bugün

/70
yaklaşık 2 saattir ankaranın bazı ilçelerinde çekmeyen operatör.
Son 5 yıldır kullandığım ve 4 yıl faturasız son 1 yıldır da faturalı olarak kullandığım, bir öğrenci için en güzel gsm operatördür.
morhipo icin %25 indirim kuponu kampanyası vardır. kısa mesaj atılması yeterlidir.

yazar burada yardım istemektedir.
önce "şu şu dosyaya borçlu olarak eklendiniz" diyen avea, 2 hafta bizi adliye ve icra dairesinde süründürdükten sonra "aa pardon o borç sizin değilmiş yanlış mesaj atmışız" diye arayıp özür dilemektedir.
utanmasalar "pardon canım kardeşim yazmış" diyecekler. bir teknoloji şirketi bu kadar türk usulü yönetilmemeli bence.
bu gerizekalı operatörün çektirdiklerine değinmek istiyorum pek sevgili sözlüktaşlar. burnumdan kızgın buharlar çıkıyor. bal paket denen gayet hoşlandığım biğr paketi vardı bu hırtın. neyse ay geldi yükledim. sonra telsiz taşıma vergisi zımbırtısı düştü kaldı mı 18.50 lira. e 20 lira olması lazım diye bir 7 lira daha yükleme yaptık. oldu mu 25 lira. ertesi gün yani bugün uyandığımda 15 lira kalmıştı. evet evet yanlış duymadınız avea 10 liramı çalmış resmen. nasıloldu nasıl etti anlamadım. resmen soygunculuk bu. derhal vodafone tarifelerini araştırmaya başlıyorum. avea kara tahtalara gel.
Yaklasik bir gun Once apple marka bir telefon aldim taktim hattimi hersey iyi guzel arama yapiyorum mesaj aliyorum ama gel gör ki sms gonderemiyorum. Sordum sorusturdum 4s serilerinde bazen olabiliyor dediler. Musteri hizmetlerini arayin duzelicek dedi bilir kisiler. Aradim sorunumu anlattim gorevli bayan kisiyle konusurken bana aynen soyle soyledi " su an telefonunuzdan *500# tuslayip arama tusuna basin cikan numarayi bana soyleyin". Kisa bir saskinlik gecirdikten sonra iyi gunler dileyip direk kapattim. aktif olarak telefon gorusmesi yaparken soyledigi kodu yazip arama butonuna nasil basabilirim? Avea denen operatore sormak istiyorum. Bukadar is bilmez bos adamlari, hanimlari en onemli isiniz olan musteri hizmetlerine hangi kriterlere gore aliyorsunuz ve hangi hakla en buyuk operator oldugunuzu iddia ediyorsunuz.
21tl mi calmis operatör.Turkcell beni bekle.
az önce mail yoluyla kurumsal cihaz kampanyası teklifi iletmiş operatördür. kendileri daha önce kanımızı emdikleri için, uzak durmakta fayda görüyoruz.
aria ve aycell'in evliliği sonucu dünyaya gelmiştir. isminin avea olmasının nedenini uzun bir süre sonra anlayabilmiştim.
farklı hatlardan kendisine geçildiğinde sms, dakika ve internet pakedi veren operatör.bu paket için gün itibariyle geçmeyi düşünüyorum, umarım geçtikten iki ay sonra pakedi iptal etmezler.
edit : az önce baktım da son katılım 18 temmuzmuş :(
verdiği dakikaları saniye mantıgı gütmeden direkt dakika olarak geri alan operatar.

dakikalar ışık hızından bile daha hızlı geçiyor.

sende avealı ol sende oha bee de.
Faturasızdan faturalıya geçenlere ayda 20 TL ye heryöne 500 dk, heryöne 5000 sms ve sınırsız internet veren operatör.
başka hatta geçince mesajları özlenen hattır.
hala hangi paketini kullanacağımı düşündüğüm operatördür.
şebeke problemi yaşatan operatör.
öğrendiğim kadarıyla baz istasyonları birleşecekmiş böyle olursa çekme problemi kalmayacak gsm operatörü.
hattı alalı 1 yıl oldu diye gün boyu ücretsiz konuşturma internet hediye etmeler falan devamlı bir güzellik yapma peşindesin avea.
-Uzun bir ilişkiden kopup sana geliyorum avea...
-turkcell i boşayıp seni alacağım.
-sen hazırlan ben geliyorum.
-ama sen de diğerleri gibi yapma, çok para isteme benden, çok şey alma benden.
-boşver, herkes güzel olacak diye kaide yok, sen çekmesende olur.
şehir içinde bile zemin katlarda çekmeme sorunu vardır, geçiş yapacaklar haberiniz olsun. fakat taraftar hatları oldukça avantajlıdır tam sevgililere göredir.
dandik bir operatördür.
wi-fi kullanıcılarının dikkat etmesi gereken operatör.

wi-fi'den bağlanıyorsunuz ve siz bedava internet kullandığınızı zannediyorsunuz, yok öyle şey... sinyali zayıf bulduğu an avea üzerinden bağlanıyorsunuz internete ve bu sizin telefon faturanıza yansıyor.

başıma geldiği için biliyorum...
bes yuz dakika, bir gb internet ve bin sms ondokuz lira kampanyasi harika diye gecis yaptigim operator. lan vicdansiz ceksene be. cekmiyor engel olamiyor inat etti cekmiyor.
KFC kampanyasından deliler gibi yararlandığımız operatör. Nerdeyse gebe kurbağalara döneceğiz kanat, tavukburger yemekten.

Bu arada aynı kampanyadan tüm Türk Telekomlular yani evinde veya işyerinde adına telefon kayıtlı olanlar da takır takır yararlanıyor, Avea abonesi olmanıza gerek yok. Bunu hiç belirtmemeleri ise çok manidar.
Artık yeter diyip kırıp atmayı düşündüğüm gsm şirketi.
Bir gsm operatörüdür.Şahsen benim cebime çok faydalı bir öperatör.
© copyright 2005 - 2026