bugün
- tembel ve çalışmayan insan16
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- mezarlıkları sevmek5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- 1 saatte 10 bira içmek16
- aga be şarkılar3
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması5
- sözlük kızlarının kombinleri20
- ktç birader4
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- selam sözlük4
- velvet vs nervio19
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- lahmacun4
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- uludağ sözlük görsel ekleme sorunu2
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- manyak olmaya karar verdim9
- elektrikli araba2
- instagram2
- mezarlıktan geçerken ölülere selam vermek2
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- en son ne yediniz2
- sigaraların eskiden daha pahalı olması2
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- kıbrıs2
- jubel feat aleyna tilki diamonds2
- 20 temmuz 1974 kıbrıs barış harekatı'nın başlaması2
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip3
- velvet12
- nervio11
- slavko vincic15
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- hırt5
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- ioçk bak bi buraya2
- otomobile ek vergi5
- skyhunter2
- şaka maka 2026 dünya kupasının bitmesi3
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- otokar3
- aylık 550 milyar tl iyi para mıdır sorunsalı2
- sevilince şımaran kızlar4
- kıbrıs barış harekatı3
- teröriste o da insan demek4
- haber turk2
- cunda adası3
- ispanya19
nedeni niyesi ne zamanı bilinmeyen,
hele ki;
korkak
çekingen
asosyal
pasif
saf
bunlardan biri iseniz işiniz çok güçtür yazık olmuştur size.
hele ki;
korkak
çekingen
asosyal
pasif
saf
bunlardan biri iseniz işiniz çok güçtür yazık olmuştur size.
youtube'da dolaşıyordum. "3. senemiz" diye bir kayıtla karşılaştım. aşkla ilgili galiba.
elif ve umut'un 3. yılları kutlu olsun bence de.
elif ve umut'un 3. yılları kutlu olsun bence de.
psikolojik sorundur.
gece midir insanı hüzünlendiren,
yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen?
-gece midir seni bana düşündüren,
yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen?
özdemir asaf
yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen?
-gece midir seni bana düşündüren,
yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen?
özdemir asaf
kutsaldır.
bu yüzden içinde barındırdığı boku göremez insan.
bu yüzden içinde barındırdığı boku göremez insan.
saplantı ve takıntıya size sormadan dönüşebilen. bazen saniyelik, bazen günlerce. insanın kendi kendine öğrendiği.
asla vazgeçememektir. lakin;
"bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde, ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz"
sigmund freud
"bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde, ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz"
sigmund freud
bir çok şey yapmaya değecek kadar güzel ama hiçbir şeyi yıkmaya değmeyecek kadar uçucu bir kimyasal durum. bunu hep akılda tutmakta yarar var.
insanın hayatında en az bir kere tecrübe ettiği duygusal bozukluk. evet duygusal bozukluktur herhangi bir şeye aşık olmak ona delicesine bağlanmak insanın normal duygusal tepkilerini anormalleştirir ve bozar. kısacası aşk bir hastalıktır.
iq düşürücü yan etkisi vardır. "piç - hakan günday"
Aşk, dünyanın en tatlı mutluluğu ile en derin acısından yaratılmıştır.
nalet gelsin demek istediğin bağımlılık, salaklık, aptallık olarak algıladığım bir o kadar taptığım duygu.
--spoiler--
bir kere yaşadım. gözümü kör etmişti, herşey harikaydı. elini tuttuğumda hiçbirşey bana zarar veremezdi. hele ki onun yanında hissettiğim o duygu.. o duygu o kişiye aşık olmayı bitirseniz bile (ki bitmiyor genelde) unutamayacağınız kadar sıcak bir duygudur. ve ne yazık ki, aşk hikayelerinin sonu kötü biter. ne kadar aşıksanız, o kadar acı çekersiniz. ancak tüm olumsuzluklara, acılara, depresyonlara rağmen yaşanması gereken bir duygudur. o ilişki bitse bile, geriye olgunlukları kalır..
--spoiler--
bir kere yaşadım. gözümü kör etmişti, herşey harikaydı. elini tuttuğumda hiçbirşey bana zarar veremezdi. hele ki onun yanında hissettiğim o duygu.. o duygu o kişiye aşık olmayı bitirseniz bile (ki bitmiyor genelde) unutamayacağınız kadar sıcak bir duygudur. ve ne yazık ki, aşk hikayelerinin sonu kötü biter. ne kadar aşıksanız, o kadar acı çekersiniz. ancak tüm olumsuzluklara, acılara, depresyonlara rağmen yaşanması gereken bir duygudur. o ilişki bitse bile, geriye olgunlukları kalır..
--spoiler--
terk eder bizi. arkasına bile bakmaz. sosyopatın tekidir. canı isterse gelir, canı isterse gider. bolca küfür ettirir.
olmayan olgudur.
zira aşkın belli bir tanımı yoktur ve siz sizi en çok mutlu edeni hep aşk sanarsınız.
aşk eşeğin kafasından önüne bağlanan ot gibidir, hiç ulaşamayacağı halde hep onun peşinden koşar.
zira aşkın belli bir tanımı yoktur ve siz sizi en çok mutlu edeni hep aşk sanarsınız.
aşk eşeğin kafasından önüne bağlanan ot gibidir, hiç ulaşamayacağı halde hep onun peşinden koşar.
herşeyin anlamıdır.
nefrete ne yakındır...
günümüzde ne olduğunu sadece sözlüklerden öğrenebiliceğimiz olay.
aşk boktur.
para ile rahatlıkla alınabilir.
Beynin boşaldığı bir hastalık biçimidir.
ne zaman geleceği konusunda bir fikir sahibi olamayacağın olgudur. hiç beklenmedik birisine belki de bugün bu duyguları hissetmektir.
aşk; anlatamadığın bir şeydir. bir körün bir sağıra aşık olması gibidir. imkansız fakat ulaşılmaz değil, basit ama kolay değil.
erkek gücünün, kadın naifliğiyle birleşimi, evrensel küme. dünya üzerinde var olan yaşanması en güzel duygu.
aşk cesaret ister, kocaman bir yürek ister, aşk hayata karşı işlenilen en güzel olaydır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar