bugün
- ben geldim naneler24
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- göbekli erkekler9
- atletle gezen erkek7
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi14
- bik bik'in erkek olması6
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı12
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- insan olmaya ceyrek kala14
- şaka maka türkiye'nin yükseliş dönemine geçmesi5
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- birader avcısı3
- velvet'in başı açık mı sorunsalı7
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- sütlaç3
- imam hatipli kızların verici olması6
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- erkek eşek gibi çalışacak hanımına bakacak3
- evlat ayrımcılığı9
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- haluk levent'e para emanet etmek23
- mason greenwood12
- üniversite diploması2
- okyanusta yüzmemiş erkek gizli eşcinseldir5
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
- sözlük kızlarının birbirine yürümeye başlaması3
- kahve kokusu8
- horozun haremine girmek3
- arkadaşlar acil bakar mısınız2
- saçlara akların düşüp belin bükülmesi3
- haluk levent7
- kadınları çekici yapan detaylar7
- sözlük erkeklerimizin namsunun tehlikede olması5
- futbola eklenmesi gereken yeni kurallar3
- gocu15
- fusya semsiyeli yabanci29
- mokv'nin uysaljakoben olması2
- true adlı yazarın sürekli beninle ilgilenin tavrı6
- ara sıra gelen motorcu dövme isteği6
- yarrağı olan adamı bile özler olduk amk8
- patates salatası'a la alsanaulennn3
- dolar'ın 47 tl olması10
- raikagetokatlayan11
- neden sözlükte takılıyorsun2
- nervio3
- cenaze evinin yemek dağıtması5
- başı açık kadın görmekten rahatsız olmak3
- velvet15
sözlügün en geyik yazari. boynuzlari cikacak yakinda.
bu herif,geyige verdigi düsünce ve zamanini derslerine verseydi, simdiye ordinaryus profesör olurdu.
ayrica okan bayülgen bir ayar versin buna, bir daha oturdugu yerden kalkamasin.*
bu herif,geyige verdigi düsünce ve zamanini derslerine verseydi, simdiye ordinaryus profesör olurdu.
ayrica okan bayülgen bir ayar versin buna, bir daha oturdugu yerden kalkamasin.*
zeytinburnu'ndaki tekstil ithalat-ihracati yaptigi paravan sirketlerinden birinin aciga ciktigi mafya patronu. yakinda her sey belgeleriyle aciklanacak ve türk milleti rahat bir nefes alacak.
5 dakika önce özel jetiyle sabiha gökcen'den havalanan sahsiyet, simdi bulgaristan semalarindaymis, londra'daki amcaogluna bi ugrayip oradan amerika'ya kacacakmis. (jeti 18 mach hizinda, kendisi yapmis)
son aldigimiz bilgilere göre mühendisligini ve üretimini bizzat kendi yapmis oldugu alüminyom folyodan foton silahiyla ciuuv ciuuv diye hasimlarina ates ederken kendi jetini vurmayi basarmis ve avusturya-polonya sinirina acil inis yapmak zorunda kalmis haysiyet düsmani.
not: baskanla görüstüm, jack bauer'i yolladi, 24 saat sonra isi bitecek.
not: baskanla görüstüm, jack bauer'i yolladi, 24 saat sonra isi bitecek.
rüyamda başlığıma entry yazdığını gördüğüm, popüler yazar.
son günlerde inadına formata aykırı entryler girmesi sonucu kendisine telkinlerim sonucu gönüllü çaylak olmuş yazar kişisi.
sürekli gündemde tutunmayı başarmış güzel yazıları olan yazar. her daim kaliteli entry girmeyi ilke edinmiş sözlüğe birşeyler katmak adına yazan yazar. farkında olduğum bir durumu bana tekrar hatırlatan entrysi ile (#318420) yeniden gülmemi sağlamış yazardır ayrıca.
not : o (ç) harfini büyük (Ç) yapabiliyorsa daha inandırıcı olur.
not : o (ç) harfini büyük (Ç) yapabiliyorsa daha inandırıcı olur.
sözlüğe yaptığı büyük katkılardan dolayı çaylakken de entry girmesine izin verilmiş uuser. buradan ilgili kişilere sevgilerimi iletiyorum.
şu an gerçek çaylaklığın tadını çıkaran yazar.
(bkz: ahahahaha ben buna gulerim ya)
(bkz: ahahahahahahahahahahah)
(bkz: ahahahaha ben buna gulerim ya)
(bkz: ahahahahahahahahahahah)
(bkz: çok güzel yazar)
hollanda milli takiminda tek oynayan futbolcu. gerisi trastir. *
burak boralı olmanın ayrıcalığını yaşayan ve kendisi gibi burak bora anadolu lisesi'nden olanları burda görünce içten bir hoşgeldin diyen yazar.
çok şeker insan.çok tatlı güler bu abimiz.*
entry'leri ile beni kırıp geçiren, beşiktaş zirvesi'nde ilk görmeyi umduğum adamlar arasında yer alan, diğer mesajları arasına karışıp dikkatinden kaçan özel mesajıma atmadığı cevabın hesabını sorduğum* ve teknik bir arıza olduğu kanısına vardığımız*, güler yüzlü, sıcak sohbetli, tanışmaktan büyük keyif duyduğum bomba yazar.
van basten'in oyundan alması gereken futbolcu.onun yerine devediken'i pardon ruud van nistelrooy oynayabilir.son 10 dakika. *
bizi televizyon makinasına götürecek, meslektaşım, güleç insan.
önceden görsem kesin sinir olurum diye düşündüğüm ama zirvede gördüğüm sinir de olmadığım yazar kişi.
geyik olduğu kadar şair yazar. yağmurda açan güneş, güneşte yağan yağmur.. duygu insanı..*
istemesi durumunda; çikolatayı, kolonyayı ve de redwinemaniayı alarak kız istemeye gidebileceğimiz kardeşimiz. ama yanımızda getiremeyiz kendisini. kayın baba adayına ayara mayara kalkar da kolonya şişesini monte ettirir bir tarafımıza.
demirbas yazardır,sürekli onlinedir,ileride torunlarınıda uuser yapması kesin yazardır.zirve organizatörüdür,bilgi icerikli entryleri kadar ayar sekansı kuvvetli yazardır iyki beraberizdir iyki sözlügümüzdedir.
(bkz: birlikte hep daha iyiye)
(bkz: birlikte hep daha iyiye)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar