bugün
- asla dolandırılmayan insanların sırrı11
- penis boyu takıntısı9
- aylık 215 bin lira geliri olan adamı reddeden kız5
- marmaris datça yolu8
- seni onaracağım diyen kadın7
- taxi driver3
- kaka yapmak3
- norveç ingiltere maçı saat 00 00 da trt 1 de2
- geri zekalı demek hakaret mi12
- her şeye sarımsak koyan insan5
- türk kızlarının keko adam sevmesi8
- arjantin milli futbol takımı5
- arkadaşlar sapık mısınız5
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı15
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi14
- şişman kızla sevgili olan erkek12
- seks'in icadı3
- honda accord3
- ağırlık çalışmak4
- bu devirde evlenen enayi erkek3
- başını almak2
- evlenmek için para biriktirmek5
- plasebo etkisi3
- sözlüğün ayık kafayla çekilmemesi3
- kocan böyle sikebiliyo mu sorusuna verilecek cevap4
- srebrenica soykırımı7
- cevabı bilinmeyen sorular8
- eski sevgilinin yüzünün silikleşmesi4
- hayat kalitesini düşüren şeyler8
- 11 temmuz 2026 türkiye japonya vnl maçı3
- 11 temmuz 20263
- sevgilinin sürekli eski sevgiliyi anlatması2
- saraca10
- kadına göbeğin yakıştığı gerçeği3
- sözlükte sizi kim tanıyor26
- tr'deki starbucks ta trenta boy kahve olmaması3
- starbucks ta venti boy kahve içmek4
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız26
- sahte diploma ile 17738 kişinin memur olması2
- butlan ile partiye çöküp oy alacağını sanmak3
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler9
- evlenilecek insanın önce ailesine bakmak4
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası6
- eksilenince evdeki her şeyi kırıp balkondan atmak2
- saraca finch house32
- pazara gidip kiraz çilek kayısı almak3
- barok kız4
- menemen11
- aylık 9 bin lira geliri olan adamı reddebilen kız2
- beşar esad3
kasım-aralık 2009 yeniyazı edebiyat dergisinde söyleşisi olan yazar kişisi.
türk öyküsünün son dönemdeki yüz akı. türk romanının da yüz akı olacağa benzer. ilk hatırlayabildiğim kitapları; mağara arkadaşları, aziz bey hadisesi, saklı, evvelotel, bir maniniz yoksa annemler size gelecek (anı-deneme), ve 2009'un en iyi romanı denebilecek bir deliler evinin yalan yanlış anlatılan kısa tarihi'dir.
bir mülakatında kötü bir çocukluk geçirmedim, mutsuz değildim, o halde bu öyküleri nasıl yazıyorum, çünkü ruhum karanlığı seviyor gibi bir şeyler söylemiştir. saygın ve özgündür. candır ve ciğerdir.
bir mülakatında kötü bir çocukluk geçirmedim, mutsuz değildim, o halde bu öyküleri nasıl yazıyorum, çünkü ruhum karanlığı seviyor gibi bir şeyler söylemiştir. saygın ve özgündür. candır ve ciğerdir.
hakkında neden bu kadar az girdi yazıldığını anlayamadığım usta yazar. okurları tarafından gönderilen e-postaları büyük bir sabır içinde cevaplayabilen mütevazi insan. Çoğu öyküsünü erkek karakterin arkasına gizlenip yazarken, ne kadar da usta bir anlatıcı olduğu ortaya çıkıyor. inşallah uzun yaşar, yaşadıkça yazar; sonra yine yazar; hep yazar sonra. umarım nasıl bir kalem olduğunu bir an önce fark ederiz. Ayfer abla da Oğuz atay gibi olsun istemiyorum sözlük; o'nun bari değerini anlamak için ölmesini beklemeyelim istiyorum, anladın mı sözlük? Anlamıyorsun. daha da beter ol o zaman diyorum, bat sözlük bat diyorum, kör ol da piyango bileti sat diyorum, bir gün herkes kendisi olsun diyorum...
Boşuna yoruyorum kendimi, anlamıyorsun.
Boşuna yoruyorum kendimi, anlamıyorsun.
"suzan defter" gibi bir hikayeyi yazabilen yazardır. her kitabını yeni okuyormuşum gibi tekrar tekrar okuduğum, usta bir kalem.
artık ayfer tunç okuma zamanın geldi diyerek eşe dosta hediye ettiğim harika kitapların yazarı.
'yeşil peri gecesi' adlı kitabı sayesinde kendiyse tanıştığım, kitap biter bitmez 'kapak kızı' adlı diğer kitabını aldığım, o bittikten sonra da 'bir deliler evinin yalan yanlış anlatılan kısa tarihi' adlı kitabını okuma sırama koyduğum ve keşke daha önceden okusaydım diye hayıflandığım bir yazardır.
"yaş,hayatımızı meydana getiren münasebetlerden,hislerden,hatıralardan ibaret mücerret bir laftır . "
ayfer tunç .
ayfer tunç .
Konuşmaya kalksam buruş buruş çıkacaktı sanki kelimeler.
Ayfer Tunç
Ayfer Tunç
şu anda türkiye' nin en iyi kadın yazarıdır.
kısa saçları ile daha da güzel olan memleket hikayelerinin yazarı öykücü.
Bir Deliler Evinin Yalan Yanlış Kısa Tarihi hayatımda okuduğum en iyi Türkçe roman.
latife tekin ile birlikte en iyi iki kadın romancımızdan biri.
70'li ve 80'li yılları en iyi anlatan kitaplardan biri olan "bir maniniz yoksa annemler size gelecek" kitabının yazarı.
(bkz: 80 lerde çocuk olmak)
(bkz: 80 lerde çocuk olmak)
tüccar yazar.
Yayın kurulunda olduğum (özellikle belirtiyorum çünkü şov seviyorum artık, gizli yapınca yapmış gibi olmuyormuş. çalışma ortamından alınan derslerden biri bu.) derginin bu ayki yazar başlığı olur kendileri. Daha önce sadece bir kitabını okumuştum, Normaldi. şimdi "kırmızı azap"ı okuyup inceleyeceğim, meraklıyım biraz. Bu hafta sonu işim bu.
Bir deliler evinin yalan yanlış anlatılan kısa tarihi kitabı ile tanıştığım yazar. inanılmaz bir kurgusu vardı kitabın. birbirine bağlanan 100 karakter ile nasıl kopmadan yazabilmiş bu kadın bu kitabı diye dikkat süresi 10 saniye olan bir insan olarak takdir ettim kendisini.
Şimdi de üçlemesinin son kitabı Osman'ı okuyorum. Boyun devrilsin osman.
Şimdi de üçlemesinin son kitabı Osman'ı okuyorum. Boyun devrilsin osman.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar