bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- kel erkek3
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- ona bir cümle bırak4
- gecenin şarkısı4
- pazarda su satmak2
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kemal kılıçdaroğlu35
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gençler iş beğenmiyor3
- gazlamak2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- şato3
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- eski yazarların emekli yapılması5
nefret edilen survivor ın yarışmacısı.
yakışıklı, güçlü ve zeki bir çocuk. Survivoru onun için izleyebilirim. Dişleri ve gülüşü muazzam.
son anda gönüllülere dahil oldu. ordan da ünlülere geçti. eleman şu an yarışmanın en garip yarışmacısı.
aseksüel ve frijit türk kadınlarını bile gaza getirdiğine göre yakışıklı çocuk olmalı. ahahahahahaha. evet.
Mehmet günsur'un benzeri. Benziyorlar.
the tudors'in yakışıklı mi yakışıklı dükü henry cavill'e tıpatıp benziyor kendisi. burnunu yaptırsa dublöru olur yemin ediyorum.
efendi tavırları ile birçok kişinin takdirini toplamış yarışmacı.geçen yarışmada hakan diye bir yobaz vardı, onu düşününce bu çocuk pırlanta.
survivor yakışıklısı
anıl sen nesin abi yaaa *
bir sezen aksu şarkısıyla kendisine selam ederim
kız seni yerleeerrrr.
(bkz: melaba anıl melaba)
anıl sen nesin abi yaaa *
bir sezen aksu şarkısıyla kendisine selam ederim
kız seni yerleeerrrr.
(bkz: melaba anıl melaba)
hoş adam. sevilesi bir tipi var.
survivor ünlüler-gönülülere son anda gönüllü olarak katılıp , ünlüler takımına geçen über yakışıklı , karizmatik , sexi , sempatik insanüstü varlık. kendisi 7 aydır sürdürdüğüm tv izlememe sözümü bozdurmuş olup bundan sonra da survivor gibi dandik bir yarışmayı izlememe neden olacak* tek yarışmacı.
yakışıklı survivor yarışmacısı maşallah allah sahibine bağışlasın.
teoride çoktan ünlü olan, yakın zamanda pratikte de ünlü olacağına inanılan survivor yarışmacısı. bilindiği gibi ülkemizde yakışıklı erkekler kapış kapış gidiyor, durduramıyoruz efendim.
şahsım tarafından ilk görüldüğünde charlie hunnam'a (bkz: pete dunham)* benzetilmiş sempatik survivor yarışmacası. ünlüler takımının oyun kazanmasında çok etkili olucağı kesin.
bütün kıskançlığımı dökebileceğim yeni nesil yarışmacı. hoş gelmiştir. koştursun efendim.
sağlam bir yerden aldığım bilgiye göre nez'in hasta olup survivor'a katılmayacağının kesinleşmesi üzerine ünlüler takımına geçmiştir. nez olaydı iyidi, gözümüz gönlümüz açılırdı.
survivor izleyen hiçbir erkeğin anıl'a ve sibel tüzün'e oy vermeyeceği, kadınların ise bir kısmının anıl'a oy vereceği, sibel tüzün'ü iplemeyeceği düşünüldüğünde yarın yarışmadan elenmeyeceğini ön gördüğüm sempatik ve efendi kişidir.
ünlü olarak anılan çaptan düşmüş, kendini bir halt sanan gürühun, sırf ünlü olmadığı için bir bir ismini yazdığı kişidir. sibel tüzün denen japon balığı gözlü ağlak mod ihtiyar teyzenin gitmesini temenni ederim.
adı 3. kez okunduğunda anıl ın gözleri adeta fal taşı gibi açıldı, bian ağlayacak zannetim, kıyamam kuzum...
sibel tüzünden daha cok orada kalmayı hakedendir. ünlüler aptallık etmişlerdir.
ünlülerin kulisi Çoktan kurdUĞUNU anlamayan, efendi KIŞILIK. Adam arka ARKAYA adını görünce şaşırdı. Belli ki ünlülerin böyle çakallık yapacağını beklemiyordu. Gariban olan her yerde dışlanırmış demekki. Ama o doğuşun " BEni yazcakmıssın abisi o yüzden ben seni yazıyorum" demesi komiKTI.
(bkz: abisi)
(bkz: abisi)
sms sonucu yarışmada kalacak ama hep "ilk gönderilecek kişi" olacaktır. bundan sonra ne yapacağını bilemeyecek, her daim ikilem yaşayacaktır.
Ünlülerin kumpasına düşmüş survivor. SMS ile destek verdim kendisine fakat sadece haksızlığa uğradığını düşündüğüm için.
güncel Önemli Başlıklar