bugün

/400
çok fazla klişe barındıran şehirdir.

* abi ankara'da deniz yok yaaa.

* gri şehir, memur şehri.

* ankara'nın en çok istanbul'a dönüşünü seviyorum.

* ankara'ya öyle yakışırdı ki kar.

ve daha aklıma gelmeyen onlarca klişe...

olm sevmiyorsanız ankara esenboğa ya da aşti'de "nolur kal la" demiyor.
kalk git.

(#21655736)
Butun ego, dolmus, otobus soforlerının kendını f1 pılotu zannettıgı sehır. Altı aydır burdayım daha eve gıttıgımde bugun de ölmedım anne demedıgım gun gormedım. Her kullanısımda yuregım agzıma gelıyor.
intihar şehridir.
öldürmez, acı verir. kışın daha çok yapar bunu, bu yüzden diğer tüm şehirlerden ayrılır.
edip'in yalnızlığını okur her sabah, selim ışık gibi tutunamayıp bu şehre düşersiniz. her sabah eksik, küçülmüş olarak uyanmak; bir gün o kadar küçülecek ki içimiz marmara'nın yoluna kuş olacağız, edip'in kitaplarına yalnızlık.
''hayattan rengi alın geri neyi kalır ki ?'' ankara kalır abicim.
Eğer aşık değilseniz hiç sevilmiyor bu şehir.
kaç yıldır burdayım sakarya caddesi dışında yaşanmışlığım yoktur. avm şehridir. başka şansı da yoktur zaten donar millet çünkü açık alanda.
Hiç özlememişim ailem dışında hiçbir şeyi özlememişim.. ayazı ile karşılayan şehir. . Ama bir şey olmuş buralara ne bu sis?
bok atmış olmak için sallamıyorum ama, hele de burada doğup büyümediyseniz, yani sizi buraya bağlayacak çok kuvvetli argümanlar yoksa, hiç ama hiç yaklaşmamanız gereken şehirdir. yani 2-3 aydır bulunduğum (mecburen mecburen) şu şehre hiç ön yargılı gelmedim ama burası gereksiz bir kent arkadaş. üstüne üstlük arkadaş çevrenizi, düzeninizi, alışkanlıklarınızı, her şeyinizi şehr-i stainbul'da bıraktıysanız, geçmiş olsun.

Yani imkanları ortalama olan biriyseniz tercihiniz ankara olmasın, bişey yok burada, var diyen yalan söylüyordur, ankara gecelerinden güzellemeler, ankara sisine methiyeler kasan bebelere inanmayın, onlar da kendilerini kandırıyorlar zaten.
istanbul varolduğu sürece en iyi yardımcı erkek oyuncudan aday olacaktır hep.
bir aksilik olmazsa yazın gitme kararı aldığım şehir.
kötü şehir değildir. yazın boş, kışınsa sınırları zorlayan bir kalabalığa ev sahipliği yapar. türkiye'ye gelen turistlerin pek bir ilgisini çekmemesi epey üzüntü vericidir.
hiç bir cazibesi olmayan beton yığını şehir. onu sadece yaşanmışlıklar güzel yapabilir ancak.
Ellerin ceplerinde yürürsün tunalı hilmi de.
ısınmak için hayallerini yaktığın o caddede..
sevdalarını unutmak için yürümüşsündür.
unutamamışsındır.

ve bir gurbet gecesi
aklına gelir o şehir
unutamadıklarını
hatırlatmaya..
gün gelir çok seversin gün gelir nefret eder kaçmak istersin. neden ve nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok.
Alışamadığım, alışamayacağım soğuk şehir. Ah izmir ah burnumda tütmektesin. Seninle büyüdüm şimdi Ankara'dayım. Nasıl da özledim seni.
yobaz şehir.. 20 sene yobaz belediye başkanı mı seçilir lan oha... tayyip o kadar eski değil.
an itibari ile sisin bastığı şehir.

göz gözü görmüyor.
Yoğun sisten ötürü özellikle de beytepe tarafı silent hill atmosferine büründü, zombi çıkabilir diye tetikteyiz.*
içinde sevmediğiniz, görmek istemediğiniz birisi varsa, sürekli, acaba nerede karşılaşacağım korkusu yaşatan şehirdir.
Bu aralar hep sisli olan insanın ellerini acıtan bir şehir oldu. Yanınızda krem taşıyın ellerinizi koruyun.
bence ankara'da kışın kutup ayıları ve penguenler çok rahat yaşayabilir, hatta getir titanic'i gençlik parkı havuzunda çok rahat batar..

öyle bir soğuk, öyle bir buz bu şehir..
istanbul'un yanında gerçekten de biraz sönük kalan, dün hayatımda ilk kez geldiğim şehir.*
yalnız kime bir adres sorsam bilmiyor, buranın insanları aynı bizim hadımköy'dekiler gibi herhalde...
Aşktır aşk.denizi eksikmiş abi Çok merak ediyorum her gün denize giriyorsunuz napıyorsunuz anlamadım Ankara'ya Çamur atıp duruyorsunuz.
dışarıda yürürken kulaklık takma ihtiyacı hissettiren şehirdir.
köpek gibi özlenen şehirdir. hayatımın en güzel günlerinin ev sahibi.
© copyright 2005 - 2026