bugün
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek12
- velvet vs nervio19
- sözlük kızlarının kombinleri19
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- velvet10
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması11
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı59
- slavko vincic15
- özgünlüğün faydasız olması4
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- 1 saatte 10 bira içmek7
- enişte senin dobloyu naptın sattınız mı4
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- iranın bir türlü barış anlaşmasına yanaşmaması12
- nervio9
- siyah taytlı bacakları okşarken meme emmek2
- playstation 13
- çağla idi2
- true hanın gazabı9
- hayran olunan yazarin entrylerini takip etmek3
- 6 aydan uzun üyelerin çaylak olmaması5
- bit pazarı2
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- domuz eti3
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu7
- ben sana vurgunum2
- ammmcıkkkk2
- yazık oldu yarınlara2
- yazarların adına başlık açılması3
- tememda kenka nalaka10
- bana yalan söylediler2
- cv ye uludağ sözlük yazarı yazmak3
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- tarla bellemek3
- bugün sözlük b k gibi3
- bimden tatlı almak2
- bilgi içerikli entry girmeyen siktirsin gitsin3
- yarrrrraaaak2
- silinmesi gereken yazar varsa buyurun4
- dune6
- true vs tuvalet terliği3
- çingeneyle sevişmek6
- beşiktaş'ın gümbür gümbür geldiği gerçeği2
- çekirgeler2
- istanbul un çok pahalı olması7
- çift taraflı testis kanseri teşhisi8
- üç cisim problemi4
- allah başımızdan erdoğan'ı eksik etmesin7
- sapık yazarı silmeyen moderasyon3
- sözlükte flörtleşmek3
kartellerle çok fazla vakit geçiren lübnan asıllı youtuber, bu yamyamlara fazla yaklaşmamalı, aptallığın lüzumu yok:
https://www.youtube.com/watch?v=bsXtvFrJPhI
görsel
https://www.youtube.com/watch?v=bsXtvFrJPhI
görsel
1915 yılında osmanlı imparatorluğu silahları bıraktığı zaman, arapların alnında hazin bir ihanetin damgası vardı... arap yarımadasını imar ve huzur yolunda elinden geleni yapmış osmanlı türklerine, ölüm-kalım mücadelesi yaparken arkadan hançer vurmak, mantık ve insafla asla bağdaşmaz bir aykırılıktı.
ingiliz-fransız tesiri altında kalmış, zehirlenmiş, sebepsiz ve mesnetsiz bir türk düşmanlığı ile beslenmiş arap liderleri, halklarına gerçekleri başka türlü anlatmışlar ve yoldan sapmışlardı,
mütarekede osmanlı devletinin karşısına en ağır taleplerle çıkan araplar olmuşlardır kardeşlerim demişti rahmetli muşlettin amca.
ingiliz-fransız tesiri altında kalmış, zehirlenmiş, sebepsiz ve mesnetsiz bir türk düşmanlığı ile beslenmiş arap liderleri, halklarına gerçekleri başka türlü anlatmışlar ve yoldan sapmışlardı,
mütarekede osmanlı devletinin karşısına en ağır taleplerle çıkan araplar olmuşlardır kardeşlerim demişti rahmetli muşlettin amca.
Dünyada çoğu kişinin dalga geçip aşağıladığı fakat 1400 küsur yıl boyunca kendi ideolojilerini tüm dünyaya yayarak yaygın hale getirmeyi başarmış millet.
illa silah gücü ile dünyaya hükmetmeye gerek yok.ideolojik yayılmacılık en önemlisidir.
illa silah gücü ile dünyaya hükmetmeye gerek yok.ideolojik yayılmacılık en önemlisidir.
amerikan ve ispanyol yayılmacılığının ilk mucitleridir. batı kültürü, zannedilenin aksine avrupa kıtasına has homojen fikirler silsilesi değil, hem doğu hem de batı dan esintiler taşıyan heterojen bir yapı.
Kara olduğum için çocukken bana takılan lakap.
etnik kökenim.
arkadaşlar ben 5 yaşından beri çatal bıçak kullanıyorum. her yemeği her yerde çatal bıçakla yerim.
bı gün iş için cezayırdeym. melek gibi bı müşterim. beni ailesiyle yemeğe çağırdı. şeker gibi eşi birbirinden güzel yemekler yapmış.
ama o da ne? masada çatal bıçak yok. elle giriştiler. ben de elle yedim mecbur. hayatımın en huzurlu yemeklerinden biriydi. elle yediğim için değil. güvenli ve sevgi dolu aile ortamı olduğu için.
bı gün iş için cezayırdeym. melek gibi bı müşterim. beni ailesiyle yemeğe çağırdı. şeker gibi eşi birbirinden güzel yemekler yapmış.
ama o da ne? masada çatal bıçak yok. elle giriştiler. ben de elle yedim mecbur. hayatımın en huzurlu yemeklerinden biriydi. elle yediğim için değil. güvenli ve sevgi dolu aile ortamı olduğu için.
biyolojik, etnik kökenim.
içtim şarabı..
https://x.com/havaforum/s.../1910053334045647198?s=46
lübnan da amaççsız leylek katliamı yapan araplar . ananızı eşekler ....
sonra ırkçı faşo falan diyorlar. görsün diyen yalamalar.
lübnan da amaççsız leylek katliamı yapan araplar . ananızı eşekler ....
sonra ırkçı faşo falan diyorlar. görsün diyen yalamalar.
iyyy Arap...
(bkz: filistinli).
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar