bugün
- 1 saatte 10 bira içmek15
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey9
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek12
- velvet vs nervio19
- sözlük kızlarının kombinleri19
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- otomobile ek vergi5
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- hırt4
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması12
- sevilince şımaran kızlar4
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- velvet12
- teröriste o da insan demek4
- nervio11
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- pahalılığın çaresi3
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- yazık oldu yarınlara4
- ivrindi kuzu2
- vurgun yemek4
- slavko vincic15
- kitap alıntıları5
- özgünlüğün faydasız olması5
- otokar2
- türkiyeden siktirolup gitmek2
- arıcılara ek vergi2
- üniversite tercih rehberi2
- üniversite tercih2
- hastane kuyrukları2
- bostancı kadıköy dolmuşu2
- ağlayan bebeğe hey her şey yoluna girecek demek2
- 9 ağustos 2026 bodrumspor bursaspor maçı2
- tatlı krizim geldi2
- pele'nin messi den iyi olması2
- beşiktaş'ın gümbür gümbür geldiği gerçeği3
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- bana yalan söylediler3
- true hanın gazabı9
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- enişte senin dobloyu naptın sattınız mı4
- ben sana vurgunum3
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- 19 temmuz 2026 dünya kupası finali15
- günün iddaa kuponu5
- iranın bir türlü barış anlaşmasına yanaşmaması12
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu7
- tememda kenka nalaka10
- cinni uyanış2
adamı maymuna çevirir ve hatta "niye muz atmıyonuz lan orospu çocukları" diye ater yaptırır. fena.
tanım:en boktan durumda bile size bulacaksa bulandır.
--spoiler--
bizim balonun yasadigi ufak sehirde ufak bir arkadas topluluğu bulunmakta, bu topluluğa zaman zaman değişik insanlar girip çıkmaktadır. 6 aylık deniz seferini bitiren balon sonunda memleketine dönüp tatiline başlamış ve farketmiştir ki takılacak olduğu insanlar arasına yenileri katılmıştır. bunlaraın hepsini sima olarak tanımaktadır kendisi ama daha önce olan muhabbetleri "merhaba"dan öteye geçmemiştir.
günler günleri kovalarken, balon bu yeni insanlarla da samimi olmuş, yavaş yavaş tanımaya başlamıştır. yeni ortama katılan insanlardan bir tanesi bayan olup balonun dikkatini çekmektedir. aradan 2 ay geçmiştir. balon, esas kızımızla samimiyeti artırmış fakat ona olan ilgisini gram gösterebilmiş değildir. çünkü kızımızın bir erkek arkadaşı vardır ve eleman askerdir. balon çocuğu hiç tanımamaktadır. fakat şu bir gerçek ortada henüz aşk yoktur.
gel zaman git zaman başka bir arkadaşın yurtdışından gelmesi üzerine içkili bir yerde yemek yenecektir. gün gelir yemekler yenir, rakılar yudumlanır ve mekandan kalkılır. balonla esas kızımız bir arabanin arkasina oturmustur. millet alkole ve muhabbete doymadığı için arabada birer bira atılmaya karar verilmiştir. biralar alınır müsait yere araçlar çekilir. fakat bir sorun vardır dışarısı -12 derece oldugundan kimse dışarı çıkamamaktadır. bütün bunlar olurken kızımız "iyi değilim, şurda biraz uyuyayım" ayağı geçerek balonun omzuna kafasını koymuştur. balon kendi kendine "ulan olur mu, kızın erkek arkadaşı var. senin bunu düşünüyor olman bile hata. aq senin nasıl adamsın. hadi kaldır şu kızı omzundan." söylenirkennnnnn kızımız balonun dudağına hiç farketmediği bir zamanda öpücüğü kondurmuştur. balonun, olayın şokunu üstünden atması uzun zaman aldığı için. daha ilk öpücüğün etkisi gitmeden kızımız yeni yeni öpücükler vermiştir kendisine. olan olmuştur artık ok yaydan çıkmıştır. fakat balonun korkusu vardır bir yanda da. önde oturan vatandaşlara yakalanma korkusu. korktuğu başına gelmiş ve yakalanmışlardır............................
--spoiler--
diye bir hikayem vardı dostlar. okuduysanız eğer; anlayacağınız üzere en bokta yerde bulmuştu beni aşk. karşı cinsti beni kendine aşık eden. bu olaydan sonra kısa aralıklarla hayatıma hep girip çıktı kendisi. yalama olmuştu duygularım girip çıkmasından, yelkenliye dönmüştüm resmen. en sonunda kendime geldim. verdim geri ona bana verdiği aşkı. kalbimin göğüs kafesime baskı yapmasını sağlayan öpücüğünün tadını artık hatırlamıyorum bile.
--spoiler--
bizim balonun yasadigi ufak sehirde ufak bir arkadas topluluğu bulunmakta, bu topluluğa zaman zaman değişik insanlar girip çıkmaktadır. 6 aylık deniz seferini bitiren balon sonunda memleketine dönüp tatiline başlamış ve farketmiştir ki takılacak olduğu insanlar arasına yenileri katılmıştır. bunlaraın hepsini sima olarak tanımaktadır kendisi ama daha önce olan muhabbetleri "merhaba"dan öteye geçmemiştir.
günler günleri kovalarken, balon bu yeni insanlarla da samimi olmuş, yavaş yavaş tanımaya başlamıştır. yeni ortama katılan insanlardan bir tanesi bayan olup balonun dikkatini çekmektedir. aradan 2 ay geçmiştir. balon, esas kızımızla samimiyeti artırmış fakat ona olan ilgisini gram gösterebilmiş değildir. çünkü kızımızın bir erkek arkadaşı vardır ve eleman askerdir. balon çocuğu hiç tanımamaktadır. fakat şu bir gerçek ortada henüz aşk yoktur.
gel zaman git zaman başka bir arkadaşın yurtdışından gelmesi üzerine içkili bir yerde yemek yenecektir. gün gelir yemekler yenir, rakılar yudumlanır ve mekandan kalkılır. balonla esas kızımız bir arabanin arkasina oturmustur. millet alkole ve muhabbete doymadığı için arabada birer bira atılmaya karar verilmiştir. biralar alınır müsait yere araçlar çekilir. fakat bir sorun vardır dışarısı -12 derece oldugundan kimse dışarı çıkamamaktadır. bütün bunlar olurken kızımız "iyi değilim, şurda biraz uyuyayım" ayağı geçerek balonun omzuna kafasını koymuştur. balon kendi kendine "ulan olur mu, kızın erkek arkadaşı var. senin bunu düşünüyor olman bile hata. aq senin nasıl adamsın. hadi kaldır şu kızı omzundan." söylenirkennnnnn kızımız balonun dudağına hiç farketmediği bir zamanda öpücüğü kondurmuştur. balonun, olayın şokunu üstünden atması uzun zaman aldığı için. daha ilk öpücüğün etkisi gitmeden kızımız yeni yeni öpücükler vermiştir kendisine. olan olmuştur artık ok yaydan çıkmıştır. fakat balonun korkusu vardır bir yanda da. önde oturan vatandaşlara yakalanma korkusu. korktuğu başına gelmiş ve yakalanmışlardır............................
--spoiler--
diye bir hikayem vardı dostlar. okuduysanız eğer; anlayacağınız üzere en bokta yerde bulmuştu beni aşk. karşı cinsti beni kendine aşık eden. bu olaydan sonra kısa aralıklarla hayatıma hep girip çıktı kendisi. yalama olmuştu duygularım girip çıkmasından, yelkenliye dönmüştüm resmen. en sonunda kendime geldim. verdim geri ona bana verdiği aşkı. kalbimin göğüs kafesime baskı yapmasını sağlayan öpücüğünün tadını artık hatırlamıyorum bile.
sen bana bakma,
ben senin baktığın yönde olurum. Özdemir Asaf
ben senin baktığın yönde olurum. Özdemir Asaf
Karşılıksız olduğu zaman saplantı haline gelir.
kader varsa, benimki bu olsun.
aşk masalsa gerçek olsun...
aşk;
bağlanmış kökler gibi, hayat veren toprak gibi,
tüm anneler gibi güçlü olsun.
camdan sızan güneş gibi, gökte yıldızlar gibi,
dolu hayatlar gibi sonsuz olsun, sonsuz olsun...
aşk masalsa gerçek olsun...
aşk;
bağlanmış kökler gibi, hayat veren toprak gibi,
tüm anneler gibi güçlü olsun.
camdan sızan güneş gibi, gökte yıldızlar gibi,
dolu hayatlar gibi sonsuz olsun, sonsuz olsun...
iki sessiz bir sesliden veya iki şaşkından oluşan ifadedir.*
neye, kime duyduguna göre değişen bir olgudur.
'' aşk uyumsuzluğu sever...
beraberlik uyumu...
birbirini seven çiftlerin trajedisi de budur belki.
aşıklar beraber olmayı sürdüremez. beraberlikler ise aşksız devam eder.
bazen aşk birlikteliği kaldıramaz...
bazen de birliktelikler taşıyamaz uzun süre aşksızlığı.
kırgınlıklar,mutsuzluklar,ihanetler böyle doğar ilişkilerde.
beklentileri karşılamaya sevgi yetmez her zaman.
ve beklediklerini bulamadığında can çekişir aşk.
aşk ölmez de ilşkiyi öldürür,umutlarınız boşa çıktığında,kimi de.
her halükarda hayal kırıklığı aşka galebe çalar; sonunda ya hala aşık ama mutsuzsunuzdur ya da aşksız ve yalnız...''
beraberlik uyumu...
birbirini seven çiftlerin trajedisi de budur belki.
aşıklar beraber olmayı sürdüremez. beraberlikler ise aşksız devam eder.
bazen aşk birlikteliği kaldıramaz...
bazen de birliktelikler taşıyamaz uzun süre aşksızlığı.
kırgınlıklar,mutsuzluklar,ihanetler böyle doğar ilişkilerde.
beklentileri karşılamaya sevgi yetmez her zaman.
ve beklediklerini bulamadığında can çekişir aşk.
aşk ölmez de ilşkiyi öldürür,umutlarınız boşa çıktığında,kimi de.
her halükarda hayal kırıklığı aşka galebe çalar; sonunda ya hala aşık ama mutsuzsunuzdur ya da aşksız ve yalnız...''
*Ne oldu?
-Gencin biri işte.
*Seni tanıdığını mı sanmış?
-Hayır, beni sevdiğini sanmış!
-Gencin biri işte.
*Seni tanıdığını mı sanmış?
-Hayır, beni sevdiğini sanmış!
aşk etrafında mercedesler varken murat124 ü sevmek gibidir işin ilginci bi süre sonra murat124 lerin kendini mercedes sanmasıdır.
şebnem ferah'ın çok güzel özetlediği gerçeklik.
https://www.youtube.com/watch?v=KKDNoHulI7k
kader varsa benimki bu olsun..
aşk masalsa gerçek olsun..
https://www.youtube.com/watch?v=KKDNoHulI7k
kader varsa benimki bu olsun..
aşk masalsa gerçek olsun..
göze perde inmesi gibi. olduğu gibi değil, olmadığı anlamlar ve sıfatlar yükleyerek her şeye ve her olaya rağmen kabullenmek. sorgulamadan, yargılamadan, görülse de algılamadan sadece salt olarak 'istemek' demek. istemek dediysem sadece cinsellik olarak değil, hatta bazen cinsellik dahi olmadan sadece O'nu 'istemek' demek. hatta 'yanımda olsun' değil 'yanında olayım' bile diyebilmek. tüm karalarını bembeyaz görebilmek, ölümüne sahiplenmek, futursuzca bağlanmak. uçurumun köşesinde olduğunu bile bile, düşünce sadece dizlerin, avuçların değil kalbin, beynin, anılarının zarar göreceğini bile bile gerinip koşarak uçuruma atlamak gibi. güneşin ve ayın tamamen ona bağlı olması, renklerinizi avuçlarında barındırması gibi.. tek bir damla su olup rakıya dalmak gibi. aşık olmak, yaşanası ancak tekrarlanmayası tehlikeli bir şey.
Rabbim bir kez daha göstermesin.
Rabbim bir kez daha göstermesin.
Biyolojik olarak cukulata yemekle eşdeğerdir.
idiotloji..*
"şampiyon biziz diyor seftalicekirdegi, attığımız gollerden belli!"
"şampiyon biziz diyor seftalicekirdegi, attığımız gollerden belli!"
ne olduğunu ne hissetirdiğini unutmak üzere olduğum duygu. net olarak tek hatırladığım midemde kelebeklerin dans ettiğiydi. ama bu çok çok uzun zaman önceydi.
saçmalık.
Çünkü; Öldüren Bir Şeydir Aşk..
Bir sürü cansız beden bırakır gerisinde..
Herkes kaybeder
Onun hazin savaş meydanlarında..
Duvara yazılan vuslatlar, demirden kelepçelerdir zindanlarında..
Hiç kimse, hiç kimse kurtulamaz
Onun acımasız gözyaşı yangınından..
iki gözünün ortasına vurur öldürücü darbesini,
Yani, yani alnının tam ortasına..
Büyülü ellerine düştüğünde artık tanımazsın kendini bile,
Elin ayağın bile yabancı gelir..
iki parçaya ayırır kalbini.
Gözünü bile kırpmadan, zerre kadar acımadan..
Kristal saraylar parçalanır, gözlerinden döktüğü her damla göz yaşında..
Büyümeden koparılmış körpe çiçekler ve bir sürü doğmamış yetim çocuk bırakır gerisinde..
Öldürdükçe Yaşayan.
Bir sürü cansız beden bırakır gerisinde..
Herkes kaybeder
Onun hazin savaş meydanlarında..
Duvara yazılan vuslatlar, demirden kelepçelerdir zindanlarında..
Hiç kimse, hiç kimse kurtulamaz
Onun acımasız gözyaşı yangınından..
iki gözünün ortasına vurur öldürücü darbesini,
Yani, yani alnının tam ortasına..
Büyülü ellerine düştüğünde artık tanımazsın kendini bile,
Elin ayağın bile yabancı gelir..
iki parçaya ayırır kalbini.
Gözünü bile kırpmadan, zerre kadar acımadan..
Kristal saraylar parçalanır, gözlerinden döktüğü her damla göz yaşında..
Büyümeden koparılmış körpe çiçekler ve bir sürü doğmamış yetim çocuk bırakır gerisinde..
Öldürdükçe Yaşayan.
kazananı olmayan savaş.
aşk, en güzel bu parçada anlatılmaktadır; https://www.youtube.com/watch?v=zlp0eZxWUic&feature=related
--spoiler--
Aşk meydandır, aşk aleni
maskesiz yürümektir
kırılmış bir tüfektir
müşterektir
--spoiler--
--spoiler--
Aşk meydandır, aşk aleni
maskesiz yürümektir
kırılmış bir tüfektir
müşterektir
--spoiler--
Evlendikten sonra yok olan sey.
tamam, duygusal takılacağım.
tek kişilik yatağa 2 kişi sığamayıp düşme tehlikesi geçirirken, gecenin bir yarısı aniden uyanmak ve her seferinde mal gibi bu duruma kahkahalarla güldükten sonra, her seferinde senin sığabilmemiz için göğsüme yatıp uykuya daldığımız zamanlarda kaldı herşey.
tek kişilik yatağa 2 kişi sığamayıp düşme tehlikesi geçirirken, gecenin bir yarısı aniden uyanmak ve her seferinde mal gibi bu duruma kahkahalarla güldükten sonra, her seferinde senin sığabilmemiz için göğsüme yatıp uykuya daldığımız zamanlarda kaldı herşey.
Büyük aşk yoktur.
Derin aşk vardır.
Onu biz büyütürüz.
Bunu yapmak hoşumuza gider.
Aşkımızı büyüttükçe elimizdekinin kocaman bir pamuk şeker olduğuna inanmaya başlarız.
Pembe, kocaman, tatlı. yemesi de bir o kadar hoş. Ama bilirsiniz, pamuk şekeri ısırmak, aynı zamanda bir boşluğu, havayı ısırmak gibidir.
Ağzınızı kocaman açarsınız, o helvayı ağzınıza doldurmak istersiniz fakat ağzınızı kapatır kapatmaz, diliniz sadece bir gram şeker tadar.
Ağzınızı açtığınız ve o enerjiyi harcadığınız kadar karşılık bulamazsınız.
Büyük aşk böyledir işte.
Dışı vardır, içi boştur.
Oysaki derin aşk, şekerin pamuğa dönüştürülmemiş halidir.
(bkz: Kahraman Tazeoğlu)
Derin aşk vardır.
Onu biz büyütürüz.
Bunu yapmak hoşumuza gider.
Aşkımızı büyüttükçe elimizdekinin kocaman bir pamuk şeker olduğuna inanmaya başlarız.
Pembe, kocaman, tatlı. yemesi de bir o kadar hoş. Ama bilirsiniz, pamuk şekeri ısırmak, aynı zamanda bir boşluğu, havayı ısırmak gibidir.
Ağzınızı kocaman açarsınız, o helvayı ağzınıza doldurmak istersiniz fakat ağzınızı kapatır kapatmaz, diliniz sadece bir gram şeker tadar.
Ağzınızı açtığınız ve o enerjiyi harcadığınız kadar karşılık bulamazsınız.
Büyük aşk böyledir işte.
Dışı vardır, içi boştur.
Oysaki derin aşk, şekerin pamuğa dönüştürülmemiş halidir.
(bkz: Kahraman Tazeoğlu)
eğer gurur yapılmaya başlandıysa aşk bitmiştir.
Zamanla evrim geçiren bir duygudur. aşkta evrim: kalbimin tam ortası, ciğerimin köşesi, kıçımın kenarı.
mantık felcidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar