bugün
- 24 haziran 2026 venezuela depremi7
- akp aslında yok her şey dekor5
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor4
- yazarların imza parfümleri12
- pasportta kürt ve suriyeli etniğini belirtmek3
- akp'ye katılan belediye başkanları9
- lise4
- kıskanmak7
- mutluluğun fark edilmemesi8
- çırılçıplak şekilde ağlayarak ana haber seyretmek3
- sude isimli kızlar2
- bir insanı sevmek11
- erkekler neden az yaşar7
- cristiano ronaldo dos santos aveiro5
- 25 haziran 2026 venezuela depremi5
- devlet gücü6
- çırılçıplak şekilde ağlarken dünya kupası izlemek3
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı13
- üni mezunu kız meslek lisesi mezunu erkek evliliği3
- andriy shevchenko3
- bana karpuzlu soda getir kardeşim diyen erkek3
- chp'nin belediyeleri kaybedecek olması7
- m r e r e c t o5
- haitinin gol atmış olması5
- fakirin sevmesi hak mıdır13
- sevgilinin beni terk etme demesi3
- 2026 dünya kupası23
- oyuncu koltugu4
- çırılçıplak şekilde uyurken yatağa işemek3
- çocuğu olan arkadaşlarla buluşmak2
- anın görüntüsü17
- 80 yaşına yaklaşmış koltuk sevdalısı siyasiler7
- ibadet4
- dünya kupasında başarısız olmamızın tesellisi2
- kılıçdaroğlu tipi louserlık5
- insan5
- aylık 386 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- atatürk e yahudi diyen oç nin kaynağı3
- çalmak2
- akp seçmeni2
- güney afrika güney kore maçı saat 4 te trt spor da3
- anlamak3
- düşün ki o bunu okuyor16
- my number one3
- lionel messi11
- futbol16
- falıma bakmak isteyen var mı24
- naruto dayi3
- ameliyat olmak8
- dünya8
Nüfusu baya baya artmıştır ve şehir bu nüfusu kaldıramamaktır, en azından melih gökçekle..
Eskiden ara istasyonlardan çayyolu metrosuna binince gayet rahat gidilir, hatta bazen oturacak yer bile bulunurdu. Artık değil oturacak yer, binebilirseniz şanslısınız. Tutacağa tutunmak bir hayal, insanlar resmen zincir sistemi kurmuş, birbirlerinden tutunarak gidiyor. Böyle bir rezillik olamaz yani. Fenalaşıp bayılmak oldukça olası.
Eskiden ara istasyonlardan çayyolu metrosuna binince gayet rahat gidilir, hatta bazen oturacak yer bile bulunurdu. Artık değil oturacak yer, binebilirseniz şanslısınız. Tutacağa tutunmak bir hayal, insanlar resmen zincir sistemi kurmuş, birbirlerinden tutunarak gidiyor. Böyle bir rezillik olamaz yani. Fenalaşıp bayılmak oldukça olası.
bu gece sıcak olan şehir. ya da ben kafayı yedim.
ankara ankara güzel ankara
seni görmek ister her bahtı kara.
(bkz: propaganda) filmini aklıma getirmiştir.
seni görmek ister her bahtı kara.
(bkz: propaganda) filmini aklıma getirmiştir.
Ankara da Deniz var. Mustafa Kemal Atatürk...
ölmeyi istediğim tek yer.
denizi olup da denizine sahip çıkamayan geriye fidanları kalan ama onları da bir ekim günü toprağa veren şuan sûkunete bürünmüş sıradan bir yer .
hazir misin lan ankara? cok buyuk bir olaya tanik olacaksin yaklasik 5-6 gun sonra. ben bile heyecanliyim adam kim bilir ne hissediyordur?
bugün tıpkı anıldığı gibi. beton silüeti kaplamış gri bir gökyüzü, yağdı yağacak gri bulutlar..
ayrıca ne kadar keşkem varsa bu şehir yüzünden. ya da ben onu günah keçisi yapmışım. bir gün yazıcam.
ayrıca ne kadar keşkem varsa bu şehir yüzünden. ya da ben onu günah keçisi yapmışım. bir gün yazıcam.
ha yağdı ha yağacak şehrim.
türkiye'nin gelismis en büyük ikinci şehri olup ulaşım ücretlerinde bursa ile neredeyse yarı yarıya daha azdır.
Gri, soluk, soğuk bir şehir bu Ankara. içim ısınamadı ve belki ölesiye nefret ettim. Kaç kez gezdim de seni, donuk ifadenden gram tat alamadım.
sıkıcı bi yer. romantizm kasmaya gerek yok.
alisiyorsun zamanla kasma.
Ankaranın tarihi geçmişi olmasa soğuk ve gri havanın bunaltması lakin tarihi gəmisinin değerinin bilmesi gereken bir şehir.
ömrümün bir bölümü.
Donuyoruz ayten çok soğuk.
üşümenin ne demek olduğunu bana öğreten şehir.
kış geldi ört hocam, yorgan yorgan üstüne şehri.
ankara ben değil duvarlar sarhoş zirvesinin ev sahibi guzel şehir.
Doğduğum olmasa da doyduğum şehir, sevmeye çalışmak için yeterli bi sebep olmakla birlikte öyle abartılacak kadar sevilmeyecek bir tarafını da görmüş değilim.. gereğinden fazla bi beklenti var niyeyse..
Ayazında üşümek, yaşanmışlıkları düşlemek ah yegane şehrimdir.
Sevmeyenine gri sevenine gökkuşağı olan bir şehirdir. Benim için gökkuşağıdır efendim. Ömrümün sonuna kadar yaşarım şikayet etmem.
cumhuriyetin ilan edildiği şehir.
koca sözlükte bu lanet şehri sevmeyen bi ben mi varım yani? ne zaman başlığa tıklasam bakıyorum sürekli methiyeler düzülmüş hiçbir çekiciliği olmayan, sıradanlığın merkezine. biri de kötü bir şey desin arkadaş, kendimi dışlanmış hissediyorum. biri de bok gibi şehir, yaşanacak yer değil desin. herkes mi ankara aşığıdır, bu ne! neyse en azından sözlüktekiler dışında duygularımı paylaşan birileri var:
https://www.youtube.com/watch?v=8xaT7ZQ40UQ
https://www.youtube.com/watch?v=8xaT7ZQ40UQ
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar