bugün
- öbür sözlükten gelen yazarlar6
- oyum ak partiye3
- kız görünce değişen erkek2
- güne acı bir gerçek bırak3
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var5
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- evli bir adama aşık oldum sözlük19
- sözlüğün manyak dolu olması5
- meksika açmazı macerası6
- from gold from dust28
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı16
- ona bir cümle bırak2
- uzak durulması gereken insanlar2
- yapay zeka moderatör tatlişliği2
- fiziği güzel sözlük kızları56
- recep tayyip erdoğan30
- sevgililer2
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- birine aşık olup kafayı yemek9
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı9
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı8
- fatma betül sayan kaya69
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita16
- kadının en öpülesi yeri11
- senin aklini alirim9
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- kuran da namazın olmaması12
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- şampuan yerine saç kremi almak6
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- sabahın köründe işe giden ezik13
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- asrın soygunu10
- sydney sweeney'in memeleri6
- memeleri kafam kadar kız24
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek12
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- uğurcan çakır8
m3 ilk kez e30 kodlu 3 kasasında üretilmiştir.
1600 ve 1800 cc hacmindeki motorlar 4, 2000, 2300 ve 2500 cc hacmindeki motorlar sıralı 6 silindirlidir. ayrıca 3.18is modeli ilk defa bu kasada üretilmiştir. 2000 cc hacminde 4 silindirli motoruyla ilk m3 de bu kasada üretilmiştir. 1988 de revizyon geçiren e30 serisi 1992 ye (coupe cabrio) kadar üretilmiştir.
1600 ve 1800 cc hacmindeki motorlar 4, 2000, 2300 ve 2500 cc hacmindeki motorlar sıralı 6 silindirlidir. ayrıca 3.18is modeli ilk defa bu kasada üretilmiştir. 2000 cc hacminde 4 silindirli motoruyla ilk m3 de bu kasada üretilmiştir. 1988 de revizyon geçiren e30 serisi 1992 ye (coupe cabrio) kadar üretilmiştir.
memleketimizdeki e30 ların %80 inin ankarada olduğunu ciddi ciddi düşündüren otomobildir. organizasyonlar, enteresan modifikasyonlar, hobi meselesi tabi.
Günümüzde artık modifiyesizini bulmanın imkansız olduğu araç.
Halk arasında piç kasa yada çakal kasa adıyla bilinen, BMW markasının dönüm noktası olmuş modellerinden biridir. Zamanında bu kasa 3.16 aracım vardı. Almanyada sıfırken satın almış ve kesin dönüş yaparken ülkemize getirmiş bir alamancı abiden almıştım. Çok temiz ve sadeydi ama ben satarken yanlamaktan bitap düşmüş ve her tarafı modifiyeli şekildeydi.
Dünyada bulabileceğiniz en ucuz ve en kaliteli yan arabası. 2. Elleri şuan 10.000₺ civarı olup modifiyeli olanları 50.000₺ kadar çıkan naçizane araç.
az para verip kaliteli araca binmek isteyenlerin vazgeçilmez adresidir. ayrıca hastası çoktur. *
apaçi arabası. özellikle ankaralı bebeler kullanır. (bkz: bebe) (bkz: bebe kelimesinin müthiş itici olması)
çocukluğumdur. bir arabanın görüntüsü insana huzur verebilir mi? bana veriyor. çünkü bu arabayı her gördüğümde babam eve gelmiş gibi hissediyorum. ayrıca harika araçtır. bir keresinde yolda mıcıra kaptırmıştık, arabanın manevra kabiliyetine o gün hayran kalmıştım vesselam.
hayallerimin arasında en ulaşılabilir olanı fakat ankara'da yaşıyor oluşum ve ankara'da bu arabaların çakal arabasına çevrilmesi nedeniyle yıllardır ilanlarına baktığım araba modeli...
Zamanının efsanesi şimdinin hurdası.Alicaksan evide sanayi'nin yakınlarına taşı dostum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar