bugün

entry'ler (224)

liverpool deyince yüzünü ekşiten bjk li

benim görmediğim beşiktaşlıdır. gecenin bi vakti aklına ortega * gelmiş galatasaraylı veya bir ihtimal rüyasında shevchenko görmüş uyanmış fenerbahçeli başlığıdır. gülüp geçin. o değil de siyah forma çok güzel olmuş hacılar.

düz adam sami

beşiktaşlıdır.
görsel

12 mart 2013 schalke 04 galatasaray maçı

galatasarayın kazandığı seyir zevki yüksek maç olmuştur. bazı yavşaklar hariç galatasaraylıları ve galatasarayı tebrik ediyorum. devamı gelir umarım.

sürekli soğuk kalan yastığın icat edilmesi

sürekli sıcak olan duş havlusunun icadının ne zaman yapılacağı sorusunu akıllara getiren olay.

türk dizi tarihinin yarattığı en iyi karakter

burhan altıntop.

yazarların en son birini dövme sebebi

bana saldırmasıdır. nefs-i müdafaa diyelim.

sözlük yazarlarının itirafları

sözlüğe sadece kafam güzel olduğu zamanlarda yazıyorum. çünkü kafam güzel iken yazabiliyorum sadece içimden gelenleri.

imdb puanına göre film izleyen tip

bu başlığa gelip kaçırdıklarını da bulur. eksiği gediği kalmaz.

gecenin tek şarkılık özeti

http://fizy.com/#s/1agmlk

ben bu yazıyı sana yazdım

gördüm ki herkes senin gibiymiş haksızlık ettim sana. orospu dünya diye boşuna dememişler.

22 aralık 2012 aykut kocaman ın istifası

sadece aykut kocaman'ı , galatasaray taraftarını ve beşiktaş taraftarını üzen bir istifa olmuştur.

sırrı süreyya önder

mr.ayar . sevsem de sevmesem de.

http://fizy.com/#s/1aj5aa

doktorlardan nefret eden tek millet türkler

adam tus birincisi olmuş gelmiş çalışıyor, düşün bir neslin en başarılı insanı. doçentin profun gazabı bir yana ilkokul mezunu kadından fırça yedi gözümün önünde. boşver abi dedim. ben üzüldüm onun yerine. biraz saygı duyun bu insanlara ey türk milleti , mesleğini doğru yapabilmek için hayatından vazgeçmiş kaç kişi var bu ülkede , azıcık düşünün.

athena - yorulmak olmaz

'Yanlışa doğru demeden
Kendime yalan söylemeden
Yüzüne bakıp ağlamadan
Nasıl anlardım canım yanmadan ya'

Yanlışa doğru dedim , doğruyu öğrendim. Teşekkür ederim sana , her şey için.

fight club

sol frame'de bu kadar entry görünce öldü zannettiğim film.

beşiktaş ın maçlarının çok zevkli olması

bir beşiktaşlı olarak sıradan bir takım taraftarına göre büyük haz aldığım durumdur. yense de yenilse de maç saatinde ekran başında olmayı hiçbir şeye değişmem.
dip not : fernandes reis senin gittiğin gün ağlarım lan.

gol attı diye burak ı messiden büyük göstermek

(bkz: calm down)

20 kasım 2012 galatasaray manchester united maçı

tebrikler galatasaray.
zamanında "yendiniz ama adamlar yedek kadroyla çıktı hacı yeağ" diyen galatasaraylıları tebrik etmiyorum onlar ayrılsın.

gecenin tek cümlelik özeti

rüyalarımın istatistiksel çıkarımını yapıp bazı geceler uyumak istemiyorum. özetle bana bir adet matematikçi lazım , özel mesajdan ulaşabilirsiniz.
not: ücret dolgundur.
© copyright 2005 - 2026