bugün
- menemen5
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı5
- 18 yaşındaki bir kızın sulanmış vajinasını yalamak3
- mr spock'ın kulağını çekmek4
- red flag erkek listesi3
- balık etli mi kuru götlü mü5
- boy vermek2
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım6
- güne bir türkü barcı bırak4
- kediye miyav demek2
- aylık 517 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- vuu vuuuuttu yapan baykuşlar3
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez6
- uzay teknesi2
- halı sahada 2 gollüğüne kaleye geçmek2
- ölüm6
- köfteci yusuf4
- türk müsün türkiyeli misin12
- entry girmek için 00 00 ı beklemek2
- işe evden yemek götürmek2
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- ilk seçimde akp'nin alacağı oy2
- nasıl birisiniz6
- beni özleyenler elime mum diksin15
- yunanistan29
- hırvatistan12
- sabahın köründe denize girmek4
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14
- alin3
- rüyada nervio yu görmek8
- ayrılık6
- bjk tv2
- milli muharip uçağı kaan3
- araba sürerken olmasından en çok korkulan şey5
- ispanya daki göçmen krizi8
- çıkma teklifinin eskide kalması4
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- anın görüntüsü13
- yazarların en son bitirdiği kitap6
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması6
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- ona bir şey söyle10
- japonya23
- mutlu kalmak için öneriler6
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri8
- en son aldığınız iltifat14
- irmik helvası vs un helvası18
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- gürcistan26
- gecenin rap şarkısı3
*kuşadası nda beş yıldızlı bir otel. fiyaları şöyleymiş;
http://www.tatilsepeti.co...PPq2fbxm5QCFRJ1ugod3Vk_tA
http://www.tatilsepeti.co...PPq2fbxm5QCFRJ1ugod3Vk_tA
aqua park'ı adaland'e 10 basar nitelikle. orjinal fikirli güzel kaydıraklara sahip. güvenli, sakatlanma ihtimaliniz yok. full adrenalin. yemekleri fahiş fiyatta değil. kaydırak sırası genelde oluyor fakat yanma riskiniz yok, gölgelikler var. çalışan hatun görevlilere aşık olabilirsiniz. çok güzeller.
bence turkiye'nin en guzel aquaparki. icinde binbir turlu kaydirak var havuzlar cok guzel ve temiz. cok da pahali olmamasi da cabasi.
başarılı bir aquapark konseptidir.
gidilip, görülüp, eğlenilesi süper mekan.
an itibariyle otel bölümünde fotoğrafcılığa başladığım, iki kez dünyanın en iyi aquaparklı oteli ödülünü almış oteldir.
aquaparkı o kadar güzel ki denize giren pek müşterisi olmayan 5 yıldızlı bir oteldir.
dalgalı havuzu çok eğlencelidir aqua park adaland'ten biraz ilerdedir. iki adet dik kaydırağı var şuan. mavi olanı daha dik gözüken beyazdan beter.görsel kollarınızı açık tutarsanız dirseğiniz soyulabilir dikkat edin. 1.40 lık havuz içinde bar bulunmaktadır.görsel yeterince ve gölgede şezlongu bulunmakta. 4 kişi ile yüz üstü ped kullanarak yarış yapılabilen bi kaydırağı çok hoşunuza gidebilir. görsel
kuşadasında bulunan, gidilip görülmesi, tatil yapılması gereken yerlerden biri. ilk önce aqua kısmı yapılmış olup otel kısmı sonradan eklenmiştir.
Kaydıraklarında yüksekten düşme hissi yaşayabileceğiniz, bol bol çığlık atabileceğiniz, ıslak yer. Bol merdiven çıkmaya ve ertesi gün et kırığı denen şeye hazır olun. Eğlenceli vuhuuuuuuuu
son durumunu merak ediyorum. yeni kaydıraklar nasıldır, lezzetli nasıldır diye?
Bugün ikinci kez gidip bol bol aksiyon yaşadığım ve ülke sınırları içinde olmasından çok memnun olduğum 72 milletten insanı bir arada görebileceğiniz güzel bir su parkı. Mutlaka gidilmeli.
--spoiler--
Dik beyaz kaykayın önüne iki kez gidip kaymaktan vazgeçip en son, Türk mantığıyla, o kadar para verdim, buna da binmeden gitmem amk deyip kaymışlığım vardır.
--spoiler--
--spoiler--
Dik beyaz kaykayın önüne iki kez gidip kaymaktan vazgeçip en son, Türk mantığıyla, o kadar para verdim, buna da binmeden gitmem amk deyip kaymışlığım vardır.
--spoiler--
harika bir yer ben arkadaşlarımla gitmiştim ve şu zamana geçirdiğim en güzel tatildi inşallah bir gün yine giderim herkese de tavsiye ederim.
dün gittim, hafta içi olmasına rağmen çok kalabalık geldi bana. kaydırak sıraları illallah ettirdi. 1dk lık düşük doz adrenalin için 20-30dk sıra beklemek gerekiyor. kendi özgür irademle bir daha gitmem.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar