müdürünün olduğu(Adı Muhammed),
-ibo ve Yusuf(evlat)adında çok tatlı çalışanların olduğu,
-Taşınma durumu için 1 numaralı nakliyat...
Ben çok memnun kaldım...
-iyi aile çocuklarının olduğu,
-Terbiyeli,tertipli,anlayışlı,müşteri memnuniyetini önemseyen,çalışanlarının yakışıklı olduğu(ilgili kızlara),
-Kel ve çok karizmatik,kara güzel gözlü bir müdürünün olduğu(Adı Muhammed),
-ibo ve Yusuf(evlat)adında çok tatlı çalışanların olduğu,
-Taşınma durumu için 1 numaralı nakliyat...
Ben çok memnun kaldım...
Kendini aşmış, kompeklekssiz, iyi niyetli ve yorumlardan da gördüğüm kadarıyla çekemeyeni çok olan duyarlı bir ünlüdür Hülya Avşar.
Umarım hayat daima kendisine göz kırpar. Böyle zeki,atik pratik ve sempatik biri dünyayı çok iyi yerlere götürür. Bol Şans Kar's güzeli.
Fatma B.AYMAZ, Kim milyoner olmak ister programının en renkli kişiliklerindendi bence, Sempatik ve bir o kadarda azimli şey.
1-Prensiplerine sahip çıkmak,
2-Herşey ve herkese rağmen onurlu bir hayat,
3-Ailesiyle hep mutlu yaşamak,
4-Kariyerinde en yüksek hedefe ulaşmak,
5-Çılgın bir hayat sürdürmek,
6-işinde ve evınde en iyisi olmak,
7-Dürüstlükten asla ödün vermemek,
8-Manevi değerlerine sahip çıkmak,
9-Kendini kaybetmeden, ne oldum değil, ne olacağım ilkesine bağlı dolayısıyla da başarılı bir hayat.
2-Herşey ve herkese rağmen onurlu bir hayat,
3-Ailesiyle hep mutlu yaşamak,
4-Kariyerinde en yüksek hedefe ulaşmak,
5-Çılgın bir hayat sürdürmek,
6-işinde ve evınde en iyisi olmak,
7-Dürüstlükten asla ödün vermemek,
8-Manevi değerlerine sahip çıkmak,
9-Kendini kaybetmeden, ne oldum değil, ne olacağım ilkesine bağlı dolayısıyla da başarılı bir hayat.
Ta o zamanda Türkiye'nin gerçeklerini ve haksızlıklarını görebilen hem de buna karşı çıkabilmeyi başaran duyarlı kişilik.
it gibi pişman olmak.
Demokrasinin beşiği ve kişi başına düşen milli geliri en yüksek ülke veee çok zengin bir iskandinav ülkesidir.
Yağmurda sırılsıklam olduktan sonra atlatılan durumdur. Yağmur yoksa duş iyi gelir.
Yılmaz Erdoğan'ın ankara şiirinin de büyük etkisinin olduğu duygu durumu.
Yanlış, ispanyollardır asıl nazik olan. Kıskançlık tüm nazikliği sona erdiriyor ne yazıkki.
-ismail Abi
-hooooop! *
-hooooop! *
Bardaktan boşanırcasına yağmur yağınca yürüyüş yapıp sırılsıklam olmaktır ihtiyacım olan tek şey.
Saçmalıktır aşk.
Kelimenin bittiği yerdir. Annem doğum günümde bi sözlük aldı teşekkür edecek kelime bulamadım gibi bir durumdur.
Hayat gerçekten kısa. O yüzden anın tadını çıkar.