bugün
- tembel ve çalışmayan insan16
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- mezarlıkları sevmek5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- 1 saatte 10 bira içmek16
- aga be şarkılar3
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması5
- sözlük kızlarının kombinleri20
- ktç birader4
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- selam sözlük4
- velvet vs nervio19
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- lahmacun4
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- uludağ sözlük görsel ekleme sorunu2
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- manyak olmaya karar verdim9
- elektrikli araba2
- instagram2
- mezarlıktan geçerken ölülere selam vermek2
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- en son ne yediniz2
- sigaraların eskiden daha pahalı olması2
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- kıbrıs2
- jubel feat aleyna tilki diamonds2
- 20 temmuz 1974 kıbrıs barış harekatı'nın başlaması2
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip3
- velvet12
- nervio11
- slavko vincic15
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- hırt5
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- ioçk bak bi buraya2
- otomobile ek vergi5
- skyhunter2
- şaka maka 2026 dünya kupasının bitmesi3
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- otokar3
- aylık 550 milyar tl iyi para mıdır sorunsalı2
- sevilince şımaran kızlar4
- kıbrıs barış harekatı3
- teröriste o da insan demek4
- haber turk2
- cunda adası3
- ispanya19
sözlükte çekindiğim birkaç yazardan birisidir.
aslında konuşmuşluğum olan ve bana çok anlayışlı gibi görünen bir moderatör.
fakat gel gelelim avalon deyince,
hani böyle eski türk filmlerinde mahallenin çocuklarını kovalayan huysuz ve yaşlı kadınlar gibi biri canlanıyor gözümde.
ama neyse ki filmin sonuna doğru iyi kalpli olduğu anlaşılıp,
o çocuklara yemek falan veriyor.
şahsi kanımca işte avalon böyle biri.
aslında konuşmuşluğum olan ve bana çok anlayışlı gibi görünen bir moderatör.
fakat gel gelelim avalon deyince,
hani böyle eski türk filmlerinde mahallenin çocuklarını kovalayan huysuz ve yaşlı kadınlar gibi biri canlanıyor gözümde.
ama neyse ki filmin sonuna doğru iyi kalpli olduğu anlaşılıp,
o çocuklara yemek falan veriyor.
şahsi kanımca işte avalon böyle biri.
Yazarlarla yüz göz olmadığı ve aradaki mesafeyi çok başarılı bir şekilde korumayı bildiği için saygıda kusur edilmeyen moderatör. isteklerinizi iletirsiniz, makul veya yapabileceği sınırlar içerisindeyse uzatmaz, derhal yerine getirir; ama geyik muhabbeti çevirmek gibi bir şeye kalkarsanız yerinizi bildirir gibi geliyor.*
En güvendiğim moderatör. Umarım spacesheep'i de bir gün oralarda görürüz, çünkü benzer özellikler taşıyor.
En güvendiğim moderatör. Umarım spacesheep'i de bir gün oralarda görürüz, çünkü benzer özellikler taşıyor.
kozmetik markasını çağrıştıran moderator nicki. Avon'dan olsa gerek. Anlayışlıdır.
Son derece agresif ve kompleksli yaZardır.
Şaka lan şaka şeker gibi moderatordür. Bana geçende özelden mesaj atıp canını sıkan var mı diye sordu. Çaylak yapacaktı herhalde.
Şaka lan şaka şeker gibi moderatordür. Bana geçende özelden mesaj atıp canını sıkan var mı diye sordu. Çaylak yapacaktı herhalde.
ilk entrysi yönlendirme olmaksızın alakasız bir bakınız olan ve devamında da tanım girmeyen moderatördür.
evet avalon,
görev başına.
edit : korku dolu anlar yaşıyorum. ölüm tehditleri alıyorum.
evet avalon,
görev başına.
edit : korku dolu anlar yaşıyorum. ölüm tehditleri alıyorum.
Bugün doğum günü olan kıymetlimiz. Yirmi beşinci yaş gününü kutluyorum.
"-l"harfini okumamışım, sayfaya kolumu sürtüp koku almaya çalışacaktım.
bugün doğum günü olan ulu sözlük moderatörü sevgili avalon. Yeni yɑşın dilediğin tüm güzellikleri, beklemediğin sürprizleri getirsin. doğum günün kutlu olsun. https://www.youtube.com/watch?v=D8ZaC1H-uXw
şu sözlükte tanıdığım en düzgün insanlardan. bir günden bir güne saygım azalmadı kendisine. nice mutlu senelere.
uludag sözlük'ü sevmem için iki sebepten biri.
diğeri july4th.
diğeri july4th.
