bugün
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı46
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası18
- mansur yavaş'ın idare'i maslahatçılığı4
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler7
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- islamda kadın3
- ismail kartal27
- yazarların beğendiği kadın tipleri7
- prometheus'un hırsız olduğu gerçeği2
- karınızı kucağınızda taşır mısınız13
- sessiz konusan insan2
- üsküdar'a çöktükten sonra kutlama yapmak2
- platon un mağara alegorisi9
- güne iyi başlamak2
- ona bir şey söyle5
- misafir gelecek diye temizlik yapmak6
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- anın görüntüsü29
- haşlanmış yumurta3
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- openai'ın yapay zekasının kontrolden çıkması3
- parasetamol2
- karanlıkta bi şey var hissi9
- kiraz cicegi kolonyasi28
- sözlük sapıkları12
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi11
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler12
- silvermist'in mutfağına konuk olmak18
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız11
- çorapların tek eşleşme sorunu2
- eğer şansınız olsaydı kimleri diriltirdiniz7
- sözlükte kavga olmayacak hissi13
- dünya iyi midir9
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- flört11
- kızılay avm11
- kendini çok önemli sanan yazar14
- 6668
- match sonrası ilk mesaj algoritması3
- jennifer lawrance8
- yahudilerin hepsi iyi insan değil9
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı13
- ağır müslüm gürses sözleri9
- üstteki yazar hakkında bir tespit bırak5
- fenerbahçe18
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı5
- deccal'in şu an yeryüzünde olma ihtimali6
- allah her şeyi kuşatmıştır7
- isa mesih'in gelişini sevgiyle kucaklamak5
- üniversiteli eskort kadınlar10
Yalasin. Yalamaacak da napcakti ya?
yenilgi yenilgi büyüyen zaferin maglup ettigi son kişidir. umarım ardı arkası kesilmez..
dile kolay ulan dile kolay bu adam kanal d'yi 93 yılında kurmuş bir yıl sonra hürriyeti almış..
bu paralar nerden gelmiş bilmiyorum zira kadir mısıroğlu reyis bir ara benim talebemdi ne ara bu hala geldi falan diyordu..
neyse mevzuya dönersek..
her şey sanırım o muhtar bile olamayacak manşetiyle başlamıştı..
ve her şey yine o manşette muhtar bile olunamayacak denilen, yenile yenile efsane zaferler kazabilen kişinin iradesi sayesinde bitmiş oldu..
bu haliyle şu mevzu tarihteki efsane ayarlardan rahatlıkla biri olabilir..
tam 24 yıl..
paşaları dinledi, paşalarla istişare etti, o siyasetçiyi ortadan kaldırdı bunu iktidara getirdi, başkasına şantaj yaptı
https://www.youtube.com/watch?v=whz2Pfr0Q6g
keser döndü sap döndü ve gün geldi hesap döndü..
adeta bir piyon gibi bir ileri bir geri çıkardıgı siyasetçilere nazire yaparcasına hiç bir zaman yönlendiremedigi bir siyasetçi onun medyadaki işadamlıgı hayatına son verdi..
ama hakkını vermek lazım dedigi gibi rte muhtar olamadı..
rabbim ona bu makamı nasip eylemedi, allahın izniyle halife de olursa bir eksik o kalacak, mümkünse o da eksik kalsın.
dile kolay ulan dile kolay bu adam kanal d'yi 93 yılında kurmuş bir yıl sonra hürriyeti almış..
bu paralar nerden gelmiş bilmiyorum zira kadir mısıroğlu reyis bir ara benim talebemdi ne ara bu hala geldi falan diyordu..
neyse mevzuya dönersek..
her şey sanırım o muhtar bile olamayacak manşetiyle başlamıştı..
ve her şey yine o manşette muhtar bile olunamayacak denilen, yenile yenile efsane zaferler kazabilen kişinin iradesi sayesinde bitmiş oldu..
bu haliyle şu mevzu tarihteki efsane ayarlardan rahatlıkla biri olabilir..
tam 24 yıl..
paşaları dinledi, paşalarla istişare etti, o siyasetçiyi ortadan kaldırdı bunu iktidara getirdi, başkasına şantaj yaptı
https://www.youtube.com/watch?v=whz2Pfr0Q6g
keser döndü sap döndü ve gün geldi hesap döndü..
adeta bir piyon gibi bir ileri bir geri çıkardıgı siyasetçilere nazire yaparcasına hiç bir zaman yönlendiremedigi bir siyasetçi onun medyadaki işadamlıgı hayatına son verdi..
ama hakkını vermek lazım dedigi gibi rte muhtar olamadı..
rabbim ona bu makamı nasip eylemedi, allahın izniyle halife de olursa bir eksik o kalacak, mümkünse o da eksik kalsın.
82 yaşındadır.
Bir zamanların ülke yöneten adamıydı. Ne oldum değil ne olacağım demeli.
medyasını 916 milyon dolara satmıştı. o zaman dolar kuru 4.05 liraydı. 916 milyon usd = 3 milyar 713 milyon 273
bin tl.
bugünkü dolar kuru 4.46 tl.
916 milyon usd = 4 milyar 85 milyon 360 bin tl.
40 günde dolar artışından 372 milyon 87 bin lira kazanç elde etmiştir.
bin tl.
bugünkü dolar kuru 4.46 tl.
916 milyon usd = 4 milyar 85 milyon 360 bin tl.
40 günde dolar artışından 372 milyon 87 bin lira kazanç elde etmiştir.
zamanında ülkenin başbakanını pijaması ile karşılayan çok güçlü bir adamdı. geçtiğimiz aylarda onlarca kanalı ve gazetesini yok pahasına iktidara yakın olan tüpçülere satması tesadüf veya sıradan değil. derler ya hani ''derin işler bunlar'' diye. aynen öyle derin işler. akıl sır ermez.
iktidar beslemesi medya patronu.
https://www.haberturk.com...5-milyarlik-borcunu-sildi
zamanında devletle pazarlık yapıp 5 milyar tl ye yakın vergi borcunu sildirmişti. yıl 2011. tüfe endeksine göre bugünün parasıyla 29 milyar tl falan yapıyor. depremzedelere yaptığı yardımı ise sayfasında paylaşmış. net bilgiler aşağıda yer almakta.
https://www.doganholding....em-yardim-calismalarimiz/
diyeceğim o ki zenginden yardım mardım istemeyelim arkadaşlar. vergilerini ödesinler yeter.
zamanında devletle pazarlık yapıp 5 milyar tl ye yakın vergi borcunu sildirmişti. yıl 2011. tüfe endeksine göre bugünün parasıyla 29 milyar tl falan yapıyor. depremzedelere yaptığı yardımı ise sayfasında paylaşmış. net bilgiler aşağıda yer almakta.
https://www.doganholding....em-yardim-calismalarimiz/
diyeceğim o ki zenginden yardım mardım istemeyelim arkadaşlar. vergilerini ödesinler yeter.
90’ncı yaş gününe kızları ile eşi Sema Doğan’ın Cannes’te organize ettiği bir etkinlikle girdi.
https://www.youtube.com/watch?v=OHfY89SEy-M
videonun 9.dakikasında 2015 yılında kasım erken seçimlerine giden süreçte erdoğan'ın 400 milletvekili açıklaması sonrası medyada doğan holdinge bağlı organların açıklamayı farklı şekilde lanse etmiş. iddiaya göre o dönem akp'li bir milletvekili rica ederek sedat peker'e bağlı olan kişilerce doğan grubuna bağlı medya organlarının binaları taşlı saldırıya uğruyor. sedat peker'in açıklamaları 9.dakikada özet geçiyor olaya.
videonun 9.dakikasında 2015 yılında kasım erken seçimlerine giden süreçte erdoğan'ın 400 milletvekili açıklaması sonrası medyada doğan holdinge bağlı organların açıklamayı farklı şekilde lanse etmiş. iddiaya göre o dönem akp'li bir milletvekili rica ederek sedat peker'e bağlı olan kişilerce doğan grubuna bağlı medya organlarının binaları taşlı saldırıya uğruyor. sedat peker'in açıklamaları 9.dakikada özet geçiyor olaya.
Kürt düşmanı idi. Başına gelenlere ne yazık ki üzülemiyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar