bugün
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı12
- habire1219
- askerde sahip olunan en büyük lüks17
- hiç fuhuş yaptınız mı5
- mason greenwood4
- vedat muriqi4
- evli kadına kocan çok şanslı demek3
- true ile sevişmek5
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı36
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi14
- amedspor'un süper ligin lideri olması9
- fatih terim vs okan buruk vs ismail kartal2
- kabe de filistin bayrağının yasaklanması11
- sözlüğün aptal kaynaması5
- sözlükteki sinsi köpekler8
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi15
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri52
- cinayeti siz mi işlediniz4
- aniden gelen istanbula gitme isteği2
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı6
- yalnız yaşayan erkek özellikleri7
- türkler karşısında am ve sik demeyin gülerler2
- kadir inanır'ın mirası8
- sıfır atık vakfı11
- izmir4
- atatürk diyor ki6
- rakı arasında çay içmek6
- uludağ sözlük ölü yazarlar veritabanı2
- ismail kartal9
- ben gidiyorum arkamdan ağlayın3
- laik ülkeyi dinciler yönetirse14
- 0 0 717
- 7 yaşındaki çocuğun joker gibi olması2
- kızların çok açık giyinmesi5
- tek başına tatil yapmak2
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi9
- arap gel oğlum kuçu kuçu5
- sözlükteki arap döven kızlar5
- ittihat ve terakki cemiyeti2
- cop318
- bilerek ponziye dahil olmak7
- evrene enerji gönderen müslüman9
- game of thrones taki kerhaneci3
- söylemek istedikleriniz2
- of çok sıkıcı olmanız3
- türk düşmanı piçler7
- fenerbahçe 8 eyüpspor 02
- kablolu kulaklık kullanan son insan olmak3
- yapay zeka ile resim video içerik üretmek5
- samed ağırbaş7
bu şarkı(!?) sözleriyle ancak ajdar'a rakip olabilir diye düşünüyorum ama sonunda yine ben g.t olucam. biliyorum çünkü halkımız seviyo böyle şeyleri, garanti çok tutar.
şarkı ne kadar melodik olsa da daha anlamlı sözler bulsaymış keşke dediğim şarkımsı.
ne kadar ayıp ne yaptın asuman
kalbimi kırdın yap bir pansuman
sözleriyle nereye kadar dedirten, mirkelam gibi başarılı bir şarkıcıdan beklenmeyecek kadar iğrenç olan şarkıdır.
kalbimi kırdın yap bir pansuman
sözleriyle nereye kadar dedirten, mirkelam gibi başarılı bir şarkıcıdan beklenmeyecek kadar iğrenç olan şarkıdır.
Söz olarak belki basit olsada alt yapısı ve mirkelam kalitesi şarkıyı güzel yapmış.
şarkı sözleri vasatı aşmıyor fakat şarkının alt yapısı ve müziği bayaği güzel. son zamanlarda dinlediğim en iyi sound'a sahip türk şarkısı diyebilirim.
mirkelam'ın seslendirdiği hoş fakat boş şarkı.
şarkı boş, çünkü gayet saçma sapan sözler. kartal-pendik gittik geldik adlı erotik filmin adını niçin şarkısına sokmuş düşündürücü.
şarkı çok hoş, çünkü müzik ve ritm gayet güzel. insanın "ne yaptın asumaaaann" diye bağırası geliyor vesselam.
yıllar önce tarkan,
"bu ülkede en özgün ve hoş müziği yapan mirkelam'dır. hem kültürlü hemde özgün müzik yapıyor. gidip, ünlü birinin ünlü bir şiirini şarkı yapmak kadar kolay birşey yoktur. bu yüzden, mirkelam'ı tebrik etmek gerekir."
demişti.
şarkı boş, çünkü gayet saçma sapan sözler. kartal-pendik gittik geldik adlı erotik filmin adını niçin şarkısına sokmuş düşündürücü.
şarkı çok hoş, çünkü müzik ve ritm gayet güzel. insanın "ne yaptın asumaaaann" diye bağırası geliyor vesselam.
yıllar önce tarkan,
"bu ülkede en özgün ve hoş müziği yapan mirkelam'dır. hem kültürlü hemde özgün müzik yapıyor. gidip, ünlü birinin ünlü bir şiirini şarkı yapmak kadar kolay birşey yoktur. bu yüzden, mirkelam'ı tebrik etmek gerekir."
demişti.
kulaga nazan oncel sarkisi gibi gelen sarki.
çok eğlenceli bir şarkı ben eğlendim şahsen ...
mirkelamdan gayet de beklenen bir şarkıdır, bugüne kadar çok mu anlamlı sözler yazmıştır kendisi sanki...
(bkz: kokoreç)
(bkz: aşkımsııın çikolata aşkıımsın limonata)
klibi mtv de dönmektedir, güzeldir de. şarkı da eğlencelidir hani. *
(bkz: kokoreç)
(bkz: aşkımsııın çikolata aşkıımsın limonata)
klibi mtv de dönmektedir, güzeldir de. şarkı da eğlencelidir hani. *
klibinde benimle dans eder misin yarışmacılarından aydan, yiğit ve ömerin oynadığı genelde olduğu gibi *** garip sözleri olan mirkelam şarkısı.
aşkını ispat etmek isteyenlerin sığındığı şarkı.
- aşkım beni seviyo musun?
- evett hem de çoook.. aşığım sana.
- ispatla o zaman aşkını.
- bak şu kapıyı görüyo musun?
- eveet ?!¿
- sapını görüyo musun?
- ya sen ne diyosun yaa?
- kalk hadi gidiyoruz.
- nereyee?
- kartal'a. ordan da pekdik'e gidicez!!
- aşkım beni seviyo musun?
- evett hem de çoook.. aşığım sana.
- ispatla o zaman aşkını.
- bak şu kapıyı görüyo musun?
- eveet ?!¿
- sapını görüyo musun?
- ya sen ne diyosun yaa?
- kalk hadi gidiyoruz.
- nereyee?
- kartal'a. ordan da pekdik'e gidicez!!
geleneksel bir mirkelam şarkısı.
"derler ya kıvrıl fakat kırılma" sözleriyle annem göster ama elletme dedi repliğine yeni bir yüz kazandırmıştır. *
vıcıkımsı şarkımtıraktır. eserin sahibi olan mirkelam'ın, ajdar ve alihan ile birlikte bir müzik grubu kurmasının gerekliliğini anlatır. grubun adı da "a.m.a." olmalıdır. böylece insanlar bunları dinleyip izlerken "ama?" diye bir soru sorarlar kendi kendilerine. belki.
sozleri bazi filmlerden calinti olan mirkelam sarkisi.*
klibinde benimle dans eder misin dansçılarının oynadığı, güzel klibe, dandik sözlere sahip çözemedim şarkısı.
(bkz: ne kadar ayıp)
(bkz: ne kadar ayıp)
sağlık ocağında pansumana gidilen, asuman adındaki, fiziği çok güzel hemşire...
"işte bu kapı bu da sapı, daha nasıl olur ki aşkın ispatı" ve "kıvrıl fakat kırılma" gibi 2 cümleyi aynı bünyede barındırmasına şaşırdığım, dinledikçe ısındığım şarkı.
mirkelam'ın yeni albümündeki bir kaç tekerlemeden ibaret saçma ve manasız sözlerle dolu çıkış parçasıdır. bir çoğumuz aynı fikirde olsakta, sokaklara kadar taşınacak yer yerinden oynatacaktır bu şarkı. en kötüsü de benim bile ağzıma dolanacaktır bir süre sonra. ya ben kalite müzikten anlamıyorum, ya da kaliteli müzik bu ülkede iş yapmıyor.
nikahına beni çağır asuman istersen yaparım sana pansuman bu adam kim diye soran olursa sıvacı osman. *
acayip eğlenceli ve hoş bir şarkı. klibide çok güzel olmuş. şarkının illa ki bi aşka bi soruna parmak basması gerekmiyo. böyle eğlenceli şarkılara da ihtiyacımız var. her dinleyişte hoplamak zıplamak geliyo içimden.
sözleri boş müziği oynak mirkelam şarkısı. bir ay kadar dinlenir, sonrası balon.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar