bugün
- macron koşacak diye park kapatan akepe32
- nasıl birisiniz13
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- akp bitince ne olacak23
- ekrem imamoğlu11
- inanmayabilirsin ama saygı duymak zorundasın3
- fusya semsiyeli yabanci17
- japon hatunlar mı çinli hatunlar mı6
- aselsan satılırsa8
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar11
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar6
- sevişirken dinlenecek şarkılar6
- yarın sözlükteki incelleri tokatlayacak olmak6
- stackoverflow ta aynı soruyu 17 kere açan adam2
- farkındalığı yüksek olan bireylerin yalnızlaşması6
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın21
- dış görünüşün her şey olduğu gerçeği5
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması8
- ölümün en iyi tanımı17
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı11
- abd'nin türkiye'ye yaptırımları kaldırması2
- kol saati takmanın anlamsızlığı15
- otel odasında ölü bulunmak12
- ciguli kral20
- cd devrinin bitmesi16
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir9
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler10
- bezelye yemeği9
- seks kasedi çıksa interneti çökertecek kişiler5
- gocu8
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları9
- kuranı kerim meali7
- kizlarsoruyor com6
- sözlük yazarlarının lahmacunları10
- kucak dansı yapmayı bilen kız sayısının azalması6
- evlenince seni çalıştırmam diyen erkek10
- çocuk istememe nedenleri6
- futbol20
- alaçatı da hayır lokmasını talan eden teyzeler8
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen3
- dağa çıkacaklara tavsiyeler3
- herzevekil6
- erdoğan meloni aşkı3
- ctrlx nasıl bu kadar hızlı entry giriyor sorunsalı3
- 12 temmuz 2026 arjantin isviçre maçı9
- uzun entry giren yazar enayiliği11
- tatar kızları3
- 2026 dünya kupası23
yeni kapak fotoğrafı çok güzel olan yazar.
Eniştemin babasının adını bile bilmem hiç de böyle birinin varlığını düşünmemiştim, adam eniştesinin babasının çalıştığı semti biliyor bir de bunun üzerine entry yazıyor bizi bilgilendiriyor.
Gerçekten bambaşka bir boyut. Selamlar, sevgiler.
Gerçekten bambaşka bir boyut. Selamlar, sevgiler.
gözlük nasıl? yeğenim kro gibi dedi.
görsel
görsel
cocuk mu lan o.
TRT istanbul radyosu çok sesli çocuk krosu resmen...
suan sok yasıyorum olm 15 yasında falan bu.
Kilo mu vermiş ?.
Hala benden yakışıklı gözlüğü değiştir.
Hala benden yakışıklı gözlüğü değiştir.
yeğenin haklı.
tüm ilçelerin yüz ölçümlerini biliyor, maşallah.
sakladım bulamazsın.
kardeşim senin anan baban senin gey olduğunu biliyor mu?
kardeşim teletabilerle bir akrabalığın var mı ?
nedense 2 takipçim azalmış. 2 yıllık bir yazar. kendisi 20 yaşında, 15 değil. 18 yaşında ergin olunca sözlükte yazar oldu.
görsel
görsel
teletabilerle akrabalığım yok. ilkokulda caillou çok izliyordum.
ihtilam kelimesinin manasını bilen yazar.
kendisini sever sürekli açık oylar ve favlardım, takip ettiğim 3-4 yazardan biri...idi.
hakkımda durup dururken hakaret dolu aşağılık entry girdi. niye böyle yaptı bilmiyorum?
sanırım otistik ve zihinsel engelli olduğu için böyle yaptı. biraz önce takipten çıkardım ve donuza attım.
biraz önce bir takipçi daha kaybetti.
pis bıyıklı gay yazardır.
hakkımda durup dururken hakaret dolu aşağılık entry girdi. niye böyle yaptı bilmiyorum?
sanırım otistik ve zihinsel engelli olduğu için böyle yaptı. biraz önce takipten çıkardım ve donuza attım.
biraz önce bir takipçi daha kaybetti.
pis bıyıklı gay yazardır.
--spoiler--
o entryi aylar önce atmıştım ve o ara kötü entryler giriyordunuz. artık öyle entryler girmiyorsunuz ki. otistik ve zihinsel engelli olmamla alakası yok. aylar önce girdiğim entryi yeni mi gördün? hakaret dolu aşağılayıcı entry girmedim ben bir kere! olanı söyledim. bir de yalan atıyor sürekli favlardım diye. en son ne zaman favlamıştın acaba?
edit: günü 8 olunca bugün attım sanmış ama mayıs'ın 8'inde atmıştım.
entry de şu; bu aralar biraz terbiyeyi aşan entryler giriyor sanırım. aa yalatmayı falan düşünüyor.
--spoiler--
mayıs ayında girmiş olman neyi değiştirir ki? sonuçta girmişsin. seninle hiçbir ilgisi olmayan bir konu. o ara kötü entry giriyormuş muşum. sen mi bana terbiye vereceksin, uludağ sözlükte, bu leş ortamda beni mi buldun terbiye verecek?
sg. aa kadar yolun var. pis bıyık.
o entryi aylar önce atmıştım ve o ara kötü entryler giriyordunuz. artık öyle entryler girmiyorsunuz ki. otistik ve zihinsel engelli olmamla alakası yok. aylar önce girdiğim entryi yeni mi gördün? hakaret dolu aşağılayıcı entry girmedim ben bir kere! olanı söyledim. bir de yalan atıyor sürekli favlardım diye. en son ne zaman favlamıştın acaba?
edit: günü 8 olunca bugün attım sanmış ama mayıs'ın 8'inde atmıştım.
entry de şu; bu aralar biraz terbiyeyi aşan entryler giriyor sanırım. aa yalatmayı falan düşünüyor.
--spoiler--
mayıs ayında girmiş olman neyi değiştirir ki? sonuçta girmişsin. seninle hiçbir ilgisi olmayan bir konu. o ara kötü entry giriyormuş muşum. sen mi bana terbiye vereceksin, uludağ sözlükte, bu leş ortamda beni mi buldun terbiye verecek?
--spoiler--
--spoiler--
bir kere sana özür dileyende kabahat. sana özür falan dilemiyorum. mayıs ayında girmiş olmam o zaman kötü entry girmenle alakalı. ben de seni takipten çıkıyorum o zaman. aa kadar yolun var senin de. bir de ben aa kelimesiyle am kelimesini kastetmiştim ilk. ayıp olmasın diye aa yazdım sen başka bir şey anlamışsın. pis bıyığımdan da memnunum. zaten seni takip etmiyormuşum.
--spoiler--
bir kere sana özür dileyende kabahat. sana özür falan dilemiyorum. mayıs ayında girmiş olmam o zaman kötü entry girmenle alakalı. ben de seni takipten çıkıyorum o zaman. aa kadar yolun var senin de. bir de ben aa kelimesiyle am kelimesini kastetmiştim ilk. ayıp olmasın diye aa yazdım sen başka bir şey anlamışsın. pis bıyığımdan da memnunum. zaten seni takip etmiyormuşum.
kötü entrymi sildim. bir daha kısaltma kullanmayayım. yanlış anlaşılabilir. daha önce amlı başlık açtığım için çaylak olduğum için am yazmaya korkmuştum.
Çok yakın bir panpam * sevse de benim zerre sempati duymadığım yazar. Özellikle sözlüğe sürekli kendi fotoğrafını eklemesine hiç anlam veremedim.
--spoiler--
mayıs ayında girmiş olmam o zaman kötü entry girmenle alakalı.
--spoiler--
Çok nezih, cici bir ortam olan uludağ sözlükte bir tek ben miyimdim kötü, kaka entry giren bana sardın?
--spoiler--
bir de ben aa kelimesiyle am kelimesini kastetmiştim
--spoiler--
Minik beyninle anlamını bilmediğin kısaltmalar kullanma bir daha.
--spoiler--
zaten seni takip etmiyormuşum.
--spoiler--
Demek ki ben bir şey kaybetmedim, sen takipçi kaybettin .
Fazla uzatma kes bıyıklarını git dersini çalış. Okullar açılacak az kaldı.
mayıs ayında girmiş olmam o zaman kötü entry girmenle alakalı.
--spoiler--
Çok nezih, cici bir ortam olan uludağ sözlükte bir tek ben miyimdim kötü, kaka entry giren bana sardın?
--spoiler--
bir de ben aa kelimesiyle am kelimesini kastetmiştim
--spoiler--
Minik beyninle anlamını bilmediğin kısaltmalar kullanma bir daha.
--spoiler--
zaten seni takip etmiyormuşum.
--spoiler--
Demek ki ben bir şey kaybetmedim, sen takipçi kaybettin .
Fazla uzatma kes bıyıklarını git dersini çalış. Okullar açılacak az kaldı.
Edirne'ye gideceğini söylemiş, erecto çok heyecanlıydı. dün telefonda uzun uzun bu konuyu konuştuk...
Neler oluyor burda yav. Papatya çayı için hepiniz. Bakın erectora kuşlu muşlu entry giriyor hep bitki çayı içtiğinden.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar