bugün
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği7
- gezip tozmanın gereksiz yorgunluk olması3
- durduk yere instagramda takipten çıkan arkadaş9
- haşmetli bir penise sahip olmak3
- uysaljakoben12
- sözlükte yazmanın faydaları7
- mutlu bir ilişkinin anahtarı5
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak11
- chp'nin hali ne olacak58
- evlilik vs bekarlık7
- 14 onlyfansçinin mallarına el konulması6
- sözlük yazarlarının ruh hali6
- ağzına alırken iğrenmeyen bayan2
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması5
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek9
- kadınlar neyden hoşlanır3
- şirinler köyüne yeni şirin13
- ilişki mi yaşıyoruz satranç mı oynuyoruz amk4
- kaşar sucuk salamın sofrada lüks sayıldığı yıllar3
- 13 haziran 2026 fenerbahçe beko beşiktaş rain maçı4
- evrim teorisine göre ilk canlı hemen türedi mi8
- 13 haziran 2026 katar isviçre maçı2
- arkadaşlar bakar mısınız15
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi9
- bir şeyler söyle8
- nataşalara para yedirmek9
- saraca finch house6
- madenci eylemini haber yapan gazeteciye soruşturma2
- kötü biri olduğunu bilmek10
- aşık olunca neye benziyorsunuz4
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı3
- chplilerin gene kılıçdaroğlu'na oy verecek olması2
- ağzıyla osuruk sesi çıkaran misafir çocuğu3
- katar2
- şu an hissedilen duygu3
- en iyi antidepresan16
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- selam sizinle tanışmış mıydık4
- yeşil burun adaları2
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek9
- türkiye avustralya maçı3
- diyanetin abd'deki villaları16
- karun kadar malın olsa ne fayda3
- tc'nin geleceği cumhuriyeti kuran chp ile olacak4
- yahudi madalyası almış gürcü6
- bugün güzel3
- true'nin akp'ye oy vermesi5
- dersimli kemal3
- kemal kılıçdaroğlu13
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
entry'ler (667)
Ben mars değil kars dedim. Kim uyduruyor Marsı
Senden hoşlandım çıkışta ara beni diyip vol üstüne vol ısmarlatan konsun numarasını alan uzaylıdır. Aradığınız numara kullanılmamaktadır sesini duyunca dünyanın kötülüklere dolu bir yer olduğunu düşünüp uzay gemisinden nükleer bomba ateşlemesi olasıdır.
Sanırım bunu kapsayan bir sağlık sigortası yok. Ben mesela (bkz: ISS)de hasta olsam uzay boşluğuna mı atacaklar beni? Orada geçirdiğim süre sigortam işleyecek mi? Emeklilikte faydası olur mu bir de bunun? SGKda çalışan biri cevaplarsa gerçekten mutlu olurum.
Benzerini farklı şekilde yaşamışlığım var. Önceki işimde sekreterya bölümüne geçici bakarken bağlı bulunduğum amiri ziyarete tanışmaya gelmişlerdi. Amirime makine mühendisi filanca bey geldi sizinle görüşmek istiyormuş dediğim zaman yüksek makina mühendisi diye düzeltme gayretine girmişti. Hatırladıkça bi tuhaf oluyorum.
7x8 işleminin matematiksel sonucu bi anlığına 54 gibi geldi. Çok da mantıklı geldi o an. Sonra doğru olmadığına ikna olunca nasıl olup da şaşırdığıma şaşırdım.
Götüne güvenen gelsin geyiği dönüyor mu acaba arılar arasında diye 2.5 saniye düşündüm inanır mısın
Hem bardak hem de beraberindeki suyu ağızda tutmak için ihtisası Karabük üniversitesinde yapmak gerekir kanaatindeyim. Evet.
Bireysel olarak her birimize teker teker tıklayıp neler yaptığımıza baktığını sanmıyorum. Şahıslardan çok makro düzeyde toplulukları inceliyor olabilir. Yüksek ihtimalle ona en ilginç gelen yer Orta Doğu topluluğudur. Kendi toplumlarının evrimine fikir vermesi açısından oluşturduğu bu evrende Orta Doğuyu sistem hatası olarak değerlendiriyor da olabilir. Diğer türlü orta doğudaki benzer bir yaşamdan evrilmiş olma düşüncesi tiksinti ve hayal kırıklığı hissi uyandırıyordur bence.
Mezarda. Evet.
Geçtiğimiz seneye göre arz düşük olduğundan dolayı haliyle talepler ve beraberinde talipler çoğaldı. 3 farklı adaydan fiyat teklifi aldım. Gerçekten inanılmazdı.
Anahtar kelimeler: seçim oy sonuçları, satılık oy
Anahtar kelimeler: seçim oy sonuçları, satılık oy
iç savaşın gölgesinde milli şuurunu yitirmiş bir halkın yılı.
Bildiğiniz üzere bugündür. Yarın sabah itibariyle lozan antlaşması geçersiz kalacaktır ve hakkımız olan musul kerkük ve selanik yarın itibariyle Türkiye topraklarına katılacaktır.
Öncelikle bu uzaylının hemcins olmaması gerekmekte. Şayet emin olamıyorsanız e randevu oluşturup gata galaktik ırklar ve hastalıklar bölümünden randevu alıp emin olabilirsiniz. Sonrasında uzaylı kişi erkekse güzellikle islam anlatılmalı, peygamberin kıssaları ve sünneti ikramından bahsedilmeli ve islama davet edilmeli. Er kişi islama davet çağrısını kabul ettiği vakit evlenmek açısından bir mahsur tabii ki yok.
Taban fiyat konusunda hala belirsizlik hakim. Seçim yaz ayına denk geldiğinden ötürü klimayla takas düşünülebilir. Tabii her zaman olduğu gibi fiyat merkezden geliyor. Bekleyip görelim.
Anahtar kelimeler: satılık oy, günlük oy, kiralık oy, oy nasıl atılır, oyum kaç lira eder, oy fiyatları
Anahtar kelimeler: satılık oy, günlük oy, kiralık oy, oy nasıl atılır, oyum kaç lira eder, oy fiyatları
Reşit diye aldığım kız 9 yaşında çıktı. Evet.
Araplar Afgan mıdır değil midir sorusunu doğuran bir başlık olmuştur.
Arap sevicidir.evet.
Every lame has a blind buyer. Yes.
Başarı sıralaması açısından Avrupada ilk 500 ilkokul arasındadır. Öğrencilerin en başarılı oldukları ders tabi ki jimnastiktir. Hemen ardından teoloji gelir.
Sarışın andromeda asıllı 165 boy 10.000 dolar
Esmer andromeda asıllı 182 boy 2.500 dolar
Esmer andromeda asıllı 182 boy 2.500 dolar