bugün
- velvet55
- yazarların favori giyim markası14
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak9
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- friedrich hegel la bi cay icek14
- ölmedeyiz uludağ sözlük6
- seninle sevişirken ölmek istiyorum7
- sözlüğün en harbi kızı8
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- sözlük yazarlarının 2027 kararları6
- sözlüğün en harbi erkeği7
- okul zorunluluğu2
- migros'a sorulacak tek soru24
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar9
- israile atom bombası atmak8
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar9
- osuruktan şiirler61
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- 2026 ekonomik krizi17
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler4
- insan olmaya ceyrek kala15
- geceye bir şarkı bırak10
- michel foucault3
- kendi klanına laf edilince hoplamak6
- hayattaki en değerli şeyler8
- spor ayakkabı5
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- tadej pogacar2
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- manyak olmaya karar verdim3
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- aleksey batrakov28
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- persac2
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı4
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- kadın2
- victor osimhen20
- evde soğuk kahve yapımı7
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- mutlu ama uzak olsun12
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- sözlükte tek kalsanız yazmaya devam eder misiniz3
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- alparslan kuytul15
- bilinçaltı algılama6
- veriye güvenmeyen yazılımcı2
efendim.
karşılaştığınızda ölü taklidi yapmayın.ölüp ölmediğinizi kontrol edecektir.ama bunu hafif dürtüp gıdıklayarak yapmaz. sizi yerden yere vurur.
bir pençe vuruşu ile bağırsaklarınızı çıkartabilecek güce sahip.
(bkz: boz ayı)
(bkz: boz ayı)
karşılaşırsanız kendisine höşşşşt! diye bağırın. korkup kaçarsa sizindir, ola ki dönmezse zaten hiç sizin olmamıştır.
siyah olanlari insanlar icin tehlikeli deildir, boz ayilar tehlikeli olanlaridir.
Dünyanın en güzel hayvanlarından birisi, sarılası geliyor insanın.
rusların benimsediği ve adeta bir iltifat kelimesi olarak kullandığı kuvvetli hayvan.
saldırgan eğilimleri türe göre değişiklik gösterir ancak aç oldu mu hepsi saldırgan olur. iki ayağının üzerine kalkmak gibi özsel niteliklere sahiptir. meyveden ve baldan anlayan bir hepçildir.
ayrıca en zeki ve insanlara en yakın yırtıcı hayvandır. insanlar tarafından ele geçirilip imara açılan doğal alanların yakınlarında ayıların yukarıdan aşağıya taş fırlatması gibi olaylara rastlanmıştır. trabzonda pkk sığınağını ortaya çıkaran ayıyı da es geçmeyelim.
ayrıca da haberlere konu olanları genelde erkektir. bizzat şu ana kadar dişi ayı diye bir haber duymadım. yalnız belgesellerde anne kutup ayısına fazlaca rastlanır.
saldırgan eğilimleri türe göre değişiklik gösterir ancak aç oldu mu hepsi saldırgan olur. iki ayağının üzerine kalkmak gibi özsel niteliklere sahiptir. meyveden ve baldan anlayan bir hepçildir.
ayrıca en zeki ve insanlara en yakın yırtıcı hayvandır. insanlar tarafından ele geçirilip imara açılan doğal alanların yakınlarında ayıların yukarıdan aşağıya taş fırlatması gibi olaylara rastlanmıştır. trabzonda pkk sığınağını ortaya çıkaran ayıyı da es geçmeyelim.
ayrıca da haberlere konu olanları genelde erkektir. bizzat şu ana kadar dişi ayı diye bir haber duymadım. yalnız belgesellerde anne kutup ayısına fazlaca rastlanır.
yıllardır unutamadığım çok güzel filmlerden biri. izlemeyenler şöyle buyursun.
https://www.youtube.com/watch?v=Lc27PTfkQxk
https://www.youtube.com/watch?v=Lc27PTfkQxk
En irisi olan Alaska Boz ayısı yaklaşık 1 ton ağırlığa çıkabilmekte. Pençe darbeleri ise ölümcül.
ados mahlasıyla bilinen adem oslu'ya ait bir şarkının adı. klibi oldukça keyifli.(bkz: https://www.youtube.com/watch?v=p7-hS1G710M)
bir şubeside avcılarda olan bar.
kadıköy'de bir bar.
tabii biz seni, suadiye'deki halinle daha bir sevdik. nezihtin, kaliteliydin.
sonra kadıköy bozdu tabii seni de.
yazık oldun.
tabii biz seni, suadiye'deki halinle daha bir sevdik. nezihtin, kaliteliydin.
sonra kadıköy bozdu tabii seni de.
yazık oldun.
Kabataş devrinde büyükbaba olarak anılan hayvan. Öldürüldüğü zaman özür dilenirmiş ve yenmeden önce onur konuğu olarak bulunduğu masada kutsal bir yemek düzenleniyordu. Ve ayı yiyeceklerle birlikte gömülüyordu.
Türkiye'de çok var bu hayvanlardan ama farkında değiliz. Aslında sadece Türkiye'de de değil.
Gelişmemiş ve gelişmekte olan tüm Doğu Avrupa ve Orta Doğu ülkelerinde çok var bu hayvanların konuşan türünden.
Gelişmemiş ve gelişmekte olan tüm Doğu Avrupa ve Orta Doğu ülkelerinde çok var bu hayvanların konuşan türünden.
Afrika kıtasında hiç ayı yaşamazmış, duyunca çok şaşırmıştım.
sevimli, tatliş ve ponçik hayvan.
bu başlık ile volkan demirel başlığının neden hala birleştirilmediğini anlamıyorum.
moderasyon uyuyor.
moderasyon uyuyor.
(video artık mevcut değil)
sevilesi hayvan. ama uzaktan.
Bu canlılar hep çok sevimli gelmiştir. içimde hep bir ayıya sarılma isteği var. (bkz: winnie the pooh) çok seviyorum sözlük çoook.
Yanında maşa varsa ayılar güzel hayvanlardır. Tatlı hayvanlardır.
Gündemdeki Haberler