bugün

Adını tek seferde okuyamadığım insan.
soyadı bir türlü yazılamayan adam.
azimli ve hırslı biridir.
görsel
(bkz: arnıld şivorzeneger)
görsel
reddit'te 5*5 nasıl hocam? diye soran birisine şu cevabı vererek herkesin moralini bozmuştur:

"You probably won't like this... When I was gaining strength, I liked to warm up with 10,8,6,4 and then stay at 2 reps for five sets, and then back to 4, then 6, and then use the stripping method and just drop plates and keep doing 4 reps until I couldn't."
gelmiş geçmiş en iyi sinema oyuncusu'dur, vücut şampiyonudur, karizma'nın tanrısı'dır. gerçekten de sinemaya çok emek harcamıştır. özellikle izlenilmesi gereken filmleri şunlardır:
(bkz: terminator)
(bkz: predator)
(bkz: commando)
son filmi escape plan da stallone ile iyi is cikarmistir. efsanedir.
yıl olmuş 2014. Hâla adamın soyadından sorunsal çıkaran insanlar var.
her sene yozgatta soyadını doğru yazma yarışmaları yapılmaktadır.
eski california valisidir. *
görsel
ismini ilk okuyuşta söyleyebilmekle kalmayıp gözüm kapalı bile yazabildıgımdır. bastian schweinsteiger ve diğerleri için de aynı.

(bkz: zaaaaa)
bana göre dünyanın en karizmatik hollywood aktörü'dür.
görsel
süper kalitesiyle ünlenmiş kişi.
body ustası vali oyuncu.
Gençken bildiğin baby face imiş. Sonradan ne yeyip ne içirdilerse canavardan hallice bi yaratık olup cikmis.

görsel

Kas için bu tipi bozmaya değmezmiş
görsel
örnek aldığım şahsiyet. bana göre gelmiş geçmiş en iyi aktör, vücut şampiyonu. efsane...

(bkz: the terminator)
(bkz: commando)
(bkz: last action hero)
şu an star tv de yayınlanan sabotaj filminde ki yaşlanmış hali beni üzmüştür nerde terminatör filmindeki arnold nerede şimdiki.
o bir yok edici. o bir terminator.
(bkz: hasta la vista baby)
Hdp den milletvekili adayı müthiş kaslıları ve yakışıklıları temsil edecek insan. Benide 1. Sıradan temsil ediyor.
Dünyanın gelmiş geçmiş en estetik vucuda sahip olan adamıdır bence. Adam hem karizma hem de dünya vücut şampiyonu. Hasta la vista baby.
Özendiğim tek şahsiyet.
yeryüzünün en karizmatik ve en başarılı aktörüdür. boru değil arnold schwarzenegger'den bahsediyoruz. ismini söylerken Besmele çekin.
serileri bir yana total recall filmini ayrı bir sevdiğim arnıld civarda ne gezer? sorusunu akla getiren çocukluğumuzun kahramanlarından.
Tüm filmlerini severek izlerim.
© copyright 2005 - 2026