bugün
- queen feristah7
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay9
- küçük prens okuyan yetişkin erkek5
- debe'nin nick altı entry dolması4
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor4
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor13
- online yazarlar neden yazmıyor11
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite13
- yılbaşına az kalması6
- arkadan yanaşıp selektör yapan it10
- yakışıklı erkeklerin gay olması3
- ilk fırsatta fahri trafik müfettişi olacağım5
- sürekli güler yüzle dolaşan tip11
- kavga ediyor numarası yapan yazarlar6
- tarık tarcan3
- çok kahve içen adamın çocuğunun siyahi olması3
- gocu22
- velvet57
- device connected3
- sözlük yazarlarının çayları9
- sanat sepet tayfa2
- yeni parti39
- alma mater yuzır3
- atakürtçüler3
- şaka maka yakışıklıyım lan sahiden5
- parmak patates vs elma dilim patates10
- sözlük kezoları9
- kih kih birader mokv falan hepsi aynı kişi6
- arabayı yavaş süren tipler4
- güvenilir yazar5
- psikopat erkek seven kızlar7
- katatespizartmasi19
- ilgi isteyen kız4
- havanın buz gibi olması6
- bize hizmet edenlerin listesini allaha bildiriyorz3
- aylık 388 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- en son ne zaman altınıza işediniz2
- mercimek çorbası6
- göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak6
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- aloo napıyon yaaa diyen taksici2
- aranızda doktor var mı3
- sözlük kızlarına nazar değmesi3
- yazarların sözlükle ilgili kehanetleri2
- ona bir şey söyle7
- sen yapamazsın beceremezsin diyen arkadaş tipi4
- erkeklerin biraz şey olması8
- öbür sözlük4
- iştahın kapanması8
- havanın kapalı olması3
entry'ler (17)
Jacques Brel'den sonra en sevdiğim müzik insanı. Tanıyabileceğin en mütevazi insanlardan biri hem de, şaşırtıyor.
Amsterdam'ın canlı performansında kollarını açtığı anda nefesim hala kesiliyor biraz, 1000 kere izlemiş olsam da.
Ne Me Quite Pas cover'ını neredeyse Jacques Brel'den daha güzel söylüyor. (Neredeyse!)
Mezun olduğum, aşure günlerine gitmediğim ama sık sık düşündüğüm Hogwarts mimarili güzel yer.
Asmalı Mescit'in en kaliteli meyhanesi. Garsonlar süper profesyonel ve kendilerine güvenli, mezeler fevkalade, binanın mimarisi eski istanbul usulü yüksek tavan teras filan, ışıklar loş, fiyatlar da kaliteye göre uygun. Oh mis.
Türkiye'nin Kanye West'i. Düşününce saçma gelebilir, beraber bakalım: 1. Kendi sözlerini yazıyor, aranjmanı yapıyor. 2. Medyatik sevgili/karı. 3. Sahnedeki birisine sert çıkışlar (Kanye=Taylor Swift/Serdar=Ahmet Kaya) 4. Hem sevilme hem nefret edilme. 5. O kadar.
Bir rapçiden çok bir sanatçı, türünü aşıp düşüncelerini kristallere dönüştürmeye başarmış, bana çok ilham veren birisi. maad city dinlediğim en iyi albümlerden, Big Sean'ın Control şarkısındaysa hem mütevazi hem hırslı dizeleri tüm piyasayı sarstı.
Geçenlerde bir sokak sanatı turu verdim Cem Bey'e. Gerçekten LDP'ye inanıyor, bir sonraki seçimlerde umarım haklı çıkar.
8 senelik eğitim hayatım boyunca bana en çok ilham vermiş, dersinde devamsızlık olmamasına rağmen hep sevinçle uyanıp gittiğim öğretmen. Woody Allen gibi bir yerden sonra klişe şeyler söyleyebilir, ama bir şeyi çok sevince zaten klişeye dönüşmemesi kaçınılmaz. Çok şey kattı bana.
5 senemi geçirdiğim okul. Amerikalı'ların satın almasından sonra biraz sıkıcılaştıysa da istanbul'un en güzel yerlerinden biri okula gitmek için. Özellikle de binaların çatılarına çıkmanızı tavsiye ederim. Papaz'da kahvaltı, Lokma'da öğlen yemeği güzeldir.
Bir Deliler Evinin Yalan Yanlış Kısa Tarihi hayatımda okuduğum en iyi Türkçe roman.
Lazerlerin şampiyonu bilim adamı, öğrencilerine sabırlı bir öğretmen, bir sürü garip kitabın yazarı, müthiş bir insan.
Yağmur Duası şarkısı hayatımda dinlediğim en iyi şarkılardandır. Hem albüm versiyonu, hem de canlısı.
Gitarıyla ve grubuyla çok güzel işler çıkaran genç müzisyen. (bkz: Alpman and the Midnight Walkers)
Asmalı Mescit'teki keyifler atölyesi. Aynı zamanda bir yaşam tarzı. Serigrafi, iğne deliği kameralar, sokak sanatı, vatandaş gazeteciliği, mobilya yapımı gibi çılgın şeylerle uğraşıyorlar.
#kitaplarduvarda adında bir sokak sanatı hareketi başlattılar, en sevdiğin 3 kitabı bir forma yazıyorsun, bir de nerede yaşadığını, yaşadığın şehirde 1000 kişi olunca en sevilen kitaplar duvara sokak sanatı olarak yapılıyor. Daha bir duvar yaptılar ama çok heyecan duydum. Umarım devamı gelir!
Bir anda oluyorsa en kötüsü, kanserden ya da hastalıktan ölmesi de çok üzücü elbette, lakin o zaman veda edecek zamanı buluyorsunuz, bir anda olunca uyanamadığın bir kabus gibi. (Hayır, başıma gelmedi, ama sevgilim olduğunda nevrotik olduğum için ne olur diye bol bol düşündüm.)