/401
an itibari ile tunalı hilmi ve kenedy caddesinde bir hareketlenmenin meydana geldiği. 3 bin kişilik grup dağılmış durumda polis müdahalesi devam etmekte.
12 haziran 2013 çarşamba günü en düşük sıcaklığı 15 , en yüksek sıcaklığı 30 derece olacak şehir.
gün geçtikçe daha çok sevilen, daha çok güzel görünen göze,
daha çok anılar bırakılan,
ve bir süre daha çok daha güzel anılar bırakılmak istenen güzel şehir.

denizi olmamasına rağmen, sevmeye başladığım, sevmek istediğim çok..
Şu an Ankara, istanbul'un abisi gibi...Küçük kardeş dayak yemiş, abisi gelmiş küçük kardeş eve kaçmış, abi tek başına kavga ediyor. -erdal beşikçioğlu-
gezi parkı eylemlerini provoke eden orospu çocuklarıyla dolu olan ilimiz. birde polis bana uf yaptı derler.
beton yığını. odtü ve orman çiftliği olmasa ağaç yok memlekette. onlar da katlediliyor, malum.

pek de bir güzelliği yok ancak severim, özlerim. nedenini bilmiyorum. ilginç bir cazibesi var.
gezi olayları elinde patlayan ildir. istanbulda polisle halk barıştı ama bizimkiler hala gezi parkı derdinde amk. sikecem parkınızı mal mısınız la siz de gaz yemeden eylem yapsanıza ?
gezi parkı eylemi kapsamın da bugün kızılayda yapılan eylem sırasın da önce kürt zılgıtı daha sonra ''hoş gelişler ola mustafa kemal paşa'' türküsünü söyleyenlere sahip şehir.

arkadaş bende destek veriyorum da eylemlere bir karar verin artık hangi tarafta olduğumuza bu ne lan ?

bir yanda ''deledelele''

bir yandan ''CEPHEDE MiTRALYÖZ AYNA GiBi PARLIYOR'' diye bağırdılar.
8 haziran 2013 cumartesi günü en düşük sıcaklığı 11, en yüksek sıcaklığı 26 derece olacak şehir.
direnankara dır, haftaya geleceğim yanına diye özlemle gitmeyi beklediğim güzide başkentimiz.
Kızılay meydan kalabalığı Tuzluçayır'dan gelen yaklaşık 300 kişilik grupla başladı...

edit: yazmadan edemiycem arkadaş.

ankara istanbulun abisidir. nitekim küçük kardeş istanbulu döven hükümet için istanbulu kenara çekip göğüs göğüse özgürlik ve dava mücadelesi vermektedir. istanbul ise ağlayıp evinin yolunu tutmuştur. net.
eylemciler azıttığında polisin de saldırması gayet normal. adamlar meclise, başbakanlığa mı girsinler bunu mu istiyorsunuz.
ayrıca eyleme gelenler nasıl tipler arkadaş. normalde hayatta göremeyeceğimiz tipler eyleme gelmiş.

özet olarak canınızı seviyorsanız Kızılay'a mecbur kalmadıkça gelmeyin.
onurlu direnişini bu gün bestekar sokak' ta devam ettiren şehirdir.
diren ankara
hayatımın iki yılını yiyen ama yine de sevdiğim şehir.

ne yazık ki son yıllarda bana sadece melih gökçek'i çağrıştırmaktadır, kurtulun la şundan!
oturanlarda var rahat olun azgın tabaka. vurun şişeleri sökün direkleri yedikleriniz az geldi anca telafi edersiniz.
mesai bitiminde insanların akın akın direnişe katılmaya gideceği başkent..direnişin de başkenti olmuştur.
ulaşımını metrodan sağlayanların, kızılay durağın da metrodan indiği gibi ağzını ve burnunu sokağa çıkana kadar kapatması gereken şehir.

geceden kalan inanılmaz bir gaz var, yakınlarında astım gibi hastalığı olanlar kesinlikle uyarıda bulunsun.
http://www.ustream.tv/channel/ozererdogan

şu şekilde ne olduğu izlenebilir. şerefinizi sikeyim hala daha yeter artık diyeniniz var mı???? işte millet orada böyle çatışıyor.

ne için??? ne için amk ne için ulan ne için????? siz evinizde otururken karınızla kızınızla dışarı çıktığınızda sakallı orospu çocuğunun biri ne bu hal diye size bıdı bıdı etmesin diye.
daha yaşanılabilir bir ülkede hayat sürdürün diye, doğacak çocuklarımız daha özgür insanca yaşasın diye....
gazzevari sahnelerin yaşandığı şehir. lan ülke iç savaşa gidiyor. ortadoğu'dan ne farkımız kaldı? yapmayın! her şeyi abartıyoruz, her şeyi.
amına koyulan şehir. bi günde siktiler yepisyeni başkaneti la.

https://pbs.twimg.com/med...BLthBE1CYAAlkq0.jpg:large
istanbul'dan sonra epey karışan şehir.
Çok sayıda yaralı ve gözaltı olan şehir.
türkiye'nin başkentidir. Ayrıca türkiye'deki tarihi şehirlerden biridir.
yemek yedikten sonra çay isteyince " yan tarafta parayla satılıyor " denen yerdir ANKARA...
ankara'yı çok özledim.

- özledim: yüklem-

ben: gizli özne-

çok: miktar zarfı-

ankara'yı: b.li nesne-

ANkara yı özleyince gizli özne olmamalıyım ben. açıktan olmalı bu sevda. bir bakışta görülmeli. adı konmalı. bir anılmalıyız onunla. şehirlerden bir şehirdir ankara ama onu sevmeyene de gerçekten anlatmak mümkün değildir onu.
© copyright 2005 - 2026