(bkz: lene marlin)'in (bkz: lovebugs) ile muhteşem düeti sonucu ortaya çıkan şaheser.
https://www.youtube.com/watch?v=alV9c8t_BK0
https://www.youtube.com/watch?v=alV9c8t_BK0
dünya emekçi kadınlar günü'nü kutladığım güzel insan, biricik dost.
*
*
Benden bir gun sonra dogan mod. 22 aralikta geri gilicigim.
dünya öğretmenler gününü kutladığım güzel insan. eski dost.
Yillar once bana silik atan guzel insan. Sonra insafa gelmisti ama 6 ay caylak yapmisti.
Iyi dogdun broo. 60 yaşına geldin heralde.
Iyi dogdun broo. 60 yaşına geldin heralde.
Karıştırıyor olabilirim ama beni sebepsiz çok severdi yillar önce. Bende seni seviyorum şekerim.
britanya pagan inanışında kral arthur'un kılıcı excalibur'un dövüldüğü ve savaşta yaralanan kral arthur'un yaralarının sarılması ve iyileştirilmesi amacıyla götürüldüğü efsanevi ada/yer...
avalon kelime olarak meyve veren ağaç anlamına gelir.
kral arthur'un kardeşi (büyücü) morgan'ın ve efsanevi merlin'in bulunduğu yerdir.
görsel
avalon'un neresi olduğu hakkında 2 tez vardır.
1-)avalon, britanya'ya gelen druidlerin geldikleri yerdir, batık kıta atlantis'ten geriye kalan ve normal insanların göremeyeceği bir adadır. avalon'dan gelen canlılar doğaüstü güçlere sahiptir. buradan gelenler (büyücüler, druidler) sislerin içinden gelmektedir. (bkz: avalon un sisleri)
görsel
2-)avalon, bugün ingiltere'nin güneybatısındaki glastonbury kasabasının yakınlarında bulunan glastonbury tor adı verilen tepedir. tepenin üzerinde st michel kilisesi'nin kulesi bulunmaktadır. bu tepenin etrafı bataklık alandır ve etrafı genelde sisle çevrilidir (bkz: avalon un sisleri), bu yüzden uzaktan bakıldığında bir ada gibi durmaktadır.
görsel
görsel
her iki tezde de büyücülerin, doğa üstü varlıkların sislerin arasından gelmesi olayı vardır.
not: bu glastonbury dediğimiz yer ve çevresi son derece tarihi ve sırlarla dolu gizemli bir yer.
(bkz: glastonbury tarlalarındaki zodyak haritası)
ayrıca sözlüğümüzün önemli yazarlarından olan moderatörümüz avalon'un da nickidir.
kendisi kayıptır, selam olsun...
#tarih
#mitoloji
avalon kelime olarak meyve veren ağaç anlamına gelir.
kral arthur'un kardeşi (büyücü) morgan'ın ve efsanevi merlin'in bulunduğu yerdir.
görsel
avalon'un neresi olduğu hakkında 2 tez vardır.
1-)avalon, britanya'ya gelen druidlerin geldikleri yerdir, batık kıta atlantis'ten geriye kalan ve normal insanların göremeyeceği bir adadır. avalon'dan gelen canlılar doğaüstü güçlere sahiptir. buradan gelenler (büyücüler, druidler) sislerin içinden gelmektedir. (bkz: avalon un sisleri)
görsel
2-)avalon, bugün ingiltere'nin güneybatısındaki glastonbury kasabasının yakınlarında bulunan glastonbury tor adı verilen tepedir. tepenin üzerinde st michel kilisesi'nin kulesi bulunmaktadır. bu tepenin etrafı bataklık alandır ve etrafı genelde sisle çevrilidir (bkz: avalon un sisleri), bu yüzden uzaktan bakıldığında bir ada gibi durmaktadır.
görsel
görsel
her iki tezde de büyücülerin, doğa üstü varlıkların sislerin arasından gelmesi olayı vardır.
not: bu glastonbury dediğimiz yer ve çevresi son derece tarihi ve sırlarla dolu gizemli bir yer.
(bkz: glastonbury tarlalarındaki zodyak haritası)
ayrıca sözlüğümüzün önemli yazarlarından olan moderatörümüz avalon'un da nickidir.
kendisi kayıptır, selam olsun...
#tarih
#mitoloji
prenses elena'nın yönettiği disney ülkesidir.
Munlayt olsa kutlarsınız ama avalon hocamın doğum gününü hatırlayan bilen yok.
Mutlu yıllar.
Mutlu yıllar.
Entrysine denk gelince sohbetini ozledigimi farkettigim eski dost. 11 yildir ne selam etmisiz ne sabah.
Selam olsun.
Selam olsun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar