bugün

abartılı fenerbahçe fanatikliği olmasaydı seve seve okuyabileceğim bir yazardı. ama maalesef var ve okumuyorum. mutlu ama uzak olsun.
Dogu yine fake hesaplarıyla YAZMAYA DEVAM ediyor. Modlar birazdan silik atar ama o diğer hesaplarıyla boş yapmaya devam eder.

Sakına bu aveli ciddiye alma, evet..
ulan abberline, hasta beşiktaşlıyı da sırf donuzlamak için fenerli yaptın ya! yazıklar olsun...

gerekeni yaptık kafir cin, tenks.
True ile sevgili olmuş. Ytd
Çok takvalı ve asil bir hanım. Burada insanlar yürümesinler diye erkek taklidi yapıyor.
iyi biri gibi görünüyor, barda sazmı çalıyordu, mızıkamı öttürüyordu, solistlikmi yapıyordu, müzik ile ilgili bir mesleği vardı ama neydi bilemedim şimdi, düğünlere darbuka çalmaya felan gidiyordu herhalde, müzikle ilgili bir olayı vardı bunun.
Ben gördüm çok güzel bi kız…
burun estetik olursa daha da güzel olabilir.
Sözlüğün en sevilen hanım ablasidir. Lütfen nick altına kötü şeyler yazmayın. Üzmeyin ablamizi.
benim cinsiyetimi deşifre ederseniz herkesin cinsiyetini açıklarım, sözlükte yer yerinden oynar...
Adamın ham maddesi olan yazardır, en asil duyguların insanıdır.
Günaydın güzellik. Sözlüğün en güzel kadını.
Günaydın premses, kaşına gözüne 10 tane adam ölür ha.
manyak hayırlı olsun pampa am nakli olmuşsun hiç haberde vermiyosun amk. açılış neyim yapardık.
demek kızmış, adın ne senin.
tatlı şey.
ben manyoş betoncuğum. sakalıma bıyığıma bakma mal ceviz.

görsel
hepinizi çok seviyorum ama madem deşifre olduk herkesi deşifre edeceğim.

kilo batra çıtır bir kız, bik bik erkek, true şişko bir kadın, darkness erkek, erecto bayan, traveler erkek, pvhy kadın, saraca erkek, küresel ıkınma erkek, abberline kadın, zall kadın...

biraz daha kızdırırsanız diğerlerini de açıklarım...
tek doğru irem ve true burada.
Naber cimcime.
Vay bee para yok huzur yok teyzemizi ifşa etmişsin olmadı manyak kadın. Biz senin hakkında sözlüğün en iyi teyzesi dedik.

iremga ve erector a şaşırdım bak.
günaydın fıstık.
Manyak olmaya karar verdim bıyıkları terlememis bir liseli.

Erecto renkli gözlü beyaz tenli bir afet hatun.

iremga çıta gibi bir erkek.

Saraca kadının dibi.

True gizli görevde bir bağğyannn.

Uzar gider bu liste...

Evet.